Full respekt amúgy
@Tcat részére, hogy bírja ezt az egész totál shitstormot türelemmel, ami itt meg az ukrán topikban megy.
Amúgy meg a véleményekhez/ukrán topik hsz-eihez: ha nem tetszik ne olvassátok vazzeg. Görgessetek át rajta, tegyétek ignore-ra tudomisén, de baszki nem a Mókushere óvoda porbafingó kiscsoportjában vagyunk, értelmes felnőtt ember ennyit meg tudna csinálni. Nekem is a lassan már Lenin-összes hosszúságú lesz az ignore listám, de cserébe így ki lehet nagyon szépen rostálni a trashelőket a tényleges hírek/értékes közül az ukrán topikban. Ha meg still nem tetszik nem kell olvasni szimplán, basszus nem tart senkise fejetekhez RPG-t. Én is kaptam szerelmes PM-et Kijev kukacbombázójától, hogy milyen érzés orosz agitpropnak lenni miközben Putyin úgyis hamarosan hulla lesz, de szarok bele. Aki erre veri hát legyen boldog vele, ő baja.
Én lassan két hete 24/7 készültségben vagyok moszkvater-en, 8-10 Telegram csatornát (napi szinten 1000+ üzenet), Isten tudja hány VK oldalt, Twitter fiókokat meg a fórumot követem és meg kell mondjam a nagy zaj közepette vannak nagyon értékes infók/vélemények itt. Gyakorlatilag a legjobban itt lehet magyar nyelven követni az eseményeket, a magyar sajtó többi részét meg inkább nem véleményezem.