Ahogy nézem, elöbb- utóbb komolyan fogják venni az oroszokat. 

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ebben csak az a marha kellemetlen, hogy mekkora is a nyugat páncélos gyártási kapacitása és mekkora az oroszoké. Melyik országnak lesz intenzív háborúban használt technikája és melyik N szövetségnek meg nem. Kinek lesz kiképzett emberei és kinek nem.Azt hiszem tobben is kezdenek beleszadni ebbe a mondtamszaraLeo dologba es lelkesedve toljak, hogy fustolognek. Legyunk mar realisak es vegyuk eszre, hogy ott az aknamezon teljesen mindegy milyen technika lett volna, barmit tapenzre tettek volna. Ez nem a Leo vagy a Bradley milyensegebol fakadt. Egyszeruen beszoptak. De ettol meg nem szar a technika. Ahogy az oroszok eseteben sem a B3 vagy a T90 lenne szar, ha aknamezon csipegetik ki oket az ukranok. Nem a keksarga vagy a voroscsillagos szemellenzo alol az erzelmekre alapozva kellene osztani az eszt.
Egy Krasznopol lövés olyan 8 perc, és vagy egy milió dollár.Az a kis moped kinyitja oldalról?
Vagy csak a futógörgőt,láncot rendezi le?
Mondjuk az is elég, hogy ott maradjon,aztán amint odaér a mentés,megérkezik krasznopol úr,esetleg izdelia úr is,azt zene.
Dehogy! Nézd meg lejjebb Pavo-t….Ahogy nézem, elöbb- utóbb komolyan fogják venni az oroszokat.![]()
"Valaki megmagyarázná nekem, ennek mi értelme?"Az megvan, hogy mára még öt Bradley ment az orehovói temetőbe?
Tehát ahol tegnap elfüstöltek, UGYANOTT ma elfüstölt még 5 példány. Valaki megmagyarázná nekem, ennek mi értelme?![]()
Slavyangrad
The beating of NATO equipment continues: Over the past 24 hours, 5 more new "copies" have been added to the "Bradley burial ground" near Orekhovo And judging by this video, these are all the same American M2 Bradley infantry fighting vehicles. Now there are already eight of them (two are still...t.me
![]()
Будуть критикувати Україну. Угорщина готує провокативну пресконференцію з полоненими
Подробиці читайте на сайтіwww.rbc.ua
érdekes lesz
![]()
Будуть критикувати Україну. Угорщина готує провокативну пресконференцію з полоненими
Подробиці читайте на сайтіwww.rbc.ua
érdekes lesz
Közben érdekes fordulat történt a Twitter világában: a megrögzött ukrán oldalt támogatók leruszkibérencezték Oryx-ot! A bűne csak annyi, hogy elkezdte számolni a közelmúlt eseményei során elvesztett nyugati haditechnikát: Leopard-okat, Bradley-ket, de még az IRIS-T radarját is feltüntette. Ha valamiről nem beszélünk, akkor az meg se törtènt ?!
Az idézett kommentemben nem is írtam ellentámadásról.
Ugyanígy kezdődött a herszoni offenzíva is. Ment az örömködés orosz részről és a vége csalódás lett.
Azt nem mondtam hogy könnyű lesz az ukránok dolga. Én csak azt mondtam többször is hogy Bahmut után nem ukrán összeomlás lesz, hanem ellentámadás.
Ezt csak a NATO érti szerintem, ott vannak az agytrösztök! Biztos akkora faszságnak tűnt, hogy abban reménykedett mindenki hogy meglepő húzás lehetAz megvan, hogy mára még öt Bradley ment az orehovói temetőbe?
Tehát ahol tegnap elfüstöltek, UGYANOTT ma elfüstölt még 5 példány. Valaki megmagyarázná nekem, ennek mi értelme?![]()
Slavyangrad
The beating of NATO equipment continues: Over the past 24 hours, 5 more new "copies" have been added to the "Bradley burial ground" near Orekhovo And judging by this video, these are all the same American M2 Bradley infantry fighting vehicles. Now there are already eight of them (two are still...t.me
Azért ennek a történetnek van egy érdekes szimbólikája. Gondoljatok bele: Oroszország VISSZA ADJA a Kárpátaljai magyar nemzeti kisebbséghez tartozó katonákat. Érdekes aktus.Megelőzi és tompítja a logikusan-rövidesen érkező "Valóság" nevű "média-gyomrost"!
Sajnos azt kell mondanom, hogy ügyes, profi húzás!
Próbálkozás egy kreatív kritikával/LMzéssel:
Hasonlóan profi húzás kellene, "PöLö"-k,
- NEM most nyilatkozni,
- közölni, hogy a foglyok más ukrán menekültekhez hasonlóan szabadon távozhatnak (nem kihangsúlyozva: majd) az EU területére -- miután:--,
- jelenleg ingyenes PTSD, ... kezelés alatt állnak, EU-s támogatást adományokat kérünk (
+
),
- tömegesen hasonló feladatok várhatók,
- ... + a gyerekeknek is!!!
- ...
Végre profin kellene már végre csinálni valamit!!!
U.I.: A hazai szolgálot miért nem tolnak ide is a másik oldalhoz fogható SpyOps, ellensúlyozást!!!
Nekünk nem a hazi médiában kell főleg vetíteni, hanem gerilla*-marketing eszközökkel kéne ezerrel tolni Nyugaton!!!
Egy szégyen ránk nézve, hogy Ceausescu nagyságrendekkel jobban csinálta ezt a műjajt amaga idejében!!!
.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..