Ugh... Ezek szénné égtek. Nem szép halál!https://t.me/RVvoenkor/4915
Híradás Marijnkából van benne 18+
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ugh... Ezek szénné égtek. Nem szép halál!https://t.me/RVvoenkor/4915
Híradás Marijnkából van benne 18+
Egyébként ukrán oldalon is harcolnak csecsenek jó páran.És egy kicsit se verték meg ! De nem fake ugye ? LOL
Feltöltöttem a videóját a deepware.ai oldalra és aszerint nem hamisítvány.A Canadai mesterlövész él (Wali):
Vagy mégse? csak nekem olyan mintha akcentusa lenne?
Ugye tudjuk, deepfake videót már könnyű készíteni.
Pl:
It’s Getting Harder to Spot a Deep Fake Video
valakinek van olyan jó angolja, hogy megállapítsa valóban más (akcentusos) a beszéde?
Vártom a véleményeket
u.i.: Ha igazam lenne, az fontos infó lehet tekintettel más anyagokra.
Egyébként ukrán oldalon is harcolnak csecsenek jó páran.
Csak a konnektor alapján az ÉA, nem Ukrajna ...Feltöltöttem a videóját a deepware.ai oldalra és aszerint nem hamisítvány.
Akkor elesett ... Erre gondoltam első nap. Kár, hogy Vkra és telegramra dugják el az anyagot!Brutális képek/videók Mariupol központjából
![]()
ANNA NEWS
⚡️Фоторепортаж военного корреспондента @anna_news из Мариуполя ⚡️ ❗️СТРОГО 18+❗️ Наш военкор смог побывать в одном из домов в центре Мариуполя (проспект Металлургов 89), недавно освобождённом союзными силами от неонацистов из так называемого "полка Азов". Почти каждая квартира, почти каждый...t.me
és mi van akkor ha csak a szokásos ukrán dezinfó ? az ő oldalukon is harcolnak csecsenek .. illetve engem nagyon nem győz meg az az Adidas melegitő felső a csávón,mivel full geardoba voltak a Kadirovista csecsenek .. olyat meg még nem láttam hogy egy elfogott hadifoglyot átöltöztetnek Adidasba hogy bemutassák a tv-ben,inkább rajta hagyják az egyenruhát,hogy bizonyítsák a kilétét,ennyi erővel bármelyik szakállas ukrán cigányra bemondhatják hogy csecsen.Egyértelmű, hogy egy Azov által elé tett szöveget mondja fel.....De ettől én biztos nem lennék a helyében, csecsen fogolyként az Azov fogságában Mariupolban ,egyetlen biztosító sem fog életbiztosítást kötni vele.....
Láttuk a templomos viselkedését az oroszoknak: sapka le, fegyver kint maradt ...Oroszok elfoglalták a templomot is.
Lassan vége lesz ennek az ostromnak, reggel idéztem a rengeteg picsogó tweetet az Azov oldaláról, délutánra tovább szaporodott.
Nem idézem be az összeset egyesével, mert felesleges, kitűnik belőle, hogy ez már beszűkült tudatállapotban sikoltozás.
Itt van töményen az elmúlt pár óra termése, illetve a gugli fordításuk.
(Nikolsky-t kerestem de nem találtam, elfogadok segítséget is.)
Ezen kívül - Nikolsky evakuálása folyamatban, ha nem volt nehéz. Ukrajna nem hagyja el a sajátját. Nem vagyunk olyan részbirodalom, amelyik a polgárok holttestét sem szedi össze temetésre a harctérről. Kérés mindenkinek - terjessze az igazságot. Felhívja a rokonait. Mondd meg az igazat. AZOV @Polk_Azov · 5 óra
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy egyetlen mariupoli lakos se maradjon túszként a megszálló kezében. Az információs harcosaitok. Dicsőség Ukrajnának!Fontos! Félretájékoztatás! A mariupoli oroszok hangszóróval hajtják a megszállók autóját, és közlik, hogy Zaporozsje már nem fogad be menekülteket, és Oroszországba kell mennie, Odesszát már elfoglalták. Ezenkívül a Nikolszk faluban élő oroszok hangsúlyozzák, hogy az egyetlen evakuálási lehetőség - busszal Rosztovba
Zaporozhye és Odesa - Ukrajna! Semmi esetre se provokáld az orosz megszálló erőket! Saját biztonsága érdekében utazzon Ukrajna által ellenőrzött területekre
A megszállók nem viszonyulnak ortodox módon a MOC szentélyeihez. Putyin hordái például elfoglalták Mariupolban az Istenszülő könyörgése templomot, és a templom ablakaiból tüzelnek. Az ilyen moszkovita kapcsok teljes dicsőségében - ölni az ikonok előtt a királya nevében.
Semmit sem lehet kizárni, de én simán kinézem az Azovosokból ,hogy lerángatták róla az egyenruhát, hogy minél jobban megalázzák....és mi van akkor ha csak a szokásos ukrán dezinfó ? az ő oldalukon is harcolnak csecsenek .. illetve engem nagyon nem győz meg az az Adidas melegitő felső a csávón,mivel full geardoba voltak a Kadirovista csecsenek .. olyat meg még nem láttam hogy egy elfogott hadifoglyot átöltöztetnek Adidasba hogy bemutassák a tv-ben,inkább rajta hagyják az egyenruhát,hogy bizonyítsák a kilétét,ennyi erővel bármelyik szakállas ukrán cigányra bemondhatják hogy csecsen.
Ez sem ma készült és nem Mariupol-nál! A kocsikon "V" van nem "Z"!
Ogre mindenki saját maga dönti el, hogy mennyire tartja hitelesnek vagy nem tartja annak....És egy kicsit se verték meg ! De nem fake ugye ? LOL
Ez nekem elég hardcore konteo.Miközben a szüléset előtt vártam a soromat belefutottam egy érdekes okfejtésbe chug-on:
A keleti végekről nincs meg 55000 ukrán katona.
Nem eltűnt, nem meghalt, egyszerűen a békeidős és az első harci jelentések között eltűntek.
Na, de hova?
Tekerjünk vissza az első nap első órájára:
Hosztomel repterét megtámadják az oroszok néhány helikopternyi desszantossal, aztán délutánra el is tűnnek onnan.
Az idióták...
De miért mentek oda?
Elfoglalni, hogy utána Il-76-osok szálljanak le oda?
Elfogni zselenszkij-t? (még idiótább, mint az első felvetés).
Nos, valószínűleg végig rossz helyre fókuszáltunk, a VDV-sekre akiket kiraktak szabotálni a repteret.
Mivel a helikopterek azonnal visszahúztak Belaruszba. Mégpedig valszeg az ukrán haderő azon magas rangú tagjaival akik Kijevből segítették az orosz titkosszolgálatot.
Tekerjünk előre egy hetet. Putyin beszédet mond, hogy az ukrán vezérkar vegye át az ország vezetését és semmisítse meg a náci mocskokat.
Ugye mekkora hülyeség? De mi van, ha nem a kamerába mondta, az csak Kijevnek szólt, hanem az említett vezetés ott ült előtte.
Az ő árulásukat Kijev sem fogja nyilvánosan bejelenteni, hiszem óriási blama lenne, jobbak hősi halottként.
Oroszok kirakják, hogy az elfogott ukrán katonákkal aláíratnak egy papírt, ami szerint részükről véget ért a háború, mostantól civilek (később fontos lesz).
Legutóbbi jelentésben is csak 550 hadifoglyot említenek, ők azok akik nem hajlandóak aláírni...
Eltelik egy újabb hét és bejelentik, hogy Szojgu javaslatára engedélyezik külföldi önkéntesek bevetését Ukrajnában.
Mire ez a hirtelen fellángolás?
Nos mit kezdenél azzal, ha lenne több tízezer kiképzett, felszerelt önkéntesed komplett vezetési struktúrával és valahogy integrálni kellene a haderődbe időigényes átfegyverzés és átképzés nélkül.
Adná magát az orosz idegenlégió, de oda ukránok nem léphetnek be.
Kellene egy lekötelezett ország aki papíron befogadna több tízezer ukrán menekültet, majd rögtön harcba is küldené őket.
Nos a légióba, csak baráti posztszovjet országok lakosai léphetnek be... és szírek:
![]()
SOHR:40,000 Syrian volunteers ready to go to Ukraine to fight for Russia • The Syrian Observatory For Human Rights
Russia has created lists of more than 40,000 Syrian soldiers and allied militias ready to be sent to Ukraine, the Syrian Observatory for Human Rights said. Moscow is an ally of Bashar al-Assad’s regime in Syria. On March 11, she announced that volunteers, including those from Syria, were welcome...www.syriahr.com
Egy probléma megoldva, már csak egy maradt:
Ekkora haderő mozgatása azonnal feltűnne, hiszem több km hosszú lenne a konvoj....
B+ ezek Kijevnél vannak.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..