Közben kép keresővel utána néztem, régi kép moszkvai parádé gyakorláson készült!!Magára talált a medve ..... már nincs megdermedve.![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Közben kép keresővel utána néztem, régi kép moszkvai parádé gyakorláson készült!!Magára talált a medve ..... már nincs megdermedve.![]()
Közben kép keresővel utána néztem, régi kép moszkvai parádé gyakorláson készült!!
Következő vajon mi lesz, az ukrán óvodás battalion??Óbazmeg, elértük a mélypont következő szintjét
ukrán anyukák a területvédelmiseknél...
Uragan = HurrikánBizonyára sok angol Hurricane vadászgépe és amcsi HIMARS sorozatvetője van az orosz hadseregnek.......(mondjuk a vadászgépből még kaptak is anno,a II vh-ban,de nem hinném,hogy már azokat ásnák elő kinjukban)
Következő vajon mi lesz, az ukrán óvodás battalion??
Ezek tényleg komolyan vették az "utolsó ukránig harcolunk" szlogent??
![]()
Aki hülye meghal. Az evolúció már csak ilyen kegyetlen...Következő vajon mi lesz, az ukrán óvodás battalion??
Ezek tényleg komolyan vették az "utolsó ukránig harcolunk" szlogent??
![]()
Arra akart célozni, hogy a HIMARS-okat nem kapták még meg, így semmit nem tudnak csinálni az orosz MLRS rendszerek ellen.Jó,a Hurricane-t kimagyaráztad-bár még sosem láttam,hogy a fegyverrendszer megjelőléseként leforditották volna a nevet.Már csak a HIMARS kimagyarázása várat magára.
Nem kell elfelejteni, csak a fordítást követően átolvasni, hogy nincs-e benne félrement rész. Nagyobb szöveget kényelmesebb egy jó fordítóval átpörgetni, aztán az értelmetlenre sikerült részeket kell csak átolvasni és újrafordítani.Arra akart célozni, hogy a HIMARS-okat nem kapták még meg, így semmit nem tudnak csinálni az orosz MLRS rendszerek ellen.
De különben elfelejthetnénk már a magyarra fordítózást, mert ilyen hülyeségek jönnek ki belőle.
Az Ukik miért lőttek volna egy nyugatról jövő gépet?Ez egy nagyon szép elemzés, jó terjedelmes ha van infó és szépen átugrik részleteken ha nincs infó. Sok mindent elemez, de egy rossz minőségű fotón egy hajlott-nem hajlott lemez a perdöntő, ami sajnos simán módosítgatható, másrészt a fotók készítésének helyében és idejében többször bemondásra alapoz. Nem mondom hogy nem igaz, de azért a pártatlansághoz furcsa az az összefoglalás is, hogy bár nem stimmel minden részlet, de a végén csak beigazolódott az amit be akart bizonyítani - legalábbis a készítője szerint. Szólok, ez így egy bíróságon nem menne át.
Előkerestem az Almaz összefoglalóját a kísérleteiről, amely teljesen más szemszögből vizsgálta a témát:
![]()
Slideshow Van Almaz-Antey | PDF | Missile | Aircraft
De presentatie van de Russische wapenfabrikant Almaz-Antey, die de Boek-raketten maakt, over de crash van MH17 in slides.www.scribd.com
A cég nem mond ítéletet - szakértő, nem bíró! Csupán cáfol egy indítási helyet, és becsül egy másikat. A kettő között kb. 25 km. van - de ami fontosabb, akkor éppen egy frontvonal is a kettő közé esett.
Olvasd el, szerintem szép összefoglaló egy úgymond "kirendelt szakértőtől". Kár hogy nem vették figyelembe, lehet nem illett bele a kialakítandó képbe?
(Másrészt, ha a verziód igaz és az oroszok adták a fegyvert, mire fel vállaljanak felelősséget? Az USA vállal felelősséget ha az M777-esekkel szétlőnek egy városközpontot az ukránok?)
OffNa az ilyen híreknek már múltkor is nagy sikerre volt így beteszek még egyet.>>>
Az eredeti:
A magyar szemlézett verzió:
“A brit külföldi hírszerzés, az MI6 korábbi tisztje, Christopher Steele a BBC-nek úgy nyilatkozott, szerinte Vlagyimir Putyin orosz elnök 3-6 hónap múlva már nem lesz hatalomban.
“Steele a BBC egyik rádióműsorának adott interjújában úgy vélte, hogy amint az Oroszország elleni szankciók – különösen az energetikai intézkedések – teljesen életbe lépnek, Putyin napjai „meg lesznek számlálva”.
Steele a szerzője a Trump–Oroszország-dossziénak, mely szerint a 2016-os elnökválasztás előtt Oroszország kompromittáló információkat tartalmazó adatokat gyűjtött össze Donald Trump volt amerikai elnökről.
Az időtényező kapcsán Steele az interjúban azokra a jelekre utalt, melyek szerint Putyin egészsége romlik. Szerinte ha az amerikai és brit forrásoknak igazuk van, akkor az orosz elnök fél éven belül cselekvőképtelenné válhat.“
Kíváncsi vagyok, hogy vajon hol húzódhat most a frontvonal Szeverodonyeckben. Pár napja, amikor elkezdődött a roham én nagyon rosszindulatúan olyat mondtam, hogy mintha ez ugyan az a hír lenne, amit már többször hallottunk ukrán részről. Ha bekerítenek és már csak három nap kajád van, küld el a fél csapatot támadni és függetlenül attól, hogy mire jutnak, van majdnem egy hét kajád.
De elég rendesen bele húztak és kitörtek az ipari körzetből, az elfoglalt területek 20-30-40 százalékát elég gyorsan visszafoglalták.
Szeverodonyeck kulcsa Liszicsanszk. Akié ez utóbbi az uralja az előbbit is. Az oroszok ezt jól látják, tehát nem erőlködnek túlzottan még a gyártelep miatt sem, a túlparton van dolguk...Nem volt semmi visszafoglalva.
Egyszerűen a parancsnokuk tarthatatlannak tartotta a várost és óvni akarta a civil életeket ezért visszavonult a gyártelepre.
Most ő hazaárulásért élete végéig börtönben rohad.
Az új parancsnokNŐ kizavarta a volkssturmot mindenféle támogatás nélkül, hogy foglalják vissza a várost.
Mivel az oroszoknak bűzlött az egész, ezért házról házra haladtak, ukránoknak sikerült elfoglalniuk ~20%-nyi semleges zónát, utána belefutottak a gépesített, mostanra harcedzett oroszokba.
Eredmény 90% veszteség és feminista mosdatás, hogy szar katonákkal nem lehet csodát művelni.
Mivel én egy nyelvi antitálentum vagyok,forditokat használok.2-3 forditóprogrammal külön lefordittatom,és úgy általában,de nem mindig,össze lehet legozni a rendes forditást.Arra akart célozni, hogy a HIMARS-okat nem kapták még meg, így semmit nem tudnak csinálni az orosz MLRS rendszerek ellen.
De különben elfelejthetnénk már a magyarra fordítózást, mert ilyen hülyeségek jönnek ki belőle.
A tetőszigetelééés! Tönkretették!
Nem volt semmi visszafoglalva.
Egyszerűen a parancsnokuk tarthatatlannak tartotta a várost és óvni akarta a civil életeket ezért visszavonult a gyártelepre.
Most ő hazaárulásért élete végéig börtönben rohad.
Az új parancsnokNŐ kizavarta a volkssturmot mindenféle támogatás nélkül, hogy foglalják vissza a várost.
Mivel az oroszoknak bűzlött az egész, ezért házról házra haladtak, ukránoknak sikerült elfoglalniuk ~20%-nyi semleges zónát, utána belefutottak a gépesített, mostanra harcedzett oroszokba.
Eredmény 90% veszteség és feminista mosdatás, hogy szar katonákkal nem lehet csodát művelni.
Melyik részét nem érted annak, hogy ha nincs olcsó energia, akkor semmi nincs? Nincs értelmezhető mezőgazdaság, a gyártás-összeszerelés elköltözik máshova, a turizmus-vendéglátás zsugorodik, a szállítmányozás zsugorodik, a vállalkozások költségei kilőnek stb.és az olcsó benzinért eladnátok a hazát egy botoxos képű benzinkutasnak, csak legyen olcsó a gáz...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..