[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Robur

Well-Known Member
2018. április 9.
3 257
5 304
113
A narancs-fekete felfestés szimbolizálja(Szent György szalag):
moscow-russia-may-bmp-infantry-fighting-vehicles-berezhok-combat-module-parade-honor-th-anniversary-221170656.jpg
 
  • Vicces
Reactions: Határőr Attila
K

Kopi2000

Guest
Bocs, hogy megkérdezem, és ha nem akarsz nem válaszolsz, de te anyaországi magyar vagy? Nem baj, ha nem, csak simán kíváncsi vagyok...
Bocs, hogy irok meg, de en egy elo, valos profil vagyok, megadhatom a valos cimem is, amit barki ellenorizhet a Google-n. 8882 Eszteregnye, Csikfa u. 11. Van utcakep is... Nem rejtem magam csupan nickek moge.... Ugy gondom, lehet naivan, ezzel is meg tudom tamasztani, avagy hitelesiteni a mondanivalomat... Bocsi, hogy tul sokat reagaltam az egyszeru kerdesedre....
 
  • Tetszik
Reactions: ghullaire

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 588
25 819
113
Nem érted, egy ekkora invázióhoz fel kell készíteni a hadsereget és légierőt 2014-ben egy ekkora léptékű inváziót nem tudtak volna végrehajtani, ráadásul az orosz gazdaság tönkrement volna a szankciókba.

Azóta minden területen hadsereg, gazdaság, társadalom folyt Oroszország felkészítése erre az Ukrajna elleni invázióra.
Szíriát is vedd bele a képbe, ne ragadj le ennél.
 

mindenen kívül

Well-Known Member
2019. szeptember 18.
6 484
18 463
113
Mi a fene ez a hülyeség? A magyar jobber megmondóemberek annyira féltik a ruszkiktól kapott fizetést, hogy már azt is kitalálták, hogy a SZOVJET hadsereg csak ukránokból állt?
Ez jött Moszkvából....
De a Muhi csata helyszínén is egyre több Azov jelkép kerülhet még élő, ahogy romlik az oroszok helyzete...
;)
 

laci74

Well-Known Member
2015. december 26.
1 329
12 989
113
"11 lvivi polgárt vettek őrizetbe, mert a Telegramon és más közösségi alkalmazásokon szinte valós időben tettek közzé felvételeket orosz rakéták becsapódásáról. „A légitámadások napján, április 18-án négy embert vettünk őrizetbe. Másnap ötöt. Csütörtökön további kettőt. Elbeszélgettünk velük, figyelmeztettük őket, hogy ha így folytatják, felelősségre lesznek vonva” – közölte az ukrán titkosszolgálat, az SZBU Lviv megyei irodájának titkára, Rokszolana Javorszkaja." Ezek is az Európai értékekhez tartoznak.
 

Renitens

Well-Known Member
2022. február 26.
1 922
16 934
113
És ismét Zrada: az EU beleegyezett, hogy rubelben fizessen a gázért – a Reuters

A Reuters jelentése szerint az Európai Bizottság engedélyezi az Orosz Föderációból származó gáz rubelben történő fizetését, de bizonyos feltételekkel.

A hírügynökség szerint az Európai Bizottság a szankciók megsértését kizáró fizetési módot küldött ki az uniós országoknak.

A rendszer előírja, hogy a gázt fogadó vállalatok devizaszámlát nyithatnak egy orosz banknál. A vevő dollárt vagy eurót ír jóvá nekik, majd ezt követően rubelre váltja át a gázért. Ebben az esetben a nyugati országok nem tudják letiltani az orosz gázért folyó fizetéseket.

Ezt a sémát korábban Oroszország hangoztatta.Ha a Reuters nem téved az információiban - valószínűleg ez a rendszer működni fog.
t.me/RVvoenkor
Pedig úgy tudtam, hogy Vova teljesen el van szigetelődve! Ja, mégsem. :)
 

Hortator

Well-Known Member
2019. június 27.
721
2 545
93
Nem tudom miért rakták oda a gumiabroncsokat. De mögöttük látszanak a futógörgők.
Gondolom, amikor a műúton megy, a gumikon gurul, hogy ne rongálja az úttestet, ha meg nem műúton, hanem igazin (!), akkor viszont átvált lánctalpra. Mint ez a verzió itt, amikor úszik, olyankor nem használja a kerekeit, csak az úton.
 

adam.bertok

Well-Known Member
2022. február 26.
358
1 129
93
Nem vitaindítónak írom neked, hanem véleményként. Olvasd át az egész posztodat nyugodtan és figyelmesen. Ne a helyesírásra koncentrálj, az úgysem menne, a tartalmat nézd. Ennyi sületlenséget, önellentmondást és hamis következtetést ebben a töménységben leírni nem dicsőséges dolog. Hidd el, a kevesebb néha tényleg több.
igazad lehet, tul sok mindent suritettem bele.
sok az orosz propaganda itt es egyesek mindent gatlas nelkul atvesznek.
tenyleg nem volt osszeszedett poszt, igazad van.
 
  • Vicces
Reactions: Határőr Attila