DEFCON amcsi, de a 2 legmagasabb készültség, az 1 a háború.A legmagasabb készültséget írták az orosz médiában....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
DEFCON amcsi, de a 2 legmagasabb készültség, az 1 a háború.A legmagasabb készültséget írták az orosz médiában....
Az DEFCON 2-nek felel meg az amcsiknál. Az 1-es az már háború Wilson. Ne szaladjunk ennyire előre jó? xdA legmagasabb készültséget írták az orosz médiában....
A legmagasabb készültséget írták az orosz médiában....
Ráadásul bezártak 3 millió embert étel nélkül, internethozzáféréssel és fegyverekkel...
Jogos most látom,hogy 1 írtam 2 helyett...DEFCON amcsi, de a 2 legmagasabb készültség, az 1 a háború.
Most írtam, hogy elnéztem 2-t akartam de 1 írtam....Az DEFCON 2-nek felel meg az amcsiknál. Az 1-es az már háború Wilson. Ne szaladjunk ennyire előre jó? xd
![]()
DEFCON - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Hogy megtanultak oroszul a köcsögök. Vagy kiderül, hogy el sem felejtettek?
Ők meg igen magasról szarnak arra, hogy te mit ismersz el!Nem ismerem el az oroszok birodalomhoz való jogát. Övék a világ legnagyobb országa, érjék be azzal!
Háborút akarnak nyerni, és nem médiát?Ha így van, ez is egy nagy hiba, amellett, hogy a média-frontot is mintha feladták volna, holott a nemzetközi közvélemény nagyon sokat jelent, hogy a katona sikereket meg lehet e hosszú távon őrizni, át lehet e konvertálni más területek. Ezen múlik, hogy a végén milx mi lesz az egyenlege a "történetnek".
Ötletek???
Ok írtam feljebb, hogy figyelmetlen voltam és 2 helyett 1 írtam..DEFCON 1-nél kinyílnak a silók, lecövekelnek a Topolok, indításra készek a rakéták.
Ott még nem tartunk.
Bocs, betudnád tenni azt a videót?csak szólok, a videók többsége igaz, mivel kölönösen az utánszállító és a támogató egységek gépjárművei könnyen beazonosíthatóak...... hogy legyen példa: a legelső nap a Krímnél elkapott 4db Mszta vontatott nehéz löveg ugyan van az Ukriknak is, de ha visszanéznéd a videót, kiderül hogy a vontató cuccaik 8x8-as Kamazok, amik Ukrán kézben nincsenek..... (ja és olyan 8x8-as Kamaz, amit még én sem láttam képeken sem, mert a rakfelület első harmadán külön pléhbódé volt a tüzéreknek, ez elég új cucc)
Kiképzés nélkül nem sokat ér.F-35 mehet?
Moszkvába a raktárba.F-35 mehet?
Pont Merkel (és az EU) szöszmötölős politikája vezetett ide, hogy Putyin a nyugati határ mentén háborúzik és az európai vezetőkkel beszél úgy mint a takarítónővel, nem a keleti határon, és nem a kínai külügyminiszterrel. Ott ezt nem meri megtenni, csak itt a nagymamák földjén lett nagy az arca.
De csak erős második Selensky után.Annyit hazudozott már Putyin, hogy azt se hiszik el amit kérdez.
Bocs, betudnád tenni azt a videót?
Értem, én azt gondoltam, hogy ha be kell hatolni elsőként egy ekkora városba akkor minimum egy normális APC-t, de inkább egy IFV-t kapnak a bokorugrok.....A városi harc mindig geci dolog, mindig nagy veszteséggel kell számolni. A gyalogságot követik a jármüveik akik fedezni tudják a fegyvereikkel, ráadásul páncélozott is. Így vagy úgy be kell menni. Nem lehet minden sarkon egy Terminator ami kiséri öket.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..