Meg nem sértődöm ilyen gyenge próbálkozástól, csak jót vigyorgok rajta.Meg ne sértődj, hogy ezt felemlegetem, de nem tudtam nem észrevenni, hogy annyira rácsavarodtál erre a tank-Medvegyev-1500 szentháromságra, hogy az is megfordult a fejemben, szerelmes lettél Dmitrij Anatoljevics elvtársba, akkora áhítattal emlegeted itt.
Mivel a kommented csak ezzel kapcsolatos idézetekből és az idézetek közé beszúrt zagyvaságaidból állt, így próbáltam a lényegi tartalomra reagálni, nagyjából leírtam mit gondolok erről és miért úgy az orosz mint a nyugati oldallal kapcsolatban.
Érdemi válaszod persze most sincs, nem a te stílusod az hogy logikusan , érvekkel alátámasztott véleményed másokkal megvitasd/ütköztesd. Megmaradsz a trollkodásnál és fölényeskedő, tudálékos modorba csomagolva megpróbálod iróniaként eladni nekünk. Hát azt kell mondjam igazán megkérhetnéd Ursulát hogy szakítson rád egy kis időt, hátha meg tudja veled értetni mit is jelent a finom irónia , bár nálad azért komolyabb gond is akad, mint pár nyelvi-retorikai fogalom ismerete.
Szemére veted embereknek, amiért bemásolnak ide egy hírt ami szerinted nem igaz... Nem olvastam az adott hírt és nem is igazán érdekel az afrikai országok helyzete, de az nem feltétlenül helyes ha egy illusztrációra hivatkozva azonnal fake newsnak értékeled. Sajnos a mai sajtó már csak ilyen. Üdvözöljük a clickbait címek , copypaste cikkek és a sokszor már első ránézésre nem odaillő stockfotók világában!
Mindezt fejeld meg azzal is, hogy épp háború folyik, szóval igen a dezinformáció fosvihara minden égtáj felől zúdul felénk.
Viszont épp ezért én azt javaslom olvass bele mindenbe, mert ilyen gyöngyszemeket is találhatsz :
Valahogy nem nagyon fut ez a hír pedig ez sem kamu (remélem majd átveszik többen az oroszhírekről, az utóbbi időben egyre többen olvassák itthon) :A mexikói elnök lehazugozta az Egyesült Államokat - Orosz Hírek
A mexikói Oaxacában kedden tartott sajtótájékoztatón Lopez Obrador dühösen reagált az amerikai Külügyminisztérium emberi jogokról szóló hétfői jelentésére.oroszhirek.hu
"hatóságok által elkövetett törvénytelen gyilkosságokról, valamint a civilek erőszakos eltűnéséről, kínzásokról és egyéb embertelen bánásmódról. Az Egyesült Államok a korrupció, a burjánzó bűnözés és a bűncselekmények üldözésének alacsony aránya miatt is bírálta Mexikót."Mexican president calls U.S. State Department 'liars' after rights report
Mexican President Andres Manuel Lopez Obrador on Tuesday forcefully rejected criticism of his government's record on human rights, describing reports of official abuses made in a new U.S. State Department study as "lies."www.reuters.com
Milyen érdekes,hogy a jenkiknek ugyanez Ukrajnában nemhogy nem csípi a szemét, de teljes mellszélességgel támogatják is őket.
Melyik Ursulát ? von der Leyen-t ?
Egyébként "finom irónia" órák rád is rádférnének úgy nézem, mert még nem nagyon megy annak felismerése, különben mindjárt a második, és harmadik leirt saját mondatodon felröhögsz mikor visszaolvasod. Két mondaton belül mondasz ellent duplán önmagadnak, amikor válaszolsz a "csak zagyvaságokkal" teli levelem "lényegi" (haha, akkor csak van ?) részére, ami "érdemi választ" persze nem tartalmaz....XD
Ez ember ez egy akkora "bullshit" amit idenyögtél, hogy az értelmező kéziszótárban ez a két sor álhatna e cimszó alatt.
Ennél az izzadságszagú semminél jobb visszajelzést nem is kaphatnék arról, hogy mennyire zavar az benneteket amiket tegnap leírtam...XD
(Meg a "sokadtrollnick"-ek ről érkező nyomdafestéket nem tűrő kétsorosok, amiket két perc múlva törölnek, nagyon helyesen...XD)
Az érdemi válaszom hiányának szememre vetésedre -ha ezt ebben az általad leírt formában komolyan lehetne egyáltalán venni-
csak annyit írnék :
Ugyan te nem olvastad azt a hírt amiről beszélek, meg "nem is igazán érdekel az afrikai országok helyzete" (ezt így külön röhögés nélkül leírni egy újabb "ikszdé", hát hogy a francba vehet téged komolyan bárki ?) tehát bevallottan halovány fogalmad nincs arról hogy mire válaszolsz, de " nem feltétlenül helyes" hogy fake news-nak értékelem...XD
Ez komám meg a sz@rnak a mosdadása szimplán.
1 : Ott a linkelt telegram cikk.
2: Beirod a címét a keresőbe.
3: Megnyitod a találathoz tartozó képeket.
4: Nem túlzok, vagy száz oldalon megkapod a pontos dátumot, időt helyet hogy azok hol, mikor készültek.
5: összeveted a vizsgált cikkel, és annak mondanivalójával.
6: Megkapod az eredményt : hazudik a telegram cikke.
Ennyit a "tényekkel nem alátámasztott" hablatyolásról.
Amit te művelsz egyébként.
A maradék szokásos buksisimizős fölényeskedő "jaj tudod hát a sajtó mán' csak ilyen" mellébeszélésre, meg egy szintén ezerszer megbukott agitprop oldalról a hajánál fogva iderángatott cikkel példálózással -ugyanazon logika mentén minthogy : "de hát amerika is hazudik látoood?"- indokként behozva, amin már az előző cikkben is jót ironizáltam, már inkább csak szimplán röhögnék ha nem haragszol...
Arról van szó komám inkább, hogy az általatok hangoztatottakkal ellentétben még annyi vér sincs a pucátokban, hogy nyíltan bevállaljátok azt amiben hisztek,és hogy az a világrend meg rendszer amit szeretnétek mivel jár, kellenek a gnosztikusaitok szellemi agymenései a megfelelő agitprop oldalakról hogy elmagyarázzák hogy ti vagytok a jók, amott meg a gonoszak, és nem fontos hogy igaz-e amit írnak vagy sem, a lényeg hogy az illeszkedjen abba amit gondoltok...XD
Qrv# anyját a mocskos uszitó nyugati libernyák háborúsajtónak, miattuk van ez az egész mert hazudnak.
De amikor az a téma hogy a "ti oldalatok" sajtója is tetemes mennyiségben szimpla hazugságot terjeszt vagy csúsztatás, akkor :
..." épp háború folyik, szóval igen a dezinformáció fosvihara minden égtáj felől zúdul felénk"...
Ja, hát akkor ez így jogos, persze...XD