Eddig ugy latszik iden 30%-al kevesebb gabona tudja elhagyni Ukrajnat.
Lesz ez meg rosszabb is később szerintem. Mi lesz szegeny BlackRockkal es tarsaival?
Nincs hova koltoztetni a cegeket keletről az ukranoknak.
Azert áram még mindig nincs rendesen.
Marder megfeneklett a fronton.
Nem tudom hogy hoztak ossze, de valami bekesebb szakaszon lehet ha igy szelfiznek koruotte.
Stryker kiegett roncsai.
Kígyó szigetnel megcsapkodtak az oroszok a valtast.
Amugy semmi extra, dronok mennek jobbra, balra, a jenkik meg leskelodnek.
Lesz ez meg rosszabb is később szerintem. Mi lesz szegeny BlackRockkal es tarsaival?
Zuhan az export, maga alá temeti az ukránokat az idei termés - Mezőhír
Agrárium: A termelés alig csökkent Ukrajnában, az export viszont bedőlt. Belefulladnak a termelők az eladatlan árumennyiségbe.
mezohir.hu
Nincs hova koltoztetni a cegeket keletről az ukranoknak.
KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!
A kárpátaljai magyarság legkedveltebb híroldala! Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!
karpathir.com
Azert áram még mindig nincs rendesen.
Új áramfogyasztási rekord: jönnek a tervezett áramszünetek
Vasárnap, augusztus 20-án az Ukrenergo rekord mennyiségű áramfogyasztást regisztrált az országban. A fogyasztási mutató 0,3 százalékkal még az augusztus 5-ei rekordnál is magasabb volt. Az Ukrenergo állami vállalat megjegyzi, a fogyasztás, a hőmérséklethez hasonlóan abnormálisan magas volt...
kiszo.net
Marder megfeneklett a fronton.
Nem tudom hogy hoztak ossze, de valami bekesebb szakaszon lehet ha igy szelfiznek koruotte.
Intel Slava Z
The first footage of a German BMP Marder 1A3 from the 82nd Air Assault Brigade of the Armed Forces of Ukraine, which was thrown from the reserve to storm Rabotino, was shot down and stuck in a trench.
t.me
Stryker kiegett roncsai.
Intel Slava Z
Destroyed engineering armored personnel carrier M1132 Stryker ESV (Engineer Support Vehicle) of the 82nd Air Assault Brigade of the Armed Forces of Ukraine with an installed LWMR light roller trawl.
t.me
Kígyó szigetnel megcsapkodtak az oroszok a valtast.
Intel Slava Z
Footage of the detection and destruction of the Willard Sea Force boat with a Ukrainian landing force by a Russian Aerospace Forces aircraft east of Snake Island in the Black Sea.
t.me
Amugy semmi extra, dronok mennek jobbra, balra, a jenkik meg leskelodnek.