KEzek nem ukránok... Amúgy ez elég semleges videó, nyugodtan meg lehet nézni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
KEzek nem ukránok... Amúgy ez elég semleges videó, nyugodtan meg lehet nézni.
Scsasztye, elpucolt az ATO? Akkor tenyleg bibi van naluk.
Tudtam, hogy ez lesz, 1-2 napja írtam a termobarikus töltetek valószínű bevetéséről.
Reméljük nemTudtam, hogy ez lesz, 1-2 napja írtam a termobarikus töltetek valószínű bevetéséről.
Szerintem Mariupolon fognak példát statuálni.
Okulásképpen a kijevieknek.
Ez egy komoly vicc!Ez most komoly?
Mert viccnek picit durva lenne!
Hamarosan megérkezhet az ukránok uniós csatlakozási kérelme
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index hétfői hírösszefoglalójaindex.hu
Nemukránok is harcolhatnak. Mindenkit hívott a halálba a magassarkú humorista, nem?Ezek nem ukránok... Amúgy ez elég semleges videó, nyugodtan meg lehet nézni.
Amúgy meg, ha megnézed a tömött vonaton nem csak nők, gyerekek vannak, úgyhogy nyilván nem mindenki molotov koktél gyártással van elfoglalva.
Azt is mondják, hogy az ismerőseik 80%-a már lelépett, a maradék 20% meg gondolkozik rajta.
Ki kapja az idei orvosi Nobel-díjat?
Putyin!
Megszüntette a járványt...
Mindenki az lesz!Azt mondta Zelenszkij csak a katonaviselt fegyverforgatáshoz értő foglyokat engedik ki..
Most Te a harkovi sorozatról beszélsz, vagy miről?Te tudod hova lőttek?
Egy ukrán lövészdandár ÖPK-ban volt összevonva egy erdő mélyén 50 négyzetkilométeren, és azt lőttek szét?
Ez csak egy alegység összetűze, messze a célterület től.
Amíg nincs kép fent a hatásáról, addig ez az infó vagy PSYOPS része.
Lehet nem is most készült, nem is Ukrajna....
Csak boki szeretne hinni valamiben, de bukta lesz....
Érzi ő is.
Ezért tolja fullba a kretént. Kétségbe esett, mint Putyin.
A brutálisabb szankcióknak vége lesz az ukrán-orosz megállapodások után.Ezek után az EU biztos nem fogja hagyni itt az oroszok atomerőművet építsenek 10 éven belül. Talán orosz gáz az még jöhet, mert az a németeknek is kell.
Ez most komoly?
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index hétfői hírösszefoglalójaindex.hu
Érdekes módja Oroszország felvételének az Unióba. De végülis...Ez most komoly?
Nem azt mondtam, hogy összeomlottak.Megosztanád velünk az eredeti orosz terveket. Nyílván ha ennyire biztosan tudod, hogy összeomlottak, most már súghatnál.
Vagy nem ültél benn a hadműveleti tervezésnél?
De, visszadátumozva.NATO-ba esetleg nem veszik fel?
A brutálisabb szankcióknak vége lesz az ukrán-orosz megállapodások után.
Mondjuk én is azt gondolom, hogy még kéne nézni, nincs-e olyan cég a világpiacon az oroszok ön kívül aki tudna nekünk atomerőművet építeni jó áron (koreai, brazíl, Izraeli, mitomén).
Ezekkel az elsülyedt technikákkal az a bajom, hogy oké, a civilek körbevideózzák, de biztos nincs ott semmi biztosítás? Veszteség, vagy 2 óra múlva jön a mentő jármű?Ez is elsullyedt, na de az edesanyjat az ilyen szemelyzeteknek... Tovabbmennek a tobbiekkel ok, de egy pancir azert megis csak adhatna ott helyi legvedelmet. A harckocsi helyett hoznak masikat az nem gond, de pancirt...
Mondjuk ezt az otthagyast a tankoknal se ertem, ha kohog a motor beallok vele a susnyasba es vedem az utat mint egy helyi erod, vagy eap...
Ez a tegnapi? Mert annak a tegnapinak a vegen egy csomo orosznak tuno katona es jarmu allt meg balra bent az epuletek kozt sertetlenul. Tuzerseg vagy helikopter UB blokkal pucolhatta azt el.Bucha..
"Az #Ukrajna fegyveres erői megsemmisítették az ellenséges konvojt. Vokzalnaja utca, #Bucha város. Ez az ő inváziójuk és a fegyveres erőink munkájának eredménye."
Azontul hogy amugy nagyon igaz es legyen lazasag... pusztan tudomanyos strategiai (jatekelmelet) nezopontbol nezve az 1. es 3. pontod implikalja a 2.at. Es bar kicsit kutyulja mar ezen a forumon mindenki a moralis es nem moralis ervrendszert, en meg remenykedek abban hogy egy kicsit kesobb tudunk a haboru okairol a forumhoz melto szakmaisaggal kovetkezteteseket levonni. Azt sztem mar mindneki levagta hogy ki-ki moralisan ide vagy oda huz, de a kovethetoseg miatt sokadikkent en is felszolalnek amellett hogy az amugyis sok nyers informacio meg szakmai tudomanyos ertelmezes melle nem hianyzik a vitathato moraliskodo adok-kapok. A felesegemmel valo kapcsolat mellett lassan a melomat is elvesztem mikozben probalom utolerni a forum folyamot.Tele van az összes tököm a ruszkibérencezéssel meg a nyugatisegg-nyalókkal is....
Egyezzünk meg az alapokban:
1. Ukrajna hibát követett el a NATO-csatlakozás erőltetésével, a nemzetiségek elnyomásával és fizikai bántalmazásával. oroszország nagyhatalmi érdekeinek figyelmen kívül hagyásával.
2. Oroszország hibát követett el a háború megindításával és folytatásával.
3. A nyugati nagyhatalmak hibát követtek el Ukrajna ész nélküli támogatásával.
Ha ebben megegyezünk, folytathatjuk....
Nekünk is így kellene haderőt fejlesztenünk! Nem kellene éveket várni egy-egy megrendelés beérkeztéig! Csak ukrán cigányok kellenek'