Ez nem az ő háborújuk. Viszont sokat tanulhatnak belőle.Kína teljes csöndje érdekes.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez nem az ő háborújuk. Viszont sokat tanulhatnak belőle.Kína teljes csöndje érdekes.
a festési mintája Orosz, és már egy csomó cuccot lezabráltak róla..... nyugi, ez oroszA Z-t nem látom rajta felfestve és redvás szétrohadt állapotban van.
figyelnek ahogy az usa is kussol. Ez nekem inkább egy főpróbához hasonlít, csak az oroszok és a kínaiak irányítják.Kína teljes csöndje érdekes.
Nem teljesen a nagy kínai állami bankoknál a kínai kormányzat korlátozta az orosz nyersanyagok vásárlásának a finanszírozását dollárban....Kína teljes csöndje érdekes.
Igen, egy bizonyos távolságnál közelebb jutni Moszkvához lehet cél, de ez megbillenti a stratégiai egyensúlyt. Nem a jelen de nem is fantázia a hiperszonikus fegyverek megjelenése. Ez közvetlenül fenyegetheti a földi telepítésű atomarzenál egy részét, reakcióidőn belül.A második felével egyet értek. De tényleg parttalan lett a vita köztünk arról, hogy Putyin tehetett volna-e másként. És ezt nem ma fogjuk letudni, de egyelőre zárjuk le! Te nem hittél az invázió megkezdésében én igen. Ma is azt mondod a régi logika alapján, hogy Oroszország többet veszít, mint amennyit nyer. Én ma is azt mondom, hogy nyert 10 évet.
Ma ezeknek az embereknek meg kellett halniuk. Mert ha Zelenskij nem atombombát akar, csak HIRMAS indítókat, akkor eléri Moszkvát és ez nonszensz. Még Kucsma kezéből is kiverte az egyébként gyenge kezű Jelcin a stratégiai atom fegyvert és az interkontinentális rakétát.
Szerintem ha nem közgazdásszal ülök le kocsmázni, akkor nincs miről beszélni, hogy ez racionális döntés volt orosz részről. Én itt ülök egy nagyon EU széken egy nagyon EU villogó doboz előtt és így nézve mondjuk tényleg nem racionális, hanem emberi tragédiák sorozata.
Többet ma nem tudunk áttárgyalni.
MegelőztélAz ukrán delegáció az Orosz Föderációval folytatott tárgyalásokra érkezett a határra: Reznikov és Podoljak is
VALENTINA ROMANENKO – 2022. FEBRUÁR 28., HÉTFŐ, 10:30
Az ukrán delegáció az ukrán-fehérorosz határ övezetébe érkezett, hogy részt vegyen az Orosz Föderáció képviselőivel folytatott tárgyalásokon.
Forrás: Elnöki Hivatal a Telegram
Részletek: Az Elnöki Hivatal pontosítja a delegáció összetételét: David Arakhamia, a Nép Szolgája frakcióvezető, Oleksiy Reznikov Ukrajna védelmi minisztere, Mikhajlo Podoljak, az elnöki hivatal vezetőjének tanácsadója, az ukrán delegáció vezetőjének első helyettese a háromoldalú kapcsolattartó csoport Andrij Kosztin, Rusztem Umerov népi helyettes és Mikola Tocsickij, Ukrajna külügyminiszter-helyettese.
Szó szerint: "A tárgyalások kulcskérdése az azonnali tűzszünet és a csapatok kivonása Ukrajna területéről
Украинская делегация прибыла на границу для переговоров с РФ: в составе – Резников и Подоляк
Украинская делегация прибыла в район украино-белорусской границы для участия в переговорах с представителями Российской Федерации.www.pravda.com.ua
Én is ettől félek. Vagyis: Jobb most túlesni a kellemetlen részen, mint még évekig (nem akarok túl optimista lenni) szívni miatta.
Boki: Azt Te sem hiszed el szerintem, h a Kárpátalán élő magyarok, ruszinok jobban járnának orosz fennhatóság alatt. Nekik a legjobb a mi oltalmunk lenne, de ezt Senki sem fogadná el (orosznak hídfő az Alföldre, eu-nato a precedens miatt, stb). X-class flare gyere már Inkább a xx. század eleje, mint a nukleáris kőkorszak.Csodálkozunk a háborún? Tessék:
Az Ukrán nacionalista-fasiszta nyelvtudós” politikai és társadalmi aktivista előadásában debileknek nevezte a kárpátaljai magyarokat és senki nem állította le sőt, még egyetértettek vele …
(2018-as felvétel Lembergben)
Na ezért harcolnak az oroszok, denacifikációt hajtanak végre. A magyarok érdeke is ez, mert ha sikerül véghezvinni, a magyar kisebbség visszakapja eredeti jogait.
ha neked MZP a nemzeti, akkor ja
ha már egyszer nem lesz NATO, vagy nem ez lesz a nyugati-keleti világ, hanem visszamegyünk a 18. századba, a Szent Liga előttig, akkor lesz esély. addig dolgozni kell, életben kell tartani a reményt. hogy ez pár generáció vagy már holnap megtörténik? ki tudja.
M1 Hiradóban tegnap:Nem ezt mondta!
Hát persze, majd perce pontosan közli az invázió kezdeti időpontját.Nem támad.....
A gyakorlatnak vége, hazamennek....
Rémlik?
hagyd rá, orosz oldalakról próbál tályékozódni, ott meg hát......te nem vagy, de már ezt tudjuk!
Biden milyen jókat aludhat most... a gazdái meg elemzik a helyzetet.figyelnek ahogy az usa is kussol. Ez nekem inkább egy főpróbához hasonlít, csak az oroszok és a kínaiak irányítják.
Zeli még mindig azt hiszi, h egy vígjáték főszereplője.Nehéz lesz tárgyalni igy körbezárt főváros mellet.
Vagy csak így:
-itt írja alá a feltételek nélküli kapitulációt.
Válasz:
Igen is.
Nem támad.....
A gyakorlatnak vége, hazamennek....
Rémlik?
Gyerekek nincsenek benne, de az ukrán propaganda tolhatja, hogy óvodát lőnek az oroszok és gyerekek halnak meg.Mariupol ukrán harcjármű egy óvodánál talán Azov..