Tudom, de én a vallonra válaszoltam most.A flamandok meg hollandok nem németek. Tudom, nincs nagy különbség, de akkor is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudom, de én a vallonra válaszoltam most.A flamandok meg hollandok nem németek. Tudom, nincs nagy különbség, de akkor is.
A 2S35 Koalitsiya-SV-t alapból kiveheted az egyenletből mivel az nem vagy csak max tesztelés miatt vesz részt az ukrán konfliktusban.
Az orosz tüzérség (is) mélységben diverzifikált. És innen megint jön a kérdés, hogy kinek van nagyobb esélye megtalálni a célpontot ilyen távol a frontvonaltól. (...akinek van légi-felderítés. Ebből a szempontból egy DJI drón nem az.)
Nem az ukránok akarnak náci,nyilas mintára 100 millió könyvet megsemmisíteni,a kultúra jegyében?
Ezt az igénytelen kamera rángatást.....Még ezt az igénytelen hohol disznóólat.
Nem vagy tisztában a kifejezés jelentésével? Ha szidja valaki a családomat, odamegyek és felelősségre vonom, ennek lehet a formája egy szimpla kérdés is, mint Magomedék esetében, azaz haver mi volt a célod ezzel, mert én sértőnek találom, magyarázd el, lehetőleg videóban, ami mellesleg egyszerűbb volt RASnak mint további emberek kérdéseivel szembenézni.Vannak orosz nácik is, még a Wagner-ben is. Tudom az téged nem zavar, mert az a te nácid és azzal nem lehet az ukránokat támadni. Amúgy én nem félek a náciktól, nem az a liberális vagyok akinek ti hisztek. Igazi nácik már amúgy sincsenek.
Ki ő hogy bárkit felelősségre vonjon?
Nem nézik a Magyar népmeséket. Pedig nagyon tanulságosak.Arra,hogy hogyan ,és kitől még egy értelmes választ nem láttam.Miért kellene lecserélni?Megbízhatóan szállítanak.Nem szennyezzük a környezetet mert vezetéken jön.Mi az isten bajotok van nektek,teljesen elment az a maradék eszetek is?
Ez valami frusztrációs hárítás nálad, hogy "örülök, hogy segíthettem" ?Milyen hírhamisítasról sem beszélsz?,Grigorij Grigorij mondom kezd egyre jobban elgurulni a gyógyszered mert még a fogalmakkal sem vagy tisztában.De ha gondold ,és szépen kérsz segítek neked ebben is...
Vezess te lángoló, tűzszínű zászló..... baszki ezek nagyon értenek a romboláshoz, hogy fogják ezt újjáépíteni?Csak a mozgalmi zenéket mellőznék!
Boldogat !Biztonság kedvéért feljelentettem magam!
Ez az orosz atom támadás a vesszőparipád, bevallom fogalmam sincs miért mivel nincs valós veszélye.
Azt ugye tudod, hogy ezeket a lépéseket úgy fogják bevezetni, hogy már megvannak az orosz olaj és más orosz olajszármazékok helyettesítésének, a csatornái.
gondolom betonpanelekből újrahuzzák így munkát biztosít a helyi lakssságnak is majd. a vas és a beton oroszba olcsó.Vezess te lángoló, tűzszínű zászló..... baszki ezek nagyon értenek a romboláshoz, hogy fogják ezt újjáépíteni?
Ezeket a zsákmányolt lőszereket felhasználják utána, a további harcokban?Még ezt az igénytelen hohol disznóólat.
A fém ütéséből az esetleges szikrák nem érik el (gondolom) az aktiválási energiát, ahol beindul a reakció.
Mondom elősször legyél tisztában azzal, hogy mi a hírhamisítás és utána oszd az észt, ha nincsenek meg a megfelelő ismereteid ez ügyben vagy nem érzed magad ehhez elég felkészültnek nagyon szívesen segítek neked csak szépen kell kérned.Ez valami frusztrációs hárítás nálad, hogy "örülök, hogy segíthettem" ?
Igen Wilson, amit csinálsz néha az tiszta hírhamisítás, csak azzal nem számolsz, hogy most már többen is ellenőrizzük a fordításaidat és hogy-hogynem szinte mindig találni bennük "hibákat" amik valahogy az értelmezést a kaprok irányába hajlítják...
Még az ukrán propagandaanyagokat is ferdíted, pedig azok önmagukban is szépek...
Ennyit tudsz, vagyis inkább "tudtok", mert azért a TCat szerinti elemzés világosan megmutatta, hogy egy ember nem tud 24/24-ben ennyi hülyeséget összeírni. (Mi lesz veletek, ha óránként 2 hsz. lesz a megengedett? Elbocsátás szagot érzek ott az irodában! )
fém szikra semmit nem csinál vele megygyujthatod öngyujtóval is akkor sem lessz gont...A fém ütéséből az esetleges szikrák nem érik el (gondolom) az aktiválási energiát, ahol beindul a reakció.
Onnan, hogy az orosz vezetés kijelentette nem fog atomfegyvert elsőként alkalmazni még taktikai nukit sem.Honnan tudod mikor telik meg a mellékheréjük,és népnevelő jelleggel elraknak párat?
Usa játszhatott vele?
Azért vannak a taktikai töltetek.
A lengyel tesók ezzel játszanak, amikor egyesülgetnének az ukránokkal,és bármilyen fegyveres testületükkel bemennének,bármilyen egyezség keretében Orosz hadműveleti területre.
Ne lepődj majd meg.