Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Simán elképzelhető , hogy így volt, de az is, hogy az ukránok találták el az odesszai vezető szerint minden nap ugyanazon az útvonalon járőrözött ráadásul ahogy láttam a videókon nem is messze az ukrán partoktól, ennyi idő után biztos ,hogy lankadt a figyelem a hajóban...Berobbant a lőszerkészlet elvileg. Ennek fixen gatya, bár asszem az elmúlt években alapvetően sem volt annyira aktív és többet töltött szárazdokkban, mint szolgálatban. Azért a Projekt 1164 osztály legidősebb tagja és annyira nem érte meg felújítani. De mindezek ellenére Grísa valamit rohadtul benézhetett, hogy ez megtörtént
rről más forrás is írt, ugyan ezt.... csak azt nem érti senki továbbra sem, hogy ezt így hogy..... volt egy magyarázat, hogy azért hogy a Moszkva ne adjon magáról felesleges kisugárzást, jórészt kikapcsolt lokátorral volt, de ezt még én sem merem elhinni, mert ha ezt is elkövették oroszék, akkor nagy a baj a fejekben....
Nem akarnék jósolni, de abból kiindulva, hogy milyen szedett-vetett a RU hds... feltételezem a flotta sincs túl jó állapotbane
rről más forrás is írt, ugyan ezt.... csak azt nem érti senki továbbra sem, hogy ezt így hogy..... volt egy magyarázat, hogy azért hogy a Moszkva ne adjon magáról felesleges kisugárzást, jórészt kikapcsolt lokátorral volt, de ezt még én sem merem elhinni, mert ha ezt is elkövették oroszék, akkor nagy a baj a fejekben....
egy mások szakmai oldalon pont azt írtam néhány nappal ez előtt, hogy mondjon valaki olyan baromságot, amit az orosz hadvezetés és a katonák még nem követtek el (a Chernobili Vörös erdő felásása kapcsán írtam amúgy)..... erre pár napra rá.....Nem akarnék jósolni, de abból kiindulva, hogy milyen szedett-vetett a RU hds... feltételezem a flotta sincs túl jó állapotban
Sztem ma-holnap megtudjuk mi történhetett.