ez Townak tunik, nem Javelinnek
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Baszottul nincs igazi igaza. Ha a gwrmánok a háború végén vontak volna konzekvenciát, akkor pz II-III-mal nyomták volna végig. Ez faszság. A háború végén bekövetkező konzrkvencia a győztesek történelemírása.Szerintem nincs a ruszkiknak elég emberük ahhoz amit kitűztek maguknak, ezért is olyan könnyű a zavarosban halászni az ukránoknak. De dudinak van igaza, majd ha megéljük a háború végét akkor levonhatjuk a konzekvenciákat.
Elképesztő, ha ez tényleg ukrán. Akkor valamit nagyon szarul csinálnak az oroszok.Hihetetlen, hogy ezek még szabadon röpködnek fel-alá.
Hol vannak Su-35-ös géppárok CAP-őrjáratai?
Vagy miért nem semmisítték meg őket még a földön?
Az oroszoknak minden eszközük meg volna rá és ez még civil áldozatokkal se járna...
Konkursz...
joreggelt, visszaut az elmult evek SM kampanya.Elképesztő, ha ez tényleg ukrán. Akkor valamit nagyon szarul csinálnak az oroszok.
Sztem nem, ez vmi szovjet-orosz eredetű ATGM. Konkursz talán.
Èrdekes. Friedmann, de Putyin is kerekperec megmondta, mit akar, hogyan látja a dolgokat.CSAK HOGY TISZTULJON A KÉP!!
ah, akkor biztos ket nappal ezelott zsakmanyolt Konkursz-Mek egyik kuldtek vissza a feladonak (a video pukkanas is volt, de égést nem lattam)Konkursz...
Nem, már nincsenek oroszok.Kezdenek jönni orosz kèpek is?
Csecsenek merre járnak?Nem-nem.Ez tévedés,Mariupolnál csak DNR csoportosul.Az LNR északon nyomul.Egyébként mindig együttmüködnek.
orosz. Donbasznál kijött az eredeti nyelv.
(germanisztikus vagyok, meg tudom különböztetni ezeket)
Ez elég jól dokumentálja a veszteségeketNem, már nincsenek oroszok.
A mai Ukrán jelentés szerint elsöprő győzelmet arattak, a mai napon megsemmisített orosz katonai hadieszközök listája:
Resurgent osztályú csillagromboló 15 db
Interdictor osztályú csillagromboló 9 db
Imperial osztályú csillagromboló 2db
Super csillagromboló 3 db
Venator osztályú csillagromboló 6db
GR-75 transporter 30 db
AT-AT lépegető 301db
AT-AS lépegető 1508 db
Kereskedelmi föderációs Hajó 2 db
Halál csillag 1db
Hősi veszteségek:
Sajnos kilőtték a halálcsillagon tartózkodó luke-ot is alias "kiev szelleme", és egyben tudatták velünk részvétüket)
Elhagyott/talált tárgyak ismeretlen járművek
Nebulon B fregatt 4db
homokfutó 78db
Firespray-31 típusú, Slave 1 őrnaszád 15 db
Várjuk ki a végét szerintem, túl kevés és egyoldalú jelentések vannak. Megjegyzem, már vége lehetne, mert lassan az EU-ban 800 Ft lesz a benzin a gázt meg a lakosság az ára miatt inkább öngyilkosságra fogja használni, ahhoz elég pár m3 isEz elég jól dokumentálja a veszteségeket
Ezek a képpel a látámasztott veszteségek, tehát az oroszok veszteségei nagyjábó pontosak lehetnek, de az ukrán veszteségek biztosan pontatlanok, mert az oroszoknál hírzárlat van.Ez elég jól dokumentálja a veszteségeket
Első nézésre még a rotorlapátok is a helyükön vannak, magyarán már álltak, mielőtt kiégett, a gép nincs szétszóródva.Mi-24 találkozott egy lejárt szavatosságú manpaddal.