Látom kell az a Cavinton, ha gondolod szólok a dokimnak szívesen felírja számodraSenki nem irtja az oroszokat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Látom kell az a Cavinton, ha gondolod szólok a dokimnak szívesen felírja számodraSenki nem irtja az oroszokat.
A buta hozzászólásaidat hagyd meg magadnak, inkább tanulj mert 8 év kimaradt az életedből az ukrán konfliktussal kapcsolatban.Ezek biztos nem oroszok mert nekik a hadgyakorlat 20-an veget ert es azota mar otthon ulnek.
Tíz perce tiltották le az RTt a Jútúbról.Mellesleg a nagyon szabad Ukrajnában is egy éve tiltottak be egy sor ellenzéki médiát azzal, hogy oroszbarátok. A brit és más nyugati nagykövetségek ezt a lépésüket lelkesen üdvözölték. Volt ellenzéki politikusuk, aki az EU-ba menekült, mert hasonló okból való bebörtönzés fenyegette, és politikai menedékjogot kapott az osztrákoknál.
Még azt is el tudom képzeli, hogy Putyin ezért váratta a csapatát, hogy mi ki tudjunk jönni.Kihozták a kijevieket. Ungváron vannak.
Szívesen, máskor is! De nem én raktam be.Köszi, mindenki önti a dezinformációs szart az internetre, nagyon jó, ha te még ezen kívül DIREKT raksz be 2014-es videókat ide, sokat segít a tájékozódásban....
Köszönjük!
Furcsa ez a hír. Úgy látszik, a csecsenek mindenhol ott vannak.tegnap mutogattak egy Magomed nevu nevjelzest, akkor valszeg az ove volt (nem tudtam, mire fel mutogatjak, de akkor ertheto volt)
A média már külön hatalmi ág. A mostani háborúban ez befolyásolta volna a morált.
Aztán kiderült hogy Merkel tuti párhuzamos univerzumban él, a Willkommenst legalább is biztos hogy Putyin látta jól, nem Ő...Pontosan erről beszélek!
Állítólag Merkel pár éve egy G20 csúcson (asszem Ausztráliában) órákon át beszélgetett Putyinnal, ami után azt nyilatkozta, hogy ez az ember "egy párhuzamos univerzumban él"...
Ez a vén szaros Narkolepsziás troty a végén kirobbantója lesz a 3. Vv-nek! Mi bajuk van ezeknek komolyan. Miért kell ez a hatalom mánia az angolszászoknak hogy a radai rosebb fogja meg őket. Azt ezekkel vagyunk egy szövibe, aszem holnap neki állok ásni a kertbeTrotyika is megszólalt:
Biden megszólalt: a harmadik világháború az egyik opció
Joe Biden egy szombati interjúban arról beszélt, hogy az egyik legfontosabb stratégiai célja jelenleg az, hogy megtartsa a NATO és az Európai Unió egységét, írja a CNN. Az amerikai elnök úgy foga...www.vadhajtasok.hu
Szerintem ejtőernyősök.Szerintetek?
Ami forrást találtam az 13 ezer főt ír, nem 80 ezret. Lehet az oroszokat 80 ezer orosz kiirtásával hergelik, de az nem a valóság. Ebbe a 13 ezerben mindkét fél civil és katonai áldozatai is benne vannak.
Azt a háborút Oroszország kezdeményezte! Még a helyi oroszbarát kommentelő is beismerte, hogy szerinte is érkezte orosz katonák és fegyverek! De tényszerűen bizonyítékok vannak rá! Innentől kezdve az oroszok felelőssége hogy ennyi ukrán állampolgár meghalt!
Nem történt népirtás! A civilek halála elkerülhetetlen egy háborúban és haltak is meg mindkét oldalon!
Sokk itt az újonc , akik gyengébb tudással rendelkeznek:
Azov: