És hol a lelövés? Látok egy MANPADS indítást... és?
Egyébként pedig én kezdem egyre kellemetlenebbül érezni magam a dolgok alakulása láttán. Mert ok, a fél világ teleöntheti az ukránokat fegyverrel és tegyük fel visszaverik az oroszokat, miközben gazdaságilag megpróbálják elszeparálni őket... a baj akkor lesz, ha az orosz meg annyit mond, hogy "Ok, akkor most mi öntünk tele fegyverrel mindenkit, aki a nyugat ellen harcol...."
Megnéztem volna az USA veszteségeit Irakban és Afganisztánban, ha oroszok elkezdik ilyen szinten önteni a hadianyagot a védőknek. Mert jó buli ez, amíg az ellen nem reagál és elkezdi ugyanezt a játékot. Mondjuk Jemennek. Vagy Iránnak kezd szállítani. Vagy Észak Koreának, ha már lassan oda szigetelik őket. Vagy random dél amerikai kokó kartellnek. Vagy random nigériai drogbandának akármelyik nyugati országba. Esetleg tankerokat kezd elsüllyeszteni szűk csatornákban. Stb... stb...
Miért ne tennék ezek után?
Szóval fasza dolog ezt eljátszani egy Irak, Irán vagy egy ÉK ellen... de egy Oroszország méretű és erejű ország ellen ilyen nyíltan fegyvereket ontani... nem tudom, én nem osztom sokak lelkesedését. A nyugati világ sokkal törékenyebb, mint azt sokan hinnék.