Figyu, te hallgass a ruszki propagandára, én meg hallgatok a videókra amiben a bombakráterek mellett ott vannak a kiégett ruszki gépek, aztán meglátjuk kinek lesz igaza.
Ettől ugyanúgy naponta bombázzák a ruszkikat.
A Lengyelekről meg annyit mondok, hogy ott szinte minden katona egyenesen fizetne az esélyért, hogy ruszkik ellen harcolhasson.
Az a helyzet, hogy az orosz propaganda ezen a téren hiányzik. Egyáltalán semmi nem szivárog ki orosz légierő tevékenységéről.
Konfliktus kezdete óta a légierőre álltam rá, -légierő a mániám nahhh-
az infótöredékekből lehet csak következtetni dolgokra mint..
-angol nyelvű híradásban mondják, hogy oroszok uralják az eget
-nem látjuk az orosz roncsokat. Pedig menyire büszkén mutogatták ledurrantott Kamovot első nap, akkor el tudnád képzelni hogy mi lenne egy Su-35 roncsával? , igaz ha valami lezuhan orosz ellenőrzésű területen arról nem lesz kép, de nézz csak a térképre, mekkora a sárga/piros csapatok ellenőrzött terület?
-láttam orosz videóban Su-24R-t
-láttam eddig egy Szu vagy Mig et A2G rakétát indítani (feltehetőleg h-25 vagy 29)
Nem láttam még egy bombakárért sehol ami orosz egységeket pusztított volna el és feltehetőleg egy A2G fegyver okozott, de ha te ismersz kérlek linkeld mert az ilyeneket keresem oldaltól függetlenül