Kaszkadőrmutatvány!Persze, meg a játékot is valódi légiharcként kommunikálták, a Kígyó szigeti fogságba esés hősi halálként kommunikálásáról nem is beszélve. Még azt mondd meg, a kismalac hogyan kommunikálta a bicikliről való pofáraesést.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kaszkadőrmutatvány!Persze, meg a játékot is valódi légiharcként kommunikálták, a Kígyó szigeti fogságba esés hősi halálként kommunikálásáról nem is beszélve. Még azt mondd meg, a kismalac hogyan kommunikálta a bicikliről való pofáraesést.
abszolút viszonosan én is..... ha itt valaki valamelyikőnket ellenségnek tartja, az kurvára el van tévedve.... más nézeteink lehetnek és vannak is bőven, de EMBEREK vagyunk, nem kell elfelejteni e szerint viselkedni.... RESPECT !!!! (mindenkinek aki így érez) Ja és tnap vízfakasztás meg voltnincs lehetetlen, csak tehetetlen ... ahogy a mondás is tartja sok erőt és kitartást ! (azért örülök,hogy az alkalmi nézetkülönbségek ellenére,van ennek a csoportnak egy emberi oldala is)
Ez mondjuk rád hatványozottan igaz.Sajnalom, hogy folyamatosan ilyen ala sony szinvonalon kommentelsz.... Semmi ertelme, ha az irasaiddal van teletomve ez a forum...
Na így már más... Ez egy bővített videó.
Persze, hogy nem. A háborús tervezésnél kevés dinamikusabb dolog van a világon. Szinte soha egyetlen terv sem valósul meg 100 %-ban, még akkor sem, ha olyan nagyságrendi különbségek vannak a harcoló felek között, mint Afganisztánban az USA és a tálib erők között. Ukrajnában pedig ez fokozottan igaz. A győzelmet az szerzi meg, aki képes dinamikusabban átírni a terveket és az aktuális helyzethez jobban alkalmazkodni....
.
Bullshit, a legostobabb fajtabol. (Nem neked Dalco, te csak idezted, hanem Kadirovnak mondva....)
Magyarazzak el azoknak a szerencsetleneknek, ill ittmaradt hozzatartozoiknak, akik pl a hosztomeli repter elleni öngyilkos akcioba mentek, es ott örökre megrokkantak vagy meghaltak, hogy ök egy 100%-os terv reszeikent lettek felaldozva.
Wilson ott a pont. Hagyd őket, ezek nehéz felfogásúak.Nem értik,hogy ha ellenséges katonák -ellenséges területre visznek valakiket hadifogságba akkor az nyilvánvalóan evakuáció. Világos mint a nap . Kicsit sokáig tartott nálam is de már megvilágosodtam. Az ukrán vezetőség mindenre is képes még arra is ,hogy úgy integrálja a nácikat hogy részei a hatalmi struktúrának meg nem is. Mit nekünk maradiaknak a logika ,ha akarom fiú vagyok ha akarom lány . Azért majd a wikipédiában is frissítjük ezeket a fogalmakat ,nehogy hülyén haljunk meg.Én hagyjam abba te hoztad fel újra a témát, (anélkül, hogy megnézted volna az evakuáció jelentését) úgyhogy ezt beszéld meg önmagaddal...
KG megírigyelhetné: Az Azovstal helyén park lesz.Pushilin:
Az Illich gyár újjá lesz építve
Azovstal helyén park lesz
Mariupol épületeinek 60%-át bontani kell
Oroszország segítségével turisztikai alapokon építik ujjá a várost.
"Hessler! Maga nem hisz a német géniuszban! "ez hülyeség .. az oroszok csúfosan visszavonultak,itt olvastam a fórumon a topictársaktól
Nem a G7 az első és egyetlen aki számolt. A számok pontosságáról lehet vitatkozni, de az jól látható, h az új szerződés terhére jön már a gáz és az bizony már nem olcsó.Hát a vadhajtások már csak fakságokat szokott írni. A G7 cikk viszont több mint érdekes dolgokat ír. Orbán és Szijjárót folyamatos hazudozását már megszoktuk persze, de azért minidg durva. Vagy van valami amivel nem értesz egyet a cikkben foglaltakkal?
Ajándék tanknak ne nézd a lánctalpát - tartja egy új ukrán ősi mondás.Akkor akik megadtak magukat nem hosok szerinted sem.
Intel Slava Z
During the defeat of the Ukrainian column near Gulyai-Pole, the T-72M tank delivered from Poland was possibly destroyed. In total, Warsaw delivered 232 machines of this type to Kyiv.t.me
Lengyel ajandek tank, eddig tartott.
Építőiparban biztosan elkél pár dolgos kéz arrafeléKG megírigyelhetné: Az Azovstal helyén park lesz.
Egy kérdés: Milyen munkalehetőségek lesznek a városban?
Hűha, ez 1 a 232-ből...Akkor akik megadtak magukat nem hosok szerinted sem.
Intel Slava Z
During the defeat of the Ukrainian column near Gulyai-Pole, the T-72M tank delivered from Poland was possibly destroyed. In total, Warsaw delivered 232 machines of this type to Kyiv.t.me
Lengyel ajandek tank, eddig tartott.
Nem látszik a videóból, hogy az üteg pontosan mekkora veszteséget szenvedett el, ergo a "kiszedik őket" vitatható.Nem mutat mást. Ez ugyanaz. Megcsapják őket, erre beviszik a fák közé, és ott meg szintén kiszedik őket.
Mar honapok ota? Hat ez igen, ez mar valami. Tapsvihart es frenetikus eljenzest kernek mindenkitol!Szerintem te magadról beszélsz (mellesleg ennyi erővel te is mehetsz a Roszgvardijába). Én tagja vagyok a fórumnak hónapok óta (ellenben veled xd), csak az aktívitásomat csökkentettem az utóbbi időkben pont a hozzád hasonló alakok miatt, ugyanis rettenetesen frusztrálók vagytok...
Nyilván te jobban tudod, mint az ISW... Vicces, hogy tagadtok, hazugoztok, stb. minden ukrán cselekményt, teljesítményt, míg minden orosz info ami csak kijön az hiteles, releváns, stb...Annyira nem voltak aktívak hogy csírájában elfojtottak egy zaporozsjei ukrán támadást. 26 HK 100+ áldozat. Mi lett volna ha aktívak...m
Helyesírás "'haver", helyesírás. Mi magyarok ékezeteket használunk...Mar honapok ota? Hat ez igen, ez mar valami. Tapsvihart es frenetikus eljenzest kernek mindenkitol!