Soha nem láttam kitörni az atomháborút, azt mondtam és mondom most is, hogy ha túltoljuk az oroszok basztatását, átlépünk egy vörös vonalat, megszopjuk, mert közel vagyunk fizikailag, s igen is kitörhet az atomháború, aki ezt vitatja az félcédulás, negyeddallamos, nyolcadritmusos infantilis idióta!
Azt is írtam hogy az Usa annyira nem lenne szomorú ha egy korlátozott atomháborút le tudna itt veretni, az EU területén az oroszok ellen. Sokszor látni vélem azt is, hogy a hülye lengyel vezetés ebben túl sokszor tűnik partnernek, kikúrt bátrak, inkább hülyék... Tartom most is ezt is!
Ja, az "attól tartok" szó fordulat, és a "saját bevallásod szerint gyakran vannak pánik rohamaid" nem teljesen állja ki a valóság próbáját, szóval ha bocsánatot kérsz, akkor fátylat rá hogy olyat adtál a számba ócska tróger retek módon amit sosem mondtam/írtam

!
Én sehogy nem tervezem megbuktatni a kormányt, de hogy az Usa, és a jelenlegi brüsszeli "elit" rajta van, az nekem igen gyanús. Sikerült már nekik párszor itt ott beleszarni a propellerbe, csak jelzem, de te legyél kurva nyugodt, 2/3 van, az mindent visz. Az ha kirántják alólunk a gazdaságot, elszáll a faszba az infláció és hirtelen elolvad a 2/3 1/10-re, s csinálnak egy olyan akciót mint pl. Strache ellen, azt levadászódik Viktor, esetleg Budapest Majdan összejön egy ide is lövök oda is lövökkel a tetőről, az kizárt, gondolni sem lehet rá, mert csak. Sose volt még egyikre sem példa.
Ohh várj! De, mindre volt a szomszéd országokból!
HA SIKERÜL, - értelmezd mit írtam, fontos! - akik jönnek utánuk, Dobrev, Katka, Fegyőr, KariG, etc.: hamarabb átadnak bármit, mint TE kettőt pislognál...
S hogy, úgy hogy Vadai Honvédelmi Miniszter asszony bejelenti, hogy a szabad világ védelmében, morális kötelességünk, meg amúgy is így megy a legjobb helyre a magyar adófizetők pénze!
Hát így kb, ennyike!!!