[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

studiocs

Active Member
2022. március 1.
34
150
33
Tomcat -> "Pofázok nektek: Ukrajna másodszor is" videója kapcsán.

Itt jó minőségben látható a keresztre feszítés, van hang, az egyik hentes üzemete talán érthetővé teszi oroszúl tudók számára.
Esetleg ha valaki ideírja mit mond, azt megköszönöm.


u.i.: ez a forrás érdekes dolgokat mond (angol) bár nem teljesen megbízható.
De a pletykái sokszor megvizsgálásra méltóak. Elvileg benfentes infókat kap.
Szerintem a fickó nem teljesen normál de ha az a helyzete, amit állít akkor nem is csoda.

Pl amit állít (más forrás is): A SZU szétesése után az Ukrán határok sose lettek hivatalosan elimerve (UN stb.). Ő azt mondja, ez egy "rendőrségi" akció, mivel valóban nincs (elismerten) olyan ország, hogy Ukrajna. Sőt ez a SZU országokra igaz!!!!
Érdemes ezt továbbgondolni.
 

Nber

Well-Known Member
2021. október 15.
1 712
7 464
113
Ennyi. Márki-Zay igazat mondott tegnap, Orbán is fegyvert szállít az ukránoknak, csak máshol lépi át a határt. Az oroszok semmit nem fognak félreérteni ezen, felvették Magyarországot azon államok listájára, ahonnan/amin keresztül fegyverszállítmányok érkeznek Ukrajnába.
Az összes ilyet beszopod és terjeszted a hazugságot. Direkt? Nem unod már?
 

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 676
48 650
113
Dehogynem mehet. Ott van feketén-fehéren, hogy jöhet Németországból és rajtunk keresztülhaladva mondjuk a román-ukrán határon kerül be Ukrajnába. Ennyi, fölösleges itt jogászkodnod, ezerrel benne vagyunk ezzel a fegyverszállításokban. Az agyalágyult fideszesek azt hiszik, hogy az ilyen hintapolitka, meg a jogászkodás háborúban működik. Hát nem.
Én ezt nem tudom, meg szerintem senki tényekkel alátámasztani. De a szakértők azt mondták, hogy a Kárpátalján keresztül történő szállítás lenne a legkedvezőtlenebb útvonal. Az úthálózat kevés és rossz, maga a terep természetes akadály.
 

theo

Well-Known Member
2016. június 1.
2 334
9 634
113
Ez pont nem fogja az oroszokat érdekelni. Mi adjuk kézről-kézre a fegyvert, amivel őket ölik.
Látom nehéz leírni: túlgondoltam, nem jól olvastam, félreértettem szavak valamelyikét.
Inkább nyomjad 30 oldalon keresztül, hátha megváltozik a szöveg.
Orbánnak igaza volt mikor azt mondta, hogy "Önök jobban gyűlölnek engem, mint amennyire a hazájukat szeretik".
 

RomperStomper

Well-Known Member
2016. december 4.
1 056
5 555
113
Itt már bővebb a követelések listája és a Krímről egy szó sem esik, ami már örökre Oroszország része marad az tuti...
@boki és akik még jártasak az orosz médiában, mi az igazság, mik a valódi feltételek?

A Kreml hétfői közlése szerint Oroszország „egy pillanat alatt” leállítaná az offenzívát, ha Ukrajna teljesíti a követeléseiket. Ezek közé tartozik, hogy Ukrajna lemond a NATO-hoz való csatlakozásáról, valamint független államként ismeri el a kelet-ukrajnai Donyecket és Luhanszkot.

 
  • Tetszik
Reactions: Venom85

Kijev Szelleme

Well-Known Member
2022. március 1.
981
1 740
93
A frontközelben lévő Skadovskban elébe mennek a dolgoknak. Még nem szállták meg őket, de már tüntetnek a megszállás ellen.
 

meister.proper

Well-Known Member
2016. augusztus 30.
1 604
1 918
113
Az agyalágyult fideszesek azt hiszik, hogy az ilyen hintapolitka, meg a jogászkodás háborúban működik. Hát nem.
vérnarancsos vagyok, csak nem ruszofil. és nincs itt semmi hintapolitika, csak egy kormányzati törekvés, hogy ne emlkedjen gecinagyot a gáz ára, mert az kinyírja a kampányt.

az, hogy baloldalon mit gondolnak erről, pontosan megmutatja, hogy a hatalomtechnikához hogy értenek...
 
W

Wilson

Guest
Itt már bővebb a követelések listája és a Krímről egy szó sem esik, ami már örökre Oroszország része marad az tuti...
@boki és akik még jártasak az orosz médiában, mi az igazság, mik a valódi feltételek?

A Kreml hétfői közlése szerint Oroszország „egy pillanat alatt” leállítaná az offenzívát, ha Ukrajna teljesíti a követeléseiket. Ezek közé tartozik, hogy Ukrajna lemond a NATO-hoz való csatlakozásáról, valamint független államként ismeri el a kelet-ukrajnai Donyecket és Luhanszkot.


"Oroszország be kívánja fejezni Ukrajna demilitarizálását. Ezt Dmitrij Peszkov , Putyin elnök sajtótitkára nyilatkozta a Reutersnek adott interjújában.

"Valóban befejezzük Ukrajna demilitarizálását. Be fogjuk fejezni. De a lényeg az, hogy Ukrajna leállítsa hadműveleteit. Le kell állítaniuk a hadműveleteiket, és akkor senki sem fog lőni" - mondta Peszkov .

A Kreml hivatalos képviselője szerint a demilitarizálás többek között Ukrajna alkotmányos semlegességét is magában foglalja.

"Módosítaniuk kellene az alkotmányt, amely szerint Ukrajna minden egyes blokkhoz való csatlakozási szándékot elutasítana. Ez csak az alkotmány módosításával lehetséges" - mondta.

Dmitrij Peszkov azt is hangsúlyozta, hogy Oroszországnak nincsenek területi követelései Ukrajnával szemben"

https://www.kp.ru/online/news/4655967/
 

notaricon

Well-Known Member
2016. január 7.
3 710
12 730
113
És a ruszkik ámokfutása az segít az ukránokon ?
Ha ámokfutóként megtámadom az ukránokat akkor ugye nem éppen segíteni akarok rajtuk... csak hogy a funkcionális analfabéták is értsék...
A nyugat úgynevezett segítsége, ami egy ön és közveszélyes ámokfutásba torkollott szintén nem segít rajtuk, cserébe mint nyugat még magunkat is jó szar helyzetbe hoztuk ezzel a nagyszerű "segítéssel".
Putyin hülye, de mi duplán azok vagyunk.