Az ukrán a kezében lévő kabátja zsebében matat..
.
Lehet h korrigalnom kell magamat.....
.
.Surveillance video shows Russian forces shooting civilians | CNN
New surveillance video obtained by CNN shows Russian soldiers shooting two civilians in the back, providing a stark example of a potential war crime by Russian forces.edition.cnn.com
Pontosan 1:32-re allitsatok a videot, es ott nezzetek kockazva, mert csak egy gyors villanas, de van egy pont, ahol a ket ukran elindul vissza a keritestöl, es szalon uvegfalahoz közelebbi kezeben megvillan egy hosszu, rudszeru valami, szerintem a roller kormanyrudja lehet! Tehat az egyik visszafele haladva a kezeben viszi a rollert?? (ami amugy vagy 15-20 kilo). Vagy ha nem a roller, akkor mi az a faszi kezeben? Kesöbb a vagas utan, masik szögböl folytatva a kepet, valahogy inkabb valami nagy zsaknak tunik??
.
Tulajdonkeppen itt kerdesek: ha jönnek ellenseges katonak, miert vittek valami nagy pakkot a kezukben az ukranok? Mi volt benne? Oda kene mennem ellenseges katonakhoz, tuti nem zsakkal, hanem feher zaszloval a kezemben mennek.
Nem tudom, fura video, szerintem tenyleg rajuk löttek, nem szineszek, de a sok vagas között valami fontos kimaradhatott a filmböl. Lehet, h az ukranok valami eladtak, atadtak, uzleteltek az oroszokkal, azert a zsak??
A vágás után egy katona a háttérben rollerezik.