Dezintegrálódott mint a 6 vadász Kiev felett...A lelőtt? Il-76-osokról van már hír/ kép? Vagy akkor kamu volt?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Dezintegrálódott mint a 6 vadász Kiev felett...A lelőtt? Il-76-osokról van már hír/ kép? Vagy akkor kamu volt?
Most komolyan, tegyem be neked a hülye vevős videót, vagy utánanézel mit mondott az orosz tévében egy nappal a támadás előtt?!Neked mondták?
Tehát akkor az AF totális kudarc volt, a szerbek nyertek? Azért mert volt működő légvédelmi egység még valahogy nem hallottam, hogy a totális légi fölényt bárki vitatná.Kérdezd meg erről Dani Zoltánt.
Kérdezd meg erről Dani Zoltánt.
Medvegyev azt is kiemelte, hogy „mélyen közömbös a külföldön széles körben hirdetett jogkorlátozásokkal kapcsolatban”.Az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég.
Nem hiszem, hogy az orosz átlagjóskának bérházai lennének Londonban.
Moszkva államosíthatja a külföldiek vagyonát – volt orosz elnök
Dmitrij Medvegyev szigorú intézkedéseket sürget az orosz vagyon külföldön történő befagyasztása miatt
A volt orosz elnök, Dmitrij Medvegyev nem zárta ki, hogy államosítsa az „ellenséges joghatóságokon” bejegyzett külföldiek oroszországi vagyonát.
![]()
Moscow may nationalize assets of foreigners – former Russian president
Deputy Chairman of the Security Council Dmitry Medvedev says Moscow may nationalize foreign assets if Russians’ funds are seized by Westwww.rt.com
Az ukrán földi légvédelem magasabb egységeit az oroszok már szinte biztosan kiiktatták....Nehezen tudom elképzelni hogy a nagyradarok működjenek....
MANPADS védhetetlen, igaz nem kell közel repülni, szíreknél megoldották.
Azzal értek el sikert az ukránok.
BUK-S300 győzelemről nem láttam infót....
Valami nekem bűzlik a légierő ignorálása ügyében.
Meszike!Te nem tudod mi az a népirtás.
És ha ezek után szitává lőnek mindenkit aki a környéken az utcán van akkor nagyon csúnyák lesznek... Ugye?Sumyban már dobálják a molotovkoktélt....
Valószínűleg egy üzemanyag szállító teherautó szélvédőjét jobb oldalát találtak telibe ...
Kicsit szürreális az egyik oldalon a járókelő a telefonjával babrál a másik oldalon pedig valaki telibe vágja az orosz teherautót egy molotovkoktéllal.....
Példát statuálnak....Viszonylag pontos helyzetkép Mariupolról nagy valószínűséggel hamarosan az orosz erők és a szeparatisták körülzárják a várost...
Van video a becsapódásról is, talán valami térfigyelő kamera vehette fel. kb 30 fokos szögben jött felülről és a hajtómű még működött.Ez milyen rakéta lehetett? Milyen irányból érkezett? Mi lehetett a cél? Tudunk erről valamit?
Honnan veszitek, hogy ignorálják? Csak mert alig van DCSen kívül lelőtt ruszki gép?Nehezen tudom elképzelni hogy a nagyradarok működjenek....
MANPADS védhetetlen, igaz nem kell közel repülni, szíreknél megoldották.
Azzal értek el sikert az ukránok.
BUK-S300 győzelemről nem láttam infót....
Valami nekem bűzlik a légierő ignorálása ügyében.
pedig tudod ezek ilyenek, en is jo par katonanot es rendornot szedtem le mar igy a tinderen itthon, a stresszt a had es rendvedelmisek altalaban mindenhol a vilagon szexel vezetik le (ne is tudjuk meg, mik folynak a hosszu szolik alatt)Ezt én is olvastam, de nehezen tudom elhinni.....
Zelenszkij is orosz anyanyelvű. Nagyon sok orosz anyanyelvű és ukrán identitású ember is él Ukrajnában. Az orosz és az ukrán közt nincs olyan éles határ mint a norvég és a nigériai között. Az ukránoknak se érdeke a népirtás. Biztos voltak atrocitások, én ezt elhiszem, de a háborúk ilyenek. Ilyenkor minden hülye fegyverhez juthat és hatalmat kaphat.Meszike!
Kérlek. Abban értelemben, ahogy használod(komparative) nem volt genocídium és etnocidium.
DE a háborús cselekmények kapcsán biztosan voltak etnika indíttatású háborús bűncselekmények, melyek semmiféle érdemi vizsgálata nem volt.
A mostani orosz kiterjesztett narratíva használata sajnos azt eredményezi, h háborús megtorlás lesz rá a válasz újabb sérelmeket és áldozatokat szülve.
Lehet, h az áldozatoknak ez gyógyír lesz(nem hiszem), viszont cserébe nagyon megnehezít az együttélést később. Etnika konfliktusok ilyenek…
Majd @Allesmor Obranna vagy molni megcáfol de nekem úgy tűnik , hogy a célpont nagy szogsebessege megzavarta az Igla keresőfejét...
ezek szabotorok, be van linkelve, hogy ukran rendorok fogtak el oket.Ott fekszik az UKRSF, de lehet SBU. Ez az egész világon példátlan, hogy különleges erő tagokat így kifektessenek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..