Az orosz leszarják csak hát ugye a GDPR...Baszki, én már ebből is láttam nem kitakart verziót![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az orosz leszarják csak hát ugye a GDPR...Baszki, én már ebből is láttam nem kitakart verziót![]()
Bulgária kérheti az EU-ból való kizárását, ha az új szankciók között szerepel az oroszországi olaj- és gázimport tilalma is.
Erről valami bizonyíték vagy csak úgy érezted, hogy hülyeségek írása nélkül nem tudsz ma elaludni?A csecsen terrortámadások Putyinnak jöttek be. Bár még jó, hisz egy részüket ő rendeztette meg![]()
majd egy GDPR-konform tüzes vassal nyomják ki a szemed, meglásd!Baszki, én már ebből is láttam nem kitakart verziót![]()
– mondta az Európai Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője, Josep Borrell.Az Európai Unió nem kívánja betiltani az oroszországi energiaimportot
Forrást bitteA bolgárok inkább elhagynák az EU-t
Megszólalt Kiril Petkov is, a bolgár miniszterelnök:
– jelentette ki Orbán Viktor.Gáz és olaj nélkül egyszerűen nem működik a magyar gazdaság
Borrell: nem tiltjuk be az orosz energiaimportot
– mondta az Európai Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője, Josep Borrell.
Ja ez sem, egy rossz opció, de én arra gondolok, hogy mit keres ez a T-72 ennyire pőrén Ukrajnában...Arra célzol, hogy nem-e magyar tanácsadók "segítik" a donyeckieket?![]()
Borrell: nem tiltjuk be az orosz energiaimportot
– mondta az Európai Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője, Josep Borrell.
Mögötte egy igazi klasszikus , ami a 2 VH legnagyobb szovjet mészárosa a 82-as aknavető.Nem félős
Az ilyenre forrást is légyszives, meg úgy minden hírre, amire csak lehet.Borrell: nem tiltjuk be az orosz energiaimportot
várj néhány napot/hetet és meglátjuk őket!Csecsen nem csak Csecsenföldön él Kadirov mellett, nagy része menekült Európában, és Ukrajna oldalán harcol, tehát az oroszok ellen.Erről valami bizonyíték vagy csak úgy érezted, hogy hülyeségek írása nélkül nem tudsz ma elaludni?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..