A Sorosos első hír fake.Orosz élelmezés:
>About om nom nom.
Hmm...
Önkéntesek, akik az ukrán-lengyel zöldhatár közelében adták be a jelentkezésüket.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Sorosos első hír fake.Orosz élelmezés:
>About om nom nom.
Hmm...
Önkéntesek, akik az ukrán-lengyel zöldhatár közelében adták be a jelentkezésüket.
Micsoda hozzáértés...Micsoda angol dizájn!Russzofóbok,meg a Brdm-2 fikázzák.
Igen. A rokonság kicsit távolibb, de kétségen kivül létező.A Sorosos első hír fake.
Nem fikázza sennk bocs.Izé sorry!Sokkal potensebb az első vonalba mint a pl T55(ami persze nem megy oda csak kamu).Hiába a Nato az Nato..Csúzliálló .Vízágyuja halálos.Micsoda hozzáértés...
'70-es évek dizájnja. Még 2013-ban vettek apróért az ukránok 75db-ot.
Leginkább rendészeti célokra használták ott, ahol még rdsz-ben volt.
Ha valakit érdekel a hangulatkeltésen kívül a dolog:
“Useless” Saxon Vehicles Surprisingly Useful In Ukraine. Kiev Benefits From The “Cost-Effect” Ratio:
pl. Hong Kong-i rendőrségnél
Hiszem, hogy tele van a lőszerraktár. A videóban azt a tárat mutatta meg, amit egy haldokló orosz katona kezei közül húzott ki.A végén azért meglepődött, hogy nincs több skuló. Le is állította a felvételt, mert nem volt mivel villogni.
Az előadás végén így illik.Láttátok a csövét a m113 nak? meg van hajolva!!
Van azért ennél nagyobb és közismertebb bukása is.A zöldenergia átállás Németország legnagyobb bukása.
Annyira rút, hogy még a legpacifistább orosz sorkatonában is feltüzeli a pusztítás vágyát.Pont olyan szép mint az angol hölgyek.Mintha óvodások rajzolták volna a délutáni foglalkozáson.
Nem tudtam hogy az orosz hadsereg szolgálati szabályzata arra kötelezné a haldokló katonákat,hogy tárat tartsanak a kezükbe.Többször is véginéztem ezt a videót,de nem láttam tárat a kapor kezében,Kéri László után szabadon:nem értem-nem értem.Hiszem, hogy tele van a lőszerraktár. A videóban azt a tárat mutatta meg, amit egy haldokló orosz katona kezei közül húzott ki.
Az előadás végén így illik.
Van azért ennél nagyobb és közismertebb bukása is.
Annyira rút, hogy még a legpacifistább orosz sorkatonában is feltüzeli a pusztítás vágyát.
Nem fogyott el, tartalékolják, ahogy a képzett katonáikat is a remélt nagy offenzívára. Utóbbiak helyett a frissen összefogdosott alig kiképzett ukránokat vetik be (jól bedrogozva).Ennyire elfogyott az ukran es Nato haditechnika? Masodik vilaghaborus fegyverekkel harcolnak az ottani ukran/Nato katonak.
Szerencsére mindhárman kimásztak a T80-ból.IL RUSSO
⚡️⚡️⚡️Fighters of the 1st Guards Tank Army are storming the Ukrainian strengthening in the Kuzemovka area in the Svatovsky direction. Footage of the battle from the camera of one of the Russian soldiers. There is a moment , because was captured five crests ⚡️⚡️⚡️t.me
Ahhoz képest a másik darab a hegesztésnél kinyílt, mint a tubarózsa.Semmivel sem védett gyengébben mint egy BMP-1, BTR vagy az egész BMD család amiket előszeretettel használnak az oroszok így a Wagner is...
A semminél azért az is jobb. mondjuk ebben a sárban nem kell erőltetni az biztos.Érdekes az angol cuccon az ajtók belül látszik a videón a belső erősités nem is kicsi, még is majdnem átvitte valami, a többi helyen meg éppen kb 8 mm páncél van a motoron meg majdnem semmi, és magas mint a bűn. Merev futómű, ehhez képest még a régebbi orosz technikai is jobb. Szerintem.
khmmm irónia....Nem tudtam hogy az orosz hadsereg szolgálati szabályzata arra kötelezné a haldokló katonákat,hogy tárat tartsanak a kezükbe.Többször is véginéztem ezt a videót,de nem láttam tárat a kapor kezében,Kéri László után szabadon:nem értem-nem értem.
Vladen Tatarsky riporter merénylet áldozata lett egy szentpétervári kávézóban... Megvárnám a vizsgálat eredményét, de ha ezt az SZBU intézte az bizony nemzetközi terrorizmus.