kb ez tortenik most.Gondolom a szektád ezeket a sorokat ismételgeti egesz nap.
ezert szidjak itt sokan a nemeteket.
ezt irjak az ujsagok, orosz olaj embargora kerul az euban. ebben mi a szekta dolog ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
kb ez tortenik most.Gondolom a szektád ezeket a sorokat ismételgeti egesz nap.
A máshonnan. Lesznek itt szép napok még emiatt.kb ez tortenik most.
ezt irjak az ujsagok, orosz olaj embargora kerul az euban. ebben mi a szekta dolog ?
Gyenge a királyod, és bukik az istened.
Az enyém viszont egyre erősebb és jutni fog neki is belőle. Nekem nagy vitám van @Rex meus Deus meus -szal mégha olyan mélyen értem is, amit talán nem hinne el, de idővel vállvetve fogunk veletek szemben állni.Gyenge a királyod, és bukik az istened.
Már te sem mered az igazi neveden éltetni, túl sok mindent mondtál azzal a "nevében "amin ma már csak nevetni lehet... XD
Ezt én is olvastam sok helyen, nem igazán tudom mire vélni az adatokat. A teljes energia export egyenlege Oroszországnak 2021-ben 63 milliárd EUR volt az EU-ba. (Gáz, Olaj, Szén) A milliárdos napi kifizetéseket, Ukrajna kapcsán a mainstream média nyomja, és hogy az EU pénzeli az Oroszok invázióját/háborút. Egy kicsit túlzásba estek.az orosz energia bevetel az eubol napi egymilliard dollar.
600 millio euro jon be naponta a nemetektol.
kine fele ennek az otode megy kb.
nem volt eselye hogy megvalasszak ugy le lett tartoztatva.Beszélj ezekkel az “ismerőseiddel” mégegyszer, akár Navalnijról is, meg hogy “megválasztották volna”, hogyan is volt az pontosan, és ki “választotta” volna.
Bár ha belegondolok, akik az elmúlt években el kellett, hogy hagyják az országot, általában valami NGO közeli okoskák voltak, akiket Hókuszputyin üldözött, szegényeket mindenhol csak báncsák
az orosz olaj ki lesz vezetve.
az orosz gaz le lesz epitve az euban.
az orosz gazt kozel lehetlen exportalni mashova mint az eu.
az orosz olajat el fogjak talan tudni adni, nyomott aron, indianak. talan.
az eu vesz mashonnan energiat. az orosz megprobalhatja mashova eladni.
az euban draga lesz az energia.
az oroszoknal nem lesz modern technologia, nincs inzulin, legzsak, szog, szenzor, csip, dron, Nike cipo.
paria lesznek, egy halom penzzel amit az elit fog ellopni ugy ahogy eddig.
az euban lehet lesz recesszio gazdasagi valsag,ez igaz.
dehat az csak halodo nyugat, magyarorszagon ezt mi nem fogjuk eszrevenni.
2021 -ben meg koronavirus volt, lezaras stb.Ezt én is olvastam sok helyen, nem igazán tudom mire vélni az adatokat. A teljes energia export egyenlege Oroszországnak 2021-ben 63 milliárd EUR volt az EU-ba. (Gáz, Olaj, Szén) A milliárdos napi kifizetéseket, Ukrajna kapcsán a mainstream média nyomja, és hogy az EU pénzeli az Oroszok invázióját/háborút. Egy kicsit túlzásba estek.
MOL egyedi eset, par evre mentesseget kap,d e fene tudja mit dont az eu,Ja, veszem észre. Legfeljebb a MOL -t próbálják nyugatról zsákolni ...
nem irtam, oda, hogy akkora mennyisegben mint az euba.Elméletileg 5 év leghamarabb és akkor is csak részlegesen. Gyakorlatban - majd meglátjuk. Ahogy írtam részlegesen persze - jóval drágább lesz. Meg az LNG is amit helyette terveznek ...
Hát most azért egy USA, Kína, India és Koreai-félsziget (stb.) azért felsírt a röhögéstől ...
igen, most nagyot kaszalnak az eun. soha tobbet nem koveti el az eu ezt a hibat, az tuti.Ember, figyelted az olaj világpiaci árát? A muszka időarányosan másfélszeresét zsákolta már és még be sem ütött a szankciós big biznisz ...
a kovetekzo par ev nagy szivas lesz az eunak.Egyelőre ugye ötlet sincs honnan, de biztos lesz valami. Mármint az ipar leépítési, "nefürggyélle", meg zöldülős terveken kívül. Ugye Katart hiába masszírozta USA, a németek kétszer - egy szándéknyilatkozatot sikerült kiizzadni, hogy "4-5 év múlva talán, valami kis mennyiséget esetleg" ...
Azt, hogy mi lesz majd meglátjuk ...
Megvan az ötödik ignoráltam.nem volt eselye hogy megvalasszak ugy le lett tartoztatva.
oroszorszag nem az hely, ahol lehet am ugy ossze vissza beszelni.
kiejted a szot hogy haboru,kirugnak, letartoztatnak, stb.
gulag.
bar van aki szereti azt a rendszert jo messzirol, mert kozelrol senki nem akarja latni.
meg innen a forumozok kozul sem, mindenki visszarettenne am ott az elettol.
nem lehet szidni moskvat ugy mint brusszelt am, ott azert veres jar.
az nem olyan gyenge bab allam mint az eu, az egy eros orszag.
olyan eros, hogy a gyenge, szerencsetlen szomszed testverk orszagot egy haromnapos haboruban mar 70 napja folyamatosan csak legyozi.
minden nap.
egy borgatyas enekes humorista szivatja putyint, raadasul a lanyat is egy zelenski dugja putyinnak, a halodo hulye nyugaton a nemeteknel.
Szibéria ereje vezeték. Már létezik egy ideje. Lehet azt bővíteni is.És szatyorban viszik a gázt Kínába.
Hát persze.
Az ég zöld, a fű kék?
Vezetéken, azon a vezetéken, amit a kínai még soha nem járatot 50-60% fölé. De van LNG lehetőség is, és elfelejted a török vonalat.És szatyorban viszik a gázt Kínába.
Hát persze.
Az ég zöld, a fű kék?
Amerikában van szabad média?Ugyan már királylány, ennek a felét bármelyik országra rá lehet húzni, a másik fele meg egy merő elfogult atlantista világesze, "jóemberkedő" moralista világrendőre és világtörvénye, bulshitgenerátoros, konfúz kutyaszar.
Ha az nem világos számodra, hogy a világ (technológiailag talán fejlettebb) nyugati fele hosszútávon pályázik a világ legnagyobb országának lehetőleg minden kincsére akkor semmit nem értesz meg az okokból, és te is fordítva ülsz a lovon.
Mert a mondandónak csak akkor van bármi értelme, ha abból az atlantista szemszögből nézzük, ha az ő elbeszélésük, viselkedési kódexük mentén haladva fogalmazódik meg.
Egyébként nincs.
De én nem fogok ilyen vitát nyitni.
Nyilvánvalóan nem vagyunk egy szinten, ez papgájként való ismétlése az elvárásokkal vegyes siráralmaknak végtelenül unalmas és semmivel sem visz közelebb a megoldáshoz, ellenben az árkok ásására kiválóan alkalmas.
Épp ezért a topic nevéhez méltóan maradjunk a híreknél!
Minden jót!
Az ukrán fegyveres erők szeverodonyecki csoportosulása továbbra is el van zárva az utánpótlástólОперация Z: Военкоры Русской Весны
‼️Северодонецкую группировку ВСУ продолжают отрезать от снабжения Мост между Северодонецком и Лисичанском в ЛНР подорван. Теперь не только прервано снабжение группировки ВСУ в Северодонецке, но и усложняется возможность отхода украинских войск. Котел начинает закипать t.me/RVvoenkort.me
Felrobbantották a hidat Szeverodonyeck és Liszicsanszk között az LPR-ben. Most nem csak az AFU csoportosulás ellátása szakad meg, de az ukrán csapatok kivonásának lehetősége is egyre nehezebbé válik. A kazán forrni kezd
Az lenne a legjobb választásuk.Remélem leteszik a fegyvert, nem pusztulnak tovább az angolszász szarkeverés oltárán.
kb ez tortenik most.
Elképesztő.És ezt az egészet amerikában fundálták ki!
ott volt nelzon banderaMintha valamelyik mexikói drogkartell tagjait látnám.
Az orosz csapatok gyakorlatilag leállították a szeverodonyecki APU-csoport ellátását! - erősítik meg az Ukrán Fegyveres Erők a helyszínenОперация Z: Военкоры Русской Весны
‼️☠️ Русские войска практически перерезали снабжение группировки ВСУ в Северодонецке! - подтверждают ВСУшники с места "Подорвали один из мостов, по которому шли поставки оружия, эти боеприпасы предназначались для Северодонецка, второй мост - под сильными обстрелами", - говорит украинский...t.me
"Felrobbantották az egyik hidat, amelyet fegyverek szállítására használtak, ezeket a lőszereket Szeverodonyeckbe szánták, a második hidat heves ágyúzások érte" - mondja az ukrán fegyveres.