Azért nem vagyok benne biztos, hogy havi 30k dollárért tolongani fognak a texasi tájszólású ukrán F-16 pilóták. Ennek a felét meg lehet keresni civilben is több helyen nulla kockázat mellett. Biztos van egy-két elvetemült, persze...
Soknak tűnik elsőre, de igazából talán egy év alatt jön össze egy átlag nyugat EU/ USA családi házra való összeg. Egy év folyamatos életveszély mellett. Ja, és ha sikerül esetleg orosz vonalak mögött katapultálni, akkor valószínűleg onnan sem kerül elő egyhamar.
Nem lesz ott az egész US harci kutató mentő kapacitás, hogy összeszedje őket.
Szerintem az átlag nyugati veterán vadászpilótának ennél sokkal de sokkal több pénzt kéne feldobni, és akkor is kérdéses, hogy megéri-e. Ezek azért nem 2 bites emberek.
Szerintem ez már a túl kevés túl későn kategória lesz megint.
Soknak tűnik elsőre, de igazából talán egy év alatt jön össze egy átlag nyugat EU/ USA családi házra való összeg. Egy év folyamatos életveszély mellett. Ja, és ha sikerül esetleg orosz vonalak mögött katapultálni, akkor valószínűleg onnan sem kerül elő egyhamar.
Nem lesz ott az egész US harci kutató mentő kapacitás, hogy összeszedje őket.
Szerintem az átlag nyugati veterán vadászpilótának ennél sokkal de sokkal több pénzt kéne feldobni, és akkor is kérdéses, hogy megéri-e. Ezek azért nem 2 bites emberek.
Szerintem ez már a túl kevés túl későn kategória lesz megint.