Hát a stílusod, a picsogásod alapján belülről biztosan csaj vagy. Különben is, ez már így trendi nálatok, nem?Szépen beszélj! Én is megadom a tiszteletet pedig nem gondolom hogy megérdemlitek.
Nem a donbaszi oroszokról beszélek, azok tényleg oroszok, de ők később lettek csak betelepítve.
Janukovics megbukott, ez van. Fogadjátok el!
A különleges hadműveletetek miatt sokkal több orosz civil halt meg mint az odessza pogromban. Erről beszélek, csak ártotok az ukrajnai oroszoknak is... Ti beszéltetek arról hogy lőtték az ukránok lakóépületeket (elvileg), de ez csak az orosz katonai beavatkozás után lehetett, IDŐREND!!!!
Retardáltak vagytok, sose voltam csaj és sose állítottam ezt magamról.Rohadtul ráértek ha a személyemmel foglalkoztok, én se a ti személyetekkel foglalkozok. Ezt eltanulhatnátok...
És akkor arról, amit írtál: "Janukovics megbukott, ez van. Fogadjátok el!" Ettől ez már mindjárt "demokratikus" lesz, ugye? Puccsolni nektek lehet, ha más csinálja arra jön a hiszti...
"A különleges hadműveletetek miatt sokkal több orosz civil halt meg mint az odessza pogromban" Ez lehet, de ha arrafelé megkérdezed, mégis inkább a kaprokat utálják...
Ami pedig az "IDŐREND" nevű fogalmat illeti, azzal leginkább te nem vagy tisztában. A legkevésbé sem szokott zavarni, eddig úgy láttuk. Az "elvileg" lőtt lakóépületekben mintegy tízezren haltak meg "elvileg" és ezzel a relativizálásoddal fel is tetted magad egy polcra, ahova való vagy pici retardáltam! Az "orosz katonai beavatkozás" szerinted mikortól is volt? Picit nézz utána a történelemnek mert így nehéz lesz kommunikálnod itt, hogy saját magadnak felépített világról beszélsz amit a többiek nem látnak... Te is Zselésedsz és csíkokat tolsz reggelire?