oryx thumbok az orosz veszteségekről, március 8 óta
235 különböző roncs, találat szerintük
235 különböző roncs, találat szerintük
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem meg nem, ezek a szankciók egy gazdasági háború alapjai, és az USA-k az az érdeke,hogy minél nagyobb csapást mérjen az orosz gazdaságra, és ezáltal minél jobban meggyengítse Oroszországot...
Azok reménytelenek, amíg nem őket kötözik ki, addig minden féknyúz, akkor pedig érthetetlen.Mentsétek az egészet, le fogják szedni. Ezt látni kellene a sok ukrán zászlós behülyített magyarnak is...
https://twittervideodownloader.com/ segít a videóknál.
Szörnyű cinizmus:
az ukrán hatóságok tömegesen kifosztják a humanitárius segélyeket, sok pénzt keresnek rajta. A Csernyihivi Regionális Állami Igazgatóság vezetője videót tett közzé a kiküldött humanitárius segélyek kicsomagolásával, margarin helyett polisztirolhab van.
Fordítva volt ez Wilson! Az USA sarokba szorította Oroszországot, ezért lett a háború.A háború Putyin döntése után tört ki ezek tények, abban sajnos igazad, van, hogy én is úgy látom, hogy jelenleg az USA teljesen a "falhoz akarja szorítani" Putyint és így Oroszországot, ami szerintem a világ és Magyarország szempontjából nem a legjobb forgatókönyv,szerintem hagyni kellene Putyinnak és Oroszországnak egy méltóságteljes visszavonulási útvonalat....
jó de akkor miért nem üzen nyíltan hadat a szarházi USA ? (még ha hivatalosan nincs is megerősítve a hír)
(támogatást ígér a NATO tagországoknak,akik alakulatokat küldenek Ukrajnába = célponttá teszi őket az oroszoknak pl letarolnak egy légibázist = 5-ös cikkely !)
Szerinted örvénymentes az az áramlás abban a lavórban?Nehezen tudom elképzelni.. a Földközi tengerből folyik a víz a Fekete tengerbe, nem fordítva..
Szerintem ez a különleges operáció csak a kezdete egy több éves elhúzódó válságnak, ami nagy valószínűség szerint ki fog szélesedni és egy átfogó háborúvá válik (3.vh). Persze lehet hogy berepülnek majd a béka galambok, meg bevágtatnak a rózsaszín unikornisok és szivárványok ragyognak majd az égen.Szerintem meg nem, ezek a szankciók egy gazdasági háború alapjai, és az USA-k az az érdeke,hogy minél nagyobb csapást mérjen az orosz gazdaságra, és ezáltal minél jobban meggyengítse Oroszországot...
A modik élezik a banhammert ha elmondanám a véleményemet itt irtózatos vérengzés lenne.........Úgy ,hogy a véleményemet megtartom inkább magamnak....Fordítva volt ez Wilson! Az USA sarokba szorította Oroszországot, ezért lett a háború.
Megosztottam facen ezeket és azt kaptam érte h orosz propaganda képek és videók.B+, ezt a gyerekével?!, kötözték ki, meg festették le.
Hát, annak is oka van, miért nem üzent hadat eddig a két hadviselő fél.jó de akkor miért nem üzen nyíltan hadat a szarházi USA ? (még ha hivatalosan nincs is megerősítve a hír)
(támogatást ígér a NATO tagországoknak,akik alakulatokat küldenek Ukrajnába = célponttá teszi őket az oroszoknak pl letarolnak egy légibázist = 5-ös cikkely !)
Privátban nyugodtan megoszthatod a kedves vitapartnereddel.A modik élezik a banhammert ha elmondanám a véleményemet itt irtózatos vérengzés lenne.........Úgy ,hogy a véleményemet megtartom inkább magamnak....