[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 600
18 616
113
"Ebbe beletartozik a jelentősebb orosz bankok kizárása a SWIFT bankközi kommunikációs rendszerből és az orosz központi banktartalékok mintegy felének befagyasztása" - jelentette ki.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/240334/

Ezzel sikerül is eszkalálni a dolgot azthiszem. Kiváló béketeremtő eszköz lesz.
De a szankciók segítik elkerülni a 3. világháborút, igaz kedves Benson elnök úr!? Csak tudnám ki mondta neki ezt a faszságot. Biztos valamelyik hímnős, kutya fetisiszta tanácsadója.
 

Nagy Csaba

Well-Known Member
2017. július 26.
1 329
2 379
113
Kösz, kriss02 közben már betette. Onnan is elég könnyen belehet azonosítani, hogy a "Z" betű rájuk van festve.
festés nélkül is könnyen azonosíthatóak...... 8x8-as Kamaz, Gaz Tigr M, 6x6 os terep Kamaz pléh bódéval, 6x6-os terep Kamaz ollós nyitásu kisérőhíddal, 6x6-os terep Kamaz nyerges vontató lánctalpas technika szállító..... ezekből biztos hogy nincs Ukrán kézen.....
 
  • Tetszik
Reactions: Robur

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 712
9 801
113
Nagy kegyesen méltóztatik találkozni az orosz tárgyaló delegációval Zelenszkij. Sokat nem vár tőle, de "hadd próbálkozzanak".
Arca az van. Nem semmi, hogy ez a zseni a béke ígéretével került hatalomra. 3 éve lett volna diplomáciával megoldani, hogy tényleg béke legyen.
 

Nagy Csaba

Well-Known Member
2017. július 26.
1 329
2 379
113
nnnnaaaaa ez igen..... ez már fáj, mert erre még Vova sem számított, és az oligarchái sem..... (nem irónia, tényleg így gondolom)
 

Fade

Well-Known Member
2010. április 20.
3 664
3 516
113
Vagy inkább: beért az amerikai nagy stratégia, aminek ez volt a végcélja...



Beszartak ettől a béna orosz seregtől, amely Ukrajnában is szopik mint a torkosborz?

Beszartak. És a lehetőségét is el akarják kerülni. Megengedhetik maguknak.

Nem azt látom, hogy az US támadta meg Ukrajnát. Németek még amikor elismerték/anektáltál Luhansk, Donetsket is mindent vétóztak elnéztek volna. Csakhát. Én nem látom a hude Ukrán provokációkat de ha igen akkor a Putyini rezsimnek nem kellett volna felülnie neki. Ha US így átverte és evvel beérett az US startégia az nem gyenge. Putyin meg egy idióta. 2050ig adhatta volna el aranyárban a gázt Németeknek (is) ehelyett majd Németek (is) US, Katar... től fogják megvenni. Persze évek kellenek az átálláshoz de már idén elindul. Zseniális húzás volt Putyintól.

Közben a Budeswehr büdzséjét megduplázzák és annyival amennyiből kijön 5000db+ Leo2 A7+ vagy 300+db 200m$os F35. Ja és ott a swift -5%GDP. Meg a cocom2. MC21.... nagyon könnyen lehet a multé.

Szóval részemről grat Putyinnak.
 

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 600
18 616
113
Nagy kegyesen méltóztatik találkozni az orosz tárgyaló delegációval Zelenszkij. Sokat nem vár tőle, de "hadd próbálkozzanak".
Arca az van. Nem semmi, hogy ez a zseni a béke ígéretével került hatalomra. 3 éve lett volna diplomáciával megoldani, hogy tényleg béke legyen.
De ebből lett valami? Mert nagy a csend és semmi infó nincs arról, hogy mit tárgyaltak. Vagy még el sem kezdték?
 

ximix

Well-Known Member
2017. december 1.
840
2 434
93

Invasion Day 4 – Summary​

 
  • Tetszik
Reactions: Avtomat

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
21 896
35 402
113
én nem értem miért megy itt a ruszkik ócsárolása hogy nem jól halad a háború.
a hírek szerint már túlvannak Prilukin is felette icnyán...
ezek holnap elérik Boriszpilt... és elérik kiev alatt a dnyepert vagy hoholivot és összeérnek a keletről tőrténő kievi zárral.
legkésőbb kedd estére a kiev szumi vonaltól északra a teljes terület ellenőrzésük alatt lessz a az ottlévő városok mindeggyike vagy elfoglalva vagy bekerítve.
holnap a zaporozse donyyeck vonal is meglessz a városok szintén elfoglalva vagy bekerítve.
holnap elérik odesszá holnapután délbeszarábiát.
holnapután elindulhat az összezárás lughansz dipnyopetrov tengej irányába és a harkov poltava vnal irányába... szerdára be lessz húzva péntekre a hakov-poltava lughanszk-dipnyopetrov vonal közötti terület péntekre. hétvégére dnyepertől keletre eső terület a városok körülvéve ostromalatt... és ukrajna teljesen ellessz vágva a tengertől... és indulhatnak az ostromok...addig romlik is a morál annyit...
haladnak mint kés a vajba. még mindig...