Nincs is túl sok, és ez azért legalább egy kis aggodalmat kiválthatna a felsőbrendűségi tudatú nyugatban. De tudom a Zero se jobb mint bármi ami fel tud szállni ellene...Én nem láttam túl sok Javelin vs orosz tank videót. Tudnál mutatni párat?
Feb 24.e óta bizonyítottan kb naponta csap szét ukrán vezetési pontokat az orosz. Lehet, hogy egyikben sem volt ukrán főtiszt, de azért gyanúsan de.Lehet, hogy estek el ukrán fő tisztek a háborúban, de a nyugati és az orosz vezetési struktúra eltér egymástól, és azt sem lehet tudni, hogy milyen a morál az orosz haderőnél könnyen lehet, hogy az orosz magasrangú tiszteknek ezért is kell nagyobb kockázatot vállalni, amihez hozzájöhetnek a már korábban említett orosz kommunikációs problémák,is.
Annyit érdemes tudni hogy a nyugati vezetési struktúra nagyfokú döntési szabadságot,és önállóságot biztosít a különböző vezetési szinteknek....
8 éve oroszország nem volt felkészülve a háborúra, most igen. És ez nagy különbségaz oka megvolt rá,viszont megtehette volna mondjuk 8 évvel hamarabb is,amikor könnyebb dolga van ...