És azt hol tudom megnézni? Az ukrán agitpropos videókból?A valóságból.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És azt hol tudom megnézni? Az ukrán agitpropos videókból?A valóságból.
elején leszakadt valami, gondolom, ott érkezett a lövedék. vagy a sötét oldalán, amit nem mutat a videó.Hol van a jelzés?
Érdekes, hogy a legtöbb ilyenen ahol, random"cigók" fosztogatnak, sosem látom.
Nem is értem, a határokon menekültek, az ajrópai értékek jegyében meg élő pajzsnak használjuk őket, h fegyvert juttassunk be. És még kérditek, mire vonatkozik a nácitlanítás. Nem tudom eldönteni, h az EU-ban ennyire cinikusan, vagy ennyire barmok.MEGINT SZÓLTAK!
---
„Az Európai Unió lakosai és entitásai, amelyek fegyvereket, üzemanyagot és gépzsírt szállítanak Ukrajnának, minden következményért felelni fognak, amely keletkezhet a most zajló különleges katonai műveletek során. Fel nem fogható, hogy nem értik, hogy milyen veszélyesek ezek a következmények” – írják.
..
Azt nem tudni, hogy ezek a „kemény következmények” pontosan mik lehetnek, egyes vélemények szerint Oroszország fegyveres támadásokkal veheti célba ezeket a szállítmányokat.
..
Orbán Viktor magyar miniszterelnök tegnap deklarálta, hogy Magyarország nem küld fegyvereket Ukrajnának. Ma pedig azt jelentett be, hogy Magyarország blokkolni fogja az országon át Ukrajnába érkező fegyverszállítmányokat."
Moszkva súlyosan megfenyegette az Ukrajnának fegyvert szállító EU-s országokat
Nem marad „kemény következmények” nélkül az Európai Unió Ukrajnában vállalt szerepe – ígérte az orosz külügyminisztérium az Interfax tájékoztatása szerint. Úgy tűnik, elsősorban a fegyverszállítmányokkal van problémájuk.www.portfolio.hu
Lehetne más stilusban?Pedig csökkenni fog a szénhidrogének szerepe.
Ha ez fáj neked, akkor is.
Putyko haverod, a türelmetlen ostoba, pont most gyorsítja meg ezt a folyamatot.
Drága lesz, nehéz lesz, de a ruszki elrugta a pöttyöst.
Egy életre.
Simán eltudom képzelni, hogy nem volt komoly harc az első lövések után az orosz személyzet elhagyta a harcjárműveket,nem tudni milyen személyzet ült azokban a harcjárművekben, mennyire voltak motiváltak....Olyan, mintha lesállásba futottak volna bele, de ilyen hosszan? Hullák, vér, felszerelés sehol. Más videókon legalább felszerelés van. Harc nyoma van, láthatóan a gépek küzdelem után lettek elhagyva. De jelentős külsérelmi nyom nincs. Shtora egy-egy puskalövéssel kilőve.
BMP-ről a lánc leszakadt, lőnyílások nyitva hagyva, de találat nincs.
Furcsa az egész.
A Z nap előtt láttam sokféle irányított töltetet, ütőtányéros aknákat az ukránoknál, azoknak ellenben semmi nyoma, hogy működnének.
Ez is érdekes ugyanezen okok miatt, plusz látszik a zsákos pótpáncél (4S24)belseje. A levett mellény a motortér felett sem nyugodt elhagyásról árulkodik, de lövésnyom, kumulatív lyuk, robbanás itt sem látszik.
Nyilván. Mást se csinál.szépen magukra húzták a támadást addig, amíg az oroszok elég technikát behoznak.
aztán kilőtték a csapatlégvédelmet.
aztán mikor már nem volt csapatlégvédelem, akkor jött a többi. (pancírka is elakadt a sárban, bukocska meg nem is volt, mert már elfogyott a készletboltban.)
ha igen, akkor lépre csalták a medvét, a kérdés, ezzel a vérszemet kapó medve vajon fejjel fog a falnak rohanni, vagy sem.
Nem ez volt a kocsiból dobálózós is?Gyorstalpaló......az ukránoknak ha esetleg egy elhagyott orosz harcjármű kerül az útjába....
Ha hiszel benne, létezik!mostanában annyi tb2-es hír jön hogy lassan hihetőnek tűnik hogy ez létezhet
De miért nem látni egyiken sem inváziós jelzést? Nem lehet, hogy ukrán eszközök voltak? Mennyire kizárólagos a "digit camo" minta a járműveiken?Olyan, mintha lesállásba futottak volna bele, de ilyen hosszan? Hullák, vér, felszerelés sehol. Más videókon legalább felszerelés van. Harc nyoma van, láthatóan a gépek küzdelem után lettek elhagyva. De jelentős külsérelmi nyom nincs. Shtora egy-egy puskalövéssel kilőve.
Furcsa az egész.
A Z nap előtt láttam sokféle irányított töltetet, ütőtányéros aknákat az ukránoknál, azoknak ellenben semmi nyoma, hogy működnének.
Ez is érdekes ugyanezen okok miatt, plusz látszik a zsákos pótpáncél (4S24)belseje. A levett mellény a motortér felett sem nyugodt elhagyásról árulkodik, de lövésnyom, kumulatív lyuk, robbanás itt sem látszik.
és Kárpátalját örökre elveszítve, azt teljesen magyartalanítva.Az még senkinek nem jutott eszébe, hogy úgy is lehet teljesíteni az EU-s migráns kvótát ha a kárpátaljai magyar menekülteket befogadjuk? Persze nem a szurkosképűekre gondoltam, ők mehetnek tovább a németekhez.
az a földön álló Bayraktar üzemmódja, ilyenkor lehet leszedni róla az adatokat.Nyilván. Mást se csinál.
Na, a no position legyen veletek!
de az első videon én ukrán járműveket látok.Olyan, mintha lesállásba futottak volna bele, de ilyen hosszan? Hullák, vér, felszerelés sehol. Más videókon legalább felszerelés van. Harc nyoma van, láthatóan a gépek küzdelem után lettek elhagyva. De jelentős külsérelmi nyom nincs. Shtora egy-egy puskalövéssel kilőve.
Furcsa az egész.
szlávoknál a szőke nő olyan, mint a kóbor kutya: ott is van, ahol nem kéne lennieNem ez volt a kocsiból dobálózós is?
Occam borotvája szerint ukik ezek a cuccok és valószínűleg megijedtek és elfutottak.De miért nem látni egyiken sem inváziós jelzést? Nem lehet, hogy ukrán eszközök voltak? Mennyire kizárólagos a "digit camo" minta a járműveiken?
Nem tudom a kocsiból molotozóst nem nagyon lehetett jól látni.....Viszont ez a csaj jól láthatóan örömét leli a ruszki haditechnika vezetésében, haditechnika rajongó férfiaknak ideális feleség "alapanyag" lenne ....Nem ez volt a kocsiból dobálózós is?
oroszról beszélnek, persze nem átlagos htka kommentelőkDe miért nem látni egyiken sem inváziós jelzést? Nem lehet, hogy ukrán eszközök voltak? Mennyire kizárólagos a "digit camo" minta a járműveiken?
5 év múlva felbukkan egy következő projektben miniszterként vagy kormányzóként. Kezdjen el spanyolul tanulni, Venezuela egész jó kis hely.a saját népe fogja villanyoszlopra húzni. (legalábbis a történelmi tanulságok alapján) persze csak képletesen... a valóságba valószínűbb a halálba hajszolása ami ital drogok vagy önkezüleg gyorsan... esetleg megpróbál lelépni valami nagyon orosz ellenes országba és kariert építeni mint szakértő de a teljesítménye után erre szerintem neki nincs sok esélye...
Ágyamba is betalálhatna egyszlávoknál a szőke nő olyan, mint a kóbor kutya: ott is van, ahol nem kéne lennie
Alapvetően van egy probléma az oroszok perspektívájával - az, hogy nincs. Képi anyag az oroszok által elfoglalt területekről és a mélységből is csak akkor kerül elő, ha ukránok légi felvételt készítenek, vagy falvakhoz közel történt a harcérintkezés, és a civilek ki merik dugni az orrukat. Az ukránok által folytatott halogatóharcról gyakorlatilag nincs képi anyag, csak a civilek töltik fel az összes anyagot, és a legdurvább dolgok olyan helyekről jöttek eddig, amelyek folyamatosan gazdát cserélnek. Mindkét hadsereg nagyon komolyan veszi a telefonos OPSEC-et, megtanulták a 20-as Karabahi háború leckéjét.A Z nap előtt láttam sokféle irányított töltetet, ütőtányéros aknákat az ukránoknál, azoknak ellenben semmi nyoma, hogy működnének.