valahogy háborus környezetben mindeig az áramhiányra panaszkodnak a legtöbbet, szóval csendes de kurva fárasztó tolniMondjuk árammal mennek, és azt egyelőre nehezebb a frontra vinni, mint a benzint
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
valahogy háborus környezetben mindeig az áramhiányra panaszkodnak a legtöbbet, szóval csendes de kurva fárasztó tolniMondjuk árammal mennek, és azt egyelőre nehezebb a frontra vinni, mint a benzint
Mandiner
mandiner.hu
Az utcában is van egy ukrán - Kijev környékéről - beállt a kapuba. Reggel mentem ki, nézek rá, hogy akkor most mi van? Jaj, megy azonnal, csak nem tudja hová lerakni az autót, mert a hotelek, szállodák megteltek. Hogyan sikerült?Nemrég beszélgettem egy ukrán sráccal (katonakorú), aki át tudott szökni a határon, durva amiket mesélt.
Úgy kezdte, hogy ne higgyem el amit a médiában látok...
Ezeket az orosz tevékenység összefoglalókat hogyan kell rendesen értelmezni ? Mert azt értem hogy van reggeli meg esti. Legalábbis azt hiszem. De mivel én nem értek oroszul és csak google fordítóval fordítom telgramon, nem a videóbejelentésből tájékozódok nem tudom hogy ez hogy van.
Amit reggel mondanak be az mondjuk Előző délután 6 órától aznap reggel 6 ig történt, és az esti pedig a reggel 6 tól délután 6 ig?
Mert ugye szokott lenni az hogy a légierő mért csapást 50-60 célpontra megsemmisített 250-400 nacionalistát. A tüzérség meg végrehajtott 1000-1500 támadást.
Ezt a részét hogy kell értelmezni? Mivel nem egybe írják a veszteség becslést hanem általában csak a légierőhöz írnak becslést, ez azt jelenti hogy ez a szám csak amit a légierő megsemmisít, és ezen felül van egy megbecsülhetetlen egyéb veszteség?
Mert ha ez így van és ez napi 2x ennyi akkor az nagyon brutális mészárlás. Én eddig is azt gondoltam hogy az oroszok nagyon alámondják az ukrán veszteségeket, de ha ez így van akkor ezentúl már nem tíz az egyhez hanem valami durvább arány lesz oroszok javára.
Ilyenkor kéne boki, de ha van más aki tudja hogy kell értelmezni ne tartsa magában.
Szegény srácoknak hogy tele lehet a faxuk a showbusinesszel
Remélhetőleg nem igaz. Ha mégis, akkor erre nem érvényes az 5. cikkely. Nagyon érdekes lenne, ha az amcsik repülési tilalmat vezetnének be nyugat ukrajnára ezzel egyidőben. Rájuk sem érvényes az 5. cikkely.Ha igaz erre kíváncsi leszek!
Persze. És illemtudóan elküldték előre. Írásban. Legalább két példánybanHa igaz erre kíváncsi leszek!
Érdekes módon a "megszállt" területeken valahogy sokkal olajozottabban megy a visszatérés a normál kerékvágásba...Ha jól tudom nem csak maga a vízkiszorítás az akadály, hanem a bárka típusa is, miszerint hordozó.
Az általad vázolt helyzet addig lenne izgalmas, amíg mindenkinek az olvasdt beton bele nem folyna a szemébe aztán mehetne az összes amerre lát.
Lent linkben az egész szerződés (a pdf 213. oldalától)
15k métertonna (nem azonos a BRT-van, ami egyébként űrmérték, nem tömeg)
Úgy tudom az iskolákban, kórházakban van áramberoffentik a generatort
Remélhetőleg nem igaz. Ha mégis, akkor erre nem érvényes az 5. cikkely. Nagyon érdekes lenne, ha az amcsik repülési tilalmat vezetnének be nyugat ukrajnára ezzel egyidőben. Rájuk sem érvényes az 5. cikkely.
Ne haragudj de ez így fals.A Török semmilyen nemzet hadihajóját nem engedi be (ezt hogy semmilyen nemzetét ERDO KÜLÖN KIHANGSÚLYOZTA) kivétel az a hadihajó mehet be aminek a kiadás pillanatába a feketetengeren van a bázisa.
máskülönben az angolok egyébként már újra bentlennének.
Rzek egy ora mulva mind ukranok lesznek es harom napig minden oldalon latni fogjuk hogy elhigyjuk.Támadó repülőgépek zúzzák az Ukrán Fegyveres Erőket
keresd vissza Erdo bejelentését. Ott áll benne feketén fehéren.Ne haragudj de ez így fals.
TR háborús felek előtt zárhatja le
TR-al hb-ban álló országok hajói előtt
Fekete-tengeri országok hhajói áthaladását 8 nappal, egyéb hhajókét 15 nappal kell előrejelezni
@joker én részemről nem olvastam benne fajta szti korlátozást
vólt. vagy ez most költői kérdés?
Bajság lesz ebből.Egészségükre!