[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

laci74

Well-Known Member
2015. december 26.
1 329
12 989
113

Gaidai: A Liszicsanszk-Bakhmut útvonal nincs lezárva, be lehet jutni Luhanszk régióba​

2022. MÁJUS 25., SZERDA, 14:33.​


f9c64e3-trasa-lysychansk---bahmut--tg-gajdaj-.jpg

LUHANSZK - BAHMUT, FOTÓ SZERGEJ GAIDAI Telegram üzenetéből

A luhanszki regionális katonai adminisztráció vezetője, Szerhij Haidai biztosította, hogy az orosz hadsereg nem zárta el a Liszicsanszk-Bakhmut útvonalat, és nem vágta el a Luhanszk régiót Ukrajna többi részétől.

Forrás: Serhiy Gaidai in Telegram

"A luhanszki régió nincs levágva! A Liszicsanszk-Bakhmut útvonal nincs lezárva. Liszichanszk és Szeverodonyeck elérhető.
Délután a média elkezdte terjeszteni a hírt, hogy a megszállók állítólag elvágták az "élet útját". Ez nem igaz.

Az utat lövöldözik , de ma kamionokkal tudtunk szállítani. Délután 1 órától lehetséges a forgalom."
https://www.google.com/maps/d/u/0/v...F&ll=48.72307927132056,38.16005803909988&z=11 Itt azt mutatja,hogy elvágták az "élet útját"
 

Flamand

Well-Known Member
2021. augusztus 26.
3 589
17 769
113
Mivel a buli februárban kezdődött,gondolom az fel sem tűnt,hogy akár pár éve még nyugodtan szállították arra a cuccokat,ha az ukrán vasútnak fizettek
 

omae

Well-Known Member
2015. július 13.
1 690
2 304
113
annyiban nem értek egyet,hogy miért kellene meghajolni Zeller előtt ? Ő volt az aki kokainos mámorában végig haknizta Európát követelőzött (nem kért !!!! ahogy a bajban lévők szoktak,hanem követelt !!!) nagy pofával,sértegetett mindenkit, a hazai ukrán nagykövet Nepop szintén,csak nagypofájúskodott .. szóval aki bajban van az kérjen,ne utasítgasson !

és marhára meredeken telibe szarom Ukrajnát,meg az elnököt nagykövetestül mindenestül hiszen ők rúgták fel a diplomácia alapvető szabályait nem a magyarok ! Számtalanszor elmondta Szijjártó is Viktor is,hogy fegyvert nem adunk,fegyvert nem szállítunk,és az országon sem mehet keresztül !
ellenben számos egyéb területen segítjük Ukrajnát,élelmiszer és gyógyszer adományokkal,menekültek befogadásával erőn felül .. akkor már elnézést mi a kurva édesanyját akar még Zelenszkij ? küldjön neki a Biogal 15 kg kokaint ? vagy küldjük ki neki a maradék harceszközünket azt a pár Gripent, meg pár tankot hogy 2 hét alatt tönkre basszák ? vagy esetleg küldjük ki első vonalba előbb a szolnokiakat utána meg a többi katonát végül is a hullazsákban tök egyformák lesznek az ukránokkal ? tényleg a mi háborúnk ? tényleg mi basztattuk az ott élő orosz kisebbséget majd 9 évig ?

ha annyira meg akarják védeni az országukat,hát pont kaptak annyi fegyvert hogy lassan az EU legerősebb hadereje lesz az ukrán,ha meg nem találnak a cirka 40 milla emberből annyit ami az oroszokat hazazavarja a faszba akkor meg tudjanak rá hogy tehetségtelen balfaszok és totál felesleges az ellenállásuk.

aki meg itt úgy gondolja,hogy ettől is jobban kellene támogatnunk azt a kretént meg a kormányát,attól csak azt szeretném kérdezni,hogy mi a petyhüdt lófaszt kerestek még itt ?? miért nem jelentkeztek az ukrán idegenlégióba ? menjetek váltsátok meg a világot .. mutassátok meg mennyire kemény csávók vagytok !! a topic meg hátha jobb hely lesz :D
Hmmm, azt hiszem tudom hogy tehetném ezt a topikot jobb helyé...
Ment az ignore.:D
 

kriss02

Well-Known Member
2021. szeptember 13.
1 224
2 373
113
és akkor a ti logikátok szerint több ezer t72/80-ast lőttek ki az ukránok ? :D
Nem... Arról lehet szó, hogy: 1. Nem lehet minden aktív T-72 és T-80 harckocsit Ukrajnába vinni (az ország önvédelmi, biztonsági szempontjait is nézni kell, nem lehet mindent Ukrajnára elszórni, a jövőre is gondolni kell...). 2. Nincs elég üzemképes raktáron lévő T-72 és T-80...
 

Molon Labe

Well-Known Member
2020. július 26.
2 114
11 272
113

Zelenszkij a magyarok ellensége.

Rosszat akar a magyar népnek (és az Unió népeinek is), azt akarja, hogy nélkülözzünk, hogy éljünk rosszabb életszínvonalon,hogy drágább legyen az életünk.

Elemi érdekünk és elemi érdeke Európának is, hogy az oroszok győzzenek.

Itt csak nyomor és rothadás (szivárvány ideologiq lmbtq) vár ránk, ha az Usa befolyás továbbra is megmarad..