[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Sniper

Well-Known Member
2018. április 10.
2 100
24 772
113
Cak a baj van ezekkel az amerikaiakkal. '56-ban nem avatkoztak be egy orosz bábkormány megbuktatásakor, most meg beavatkoznak... :cool:
Jaja.. szidjuk itt Putyint, a volt Szu vezetők (mint pl' 56) már rég bebasztak volna egy nukit Kijevbe, még ha Nyikita Szergejevics nem is volt olyan agresszív mint az elődje.Remélem érted a kettő közti különbséget.
 

Öregtankos

Well-Known Member
2022. február 26.
6 637
45 094
113
Éjszaka pontos csapást mértek az Ukrán Fegyveres Erők Csudnoje térségében található rakéta- és tüzérségi fegyverraktárára – tették közzé a szemtanúk a felvételeket. és arról számoltak be, hogy hosszú ideig dübörögtek a robbanó lőszerek robbanásai.
Zsitomir régió kormányzója, Bunecsko éppen most erősítette meg a katonai egység elleni csapást. Biztosítja, hogy nincs áldozat. Az objektum megsemmisült, #LOSE
t.me/RVvoenkor
 

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 659
48 477
113
Ukrán vagyok. Európába tartunk!

Ukrajna "igazi" jogállam, az EU-ba vele!
 

duckdodgers™

Well-Known Member
2012. március 5.
3 596
19 653
113
Ez olyan, mint a szovjet mikrochip, ami nem fér ki a gyárkapun. Vagy a KGB lehallgató szekrénye, benne Ivánnal. :)
Viccet félretéve, gondolom ez mikrohullámú rendszer lehet. Műholdas telefon kissé kompaktabb... elvileg van nekik az is, igaz az sem tégla méretű, hanem egy parabolaantennát kell felállítani hozzá.
Nem egészen…
 
  • Tetszik
Reactions: jurgenbauer

kelepisti

Well-Known Member
2010. május 5.
2 983
8 536
113
Éjszaka pontos csapást mértek az Ukrán Fegyveres Erők Csudnoje térségében található rakéta- és tüzérségi fegyverraktárára – tették közzé a szemtanúk a felvételeket. és arról számoltak be, hogy hosszú ideig dübörögtek a robbanó lőszerek robbanásai.
Zsitomir régió kormányzója, Bunecsko éppen most erősítette meg a katonai egység elleni csapást. Biztosítja, hogy nincs áldozat. Az objektum megsemmisült, #LOSE
t.me/RVvoenkor
Aha!!! Legalább az éjjeliőrt eltalálták gondolom ....
 

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
13 435
33 748
113
Megkockáztatom, itthon is van arányaiban annyi "nackó" (széljobber), mint Ukrajnában...

A Magyar Gárda fegyvertelen menetelésétől már frászt kaptak egyesek anno... Ukrajnában már régóta katonai kiképzést folytató milíciák működtek. Ja meneteltek Kárpátalján is, torokvágást mutogatva a magyaroknak. Nyilván azok is orosz ügynökök voltak.
 

ornagy

Well-Known Member
2014. október 24.
2 991
12 027
113
mar meg is jott a szokasos kreativ valasz az ukranoktol: nem adtak meg magukat, hanem attortek az azovstahlba es egyesultek az Azovval, azert nincs mar hadero az Iljich uzemben.

Az ukránok a háború szívében hajtottak végre sikeres akciót az elnöki tanácsadó szerint​


Olekszij Aresztovics ukrán elnöki tanácsadó szerint egy tengerészgyalogos egység sikeres katonai akciót hajtott végre, és csatlakozott az Azov ezredhez az orosz megszállók által körülvett Mariupolban.
Olekszij Aresztovics ukrán elnöki tanácsadó közölte, hogy sikeres katonai akciót hajtottak végre Mariupolban. Ezt nem sokkal azután tette közzé a közösségi médiában, hogy Ramzan Kadirov, a csecsenek vezetője arról számolt be, hogy több mint ezer ukrán tengerészgyalogos adta meg magát Mariupolban.
Jelenleg az Azovstalban (vas- és acélmű) körülbelül kétszáz sebesült van, akik nem kaphatnak semmilyen orvosi segítséget. Számukra és a többiek számára jobb lenne véget vetni ennek az értelmetlen ellenállásnak, és hazamenni a családjukhoz
mondta a csecsen vezető.
Ehhez képest Olekszij Aresztovics szerint a 36. tengerészgyalogos egység bonyolult és kockázatos manővert hajtott végre, és sikerült áttörnie, így csatlakozott a zömében radikális szélsőjobbosok és futballhuligánok által alkotott az Azov ezredhez az orosz megszállók által körülvett Mariupolban.

https://index.hu/kulfold/2022/04/13...krajna-mariupol-tengereszgyalogos-azov-ezred/
 
K

Kopi2000

Guest
Ahogy érzed,de szerinted az ilyen kommentekkel te nem válsz komolytalanná? Az a baj, hogy ha az ember más véleményen van mint a másik, az sokan személyes sértésnek veszi, pedig pont az lenne a fórum lényege, hogy érveket és tényeket ütköztetve vitázzunk, de ilyen három szavas kommentekkel érdemben nem lehet érdemi vitát lefolytatni....
Sajnos annyira bemerevedett itt minden, mármint országos szinten is, hogy az egyik oldali "vitapartnerek" érek nélkül, néhány klisé segítségével utasítják el a másikakat. Minket is leszoktattak a másik és a véleménye tiszteletéről annyira, hogy még egy kis indulati izmozás után, sokan képesek lennének ennyiért a másiknak ugrani, csupán ezért...
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 327
55 752
113