[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

duckdodgers™

Well-Known Member
2012. március 5.
3 596
19 653
113
Tisztában vagyok vele.

Azzal is tisztában vagyok, hogy csak azért védtek egy vállalhatatlan álláspontot, mert orosz faszi van a videón.

Ha ezt egy zöldsapkás csinálta volna, sikítva röhögnétek rajta, hogy mekkora amatőr, mindenféle érzékenyítő tréngingeket emlegetve.
Részemről biztosan nem erről van szó, de nem fogok erről vitázni. Elég beleolvasni a pf-es cikkekbe, azonnal látni hogy haditechnikai témákban nem vagyok partiképesek. ;)
 

Ashtar

Well-Known Member
2022. március 13.
649
2 245
93
Azért az jól mutatja az újságírók szereptévesztését, hogy egy gazdasági újságíró hezitálás nélkül elkezd vitatkozni harci tapasztalatokkal rendelkező katonákkal a fegyver harci helyzetben való helyes fogásáról!
Tehát nem azt tartja feladatának, hogy a szakértők véleményét eljuttassa az olvasókhoz, hanem a saját végtelen bölcsessége alapján elképzelt világot adja el az olvasóknak valóságként.
A (félre)tájékoztatási szabadság!
 

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
8 820
48 421
113
A média szerepe a mostani konfliktusban és a Trianoni diktátumhoz vezető úton:
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 850
86 847
113
Nagy szavak egy ötéves szájából:

Más.
Videó nélkül, de csak bekerült a hírekbe ...

 

duckdodgers™

Well-Known Member
2012. március 5.
3 596
19 653
113
A Védelmi Minisztérium bemutatta a Palantin komplexum munkáját a különleges műveletben Ukrajnában
"A Palantin komplexum blokkolja az ukrán fegyveres erők pilóta nélküli légi járműveinek felderítő légi járműveinek ellenőrző jelét, elnyomja a mobilkommunikációs központokat és az internetes forrásokat az ellenség parancsnoki állásaiban", mondja a kiadvány.
Kiderül mit ér majd a gyakorlatban.
A mai 101. napon stílusosan : :)
Egyébként régóta vesszőparipám, hogy brutális és teljes spektrumú elektronikai lefogást alkalmaznék minimum a frontvonal közelében.
 

Renitens

Well-Known Member
2022. február 26.
1 922
16 934
113
❌Most már megmutatható - a DRG felszámolása


A minap Melitopol régióban azonosították és hatástalanították Zelenszkij terrorcsoportját.


Köszönjük srácainknak a jó munkát!


Az UGIL terrorista entitást fel kell számolni!


#WorkingBrothers

Vlagyimir Rogov

https://t.me/oroszokazigazsagoldalan/11633
__________________________________________

Donyeck városától délre az orosz erők hadműveletet szerveznek Marinka felszabadítására

https://t.me/oroszokazigazsagoldalan/11669
__________________________________________


⚡️ Az orosz védelmi minisztérium tájékoztatója:

- A légvédelmi erők Odessza közelében lelőttek egy katonai szállító repülőgépnek fegyvert szállító repülőgépet; Légi rakéták csapást mértek az ukrán fegyveres erők egyik kiképzőközpontjára Szumi térségében;

- Egy rakétacsapás az Odesszai területhez tartozó Dachne közelében megsemmisítette a külföldi zsoldos lóok telepítési helyét;

- A rakéták 27 olyan területet értek el, ahol ukrán erők és felszerelés összpontosult, két parancsnoki állást és hat fegyver-, lőszer- és üzemanyagraktárt semmisítettek meg;

- A repülőgépek 54 erő- és eszközkoncentrációs területet értek el, több mint 400 nacionalistát, 20 harckocsit és páncélozott járművet, valamint 4 BM-21 "Grad" indítórakétát semmisítettek meg;

- A légvédelem 17 ukrán UAV-t, köztük két Bayraktar-TB2-t semmisített meg a Mikolajivi területen;

- Az ukrajnai rakéta- és tüzérségi erők 33 parancsnoki állást, 131 tüzérségi egység tüzelőállásait és 542 olyan területet támadtak, ahol erőket és felszerelést összpontosítottak.

@opersvodki

https://t.me/opersvodki/5377
 

PFZ

Well-Known Member
2022. március 23.
2 176
9 287
113
Ez azért kissé kontraproduktív lenne....elmegy megnézi, látja mi történt és azt mondja:

"Húúú b.meg ez nekünk nem hiányzik!! Ezentúl mindent szétvétozok, ami az oroszokat bántja! ...A f.sznak sem hiányzik, hogy itt is mindent szétb.sszanak nekem!"

Mekkora lenne már. Mindenre az lenne a válasza, hogy VÉTÓ :D
 

mentuhotep

Well-Known Member
2016. december 20.
381
1 135
93
  • Tetszik
Reactions: Kim Philby

Renitens

Well-Known Member
2022. február 26.
1 922
16 934
113
Kína üzent a nyugati világnak.

❗️"A példátlan nemzetközi turbulenciákkal szemben Kína készen áll arra, hogy Oroszországgal és más eurázsiai partnerekkel együtt nézzen szembe a közös kihívásokkal a kontinens és a világ javára. Egyszer s mindenkorra véget kell vetnünk az amerikai hegemóniának, annak az örökös vágynak, hogy beavatkozzon a szuverén államok ügyeibe!" - Kína oroszországi nagykövete, Zhang Hanhui mondta.

https://t.me/c/1647184667/858