Nem akarok ezzel vitat nyitni itt, de szerintem eleg sokat megfognanak beloluk. A tobbiek meg 10-20 ev alatt szepen kioregszenek ahogy az UPA is elhalt, meg az erdei emberek ott fentebb, stb. Raadasul most mar nem az 50-60-as eveket irjuk. Igaz Irak es Afganisztan peldaja pont melletted szol, de az mar 10-20 eves tortenet volt egy kokorszaki helyen. Ma mar a mobilodat lehallgatjak, bemerik stb.
Az ilyen bujkalokat mindig ugy deritettek fel hogy koncra csaltak oket, parat megoltek, paran fogsagba estek, vallottak, es nevek sora kerult elő, akik uj neveket mondtak. Tovabba tudjuk hogy a tarsadalom tamogatasa nelkul, egy harcokba, nelkulozesbe becsomorlott lakossag tamogatasa nelkul mennyi ideig eletkepesek.
Tobbek kozt ezert sem sikerult ujabb forradalmat csinalnia Klapkanak 65-ben. Plusz eleve a maradek lakossagot atszurik, a menekulteket pedig akik az ellenorzott hataron visszajonnenek szinten megszurik, az ukran zaszlos Fb posztok nem jo ajanlolevelek.
De ez csak egy lehetoseg az elottunk allo jovobol, szerintem ettol csak xarabb lesz minden korulottunk ahogy a lengyelek es a korulottuk levo orszagok belekeverednek majd ebbe.
Azert ez joval demokratikusabb, mert a lakossag nagy reszenek van/volt eselye elmenekulni es tulelni, legalabbis egyenlore. A bajszos az vonatra rakott valamelyik iranyba szinte mindenkit.
A hibbant europai politikusok inkabb okai ennek, az amerikaiakert nem aggodnek, bar joval kisebb lett az aurajuk.
Lisszabontol Vlagyivosztokig helyett lett egy Szentpetervartol Shenzenig tengely.
Ugy hogy Europa kiesett ezaltal a nagyhatalmi jatekbol, es olyan orszagok erosodtek meg mint India, Brazilia stb. Lett egy tobbpolusu, egymas kolcsonos tiszteleten alapulo szabad vilag, egy erosebb BRICS-el, es egy elgyengult EU-val, erosebb orszagok ellen konvencionalis haborut vivni keptelen kiurult Natoval.
Gondoltam bedobom, hatha mara az Index-Portfolio-Teletex-Daely News- CNN lehozza.
Robert velemenye a beloruszokhoz kihelyezett atomtoltetekrol. A batykat es nepet ugy tunik bebiztositottak vele a lengyelek es csatlosaik ellen.
mandiner.hu