Biztos több mint az ősszes katona a milliós támadó ukrán hadseregben....Hány darab?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Biztos több mint az ősszes katona a milliós támadó ukrán hadseregben....Hány darab?
Fater forog a sírjában (műnácik ezek mindig mondtam)----(Peiperékkel nem volt bajom ezt mindig mondtam) Aki ismer régóta az elfogadja ezt a kettősséget nálam Mert hogy az Oroszok mellett állok kiEeees tenyleg, a 14. Waffen Granadier Division der SS! A te szemed jobb volt!
Jó régóta nem kommenteltél. Hol voltál?Fater forog a sírjában (műnácik ezek mindig mondtam)----(Peiperékkel nem volt bajom ezt mindig mondtam) Aki ismer régóta az elfogadja ezt a kettősséget nálam Mert hogy az Oroszok mellett állok ki
Ezek az ukránok ellesték tőlünk a régi, hátrafelé nyilazós módszert. Ők állandó visszavonulást imitálva, szarrá verik az oroszokat. Ügyes.Ukran tuzerseg orosz konvojt szedett szet
Szabotorok megallitottak egy orosz raketaszallitot
Javelin szed szet orosz tankot
Lehet nemelyik volt mar, ma/tegnap igen sikeresek voltak az ukranok, tul sok a megosztanivalo
Világos. Az igazat megvallva a szf-i technika és teherautók valamivel kevésbé kötnek le, így kevésbé is ismerem őket. Egy Ural Next típusú APA kocsit egyben bármikor felismernék, mert láttam a MAKSZ-2019-en,de egy amcsi teherautót főleg így darabokban kevésbé megyPedig nem nehéz, Himars ajtajának zsanérja elől van, teherautóé valamiért hátul.
Lőszerraktár robbanások, műholdüldözés, Tajvan...
Putyin előre szólt, hogy még igazán bele se kezdtek...
Egy újabb jól sikerült propaganda felvétel
webm.red - Untitled
Webm.red is a simple service for uploading, hosting, and sharing webm videoswebm.red
Értelmezhetőbb nyelven:
Néhány azogos még mindig nem tud leállni a pózőrködéssel
Ez nem párbeszéd, ez terrorizmus, ami könyörtelen az emberi élettel szemben” – fogalmazott az ukrán elnök.Megkötik a kezünket, levágják a nyelvünket, majd azt mondják, hogy készek beszélni.
Szegény zselé, kezdi az "én áldozat vagyok" színjátékot. Nem tudom, hogy lesz így bevéve Moszkva..Zelenszkij: Az oroszok megkötik a kezünket és levágják a nyelvünket
Az ukrán elnök szerint ez nem párbeszéd, hanem „terrorizmus”.
„Az Oroszországgal folytatott tárgyalás valójában nem párbeszéd, hanem az ő ultimátumuk”– mondta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy online találkozón, melyen az afrikai média képviselőivel beszélt – adta hírül az Unian.
„Mindenhol azt mondják, hogy készek a párbeszédre. De ez hazugság. Miféle párbeszéd ez?
Ez nem párbeszéd, ez terrorizmus, ami könyörtelen az emberi élettel szemben” – fogalmazott az ukrán elnök.
Zelenszkij: Az oroszok megkötik a kezünket és levágják a nyelvünket
Az ukrán elnök szerint ez nem párbeszéd, hanem „terrorizmus”.„Az Oroszországgal folytatott tárgyalás valójában nem párbeszéd, hanem az ő ultimátumuk”– mondta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy ...www.vadhajtasok.hu
Én emlékszem rosszul, hogy az ukránok hátráltak ki a tárgyalásokból. Nem ők mondták, hogy csak akkor tárgyalnak, ha felszabadítják az elfoglalt területeket? Nem a Nyugat mondta, hogy fegyverrel kell megoldani a konfliktust?
Ki voltam tíltva, aztán csak csalódott voltam ez miatt....Jó régóta nem kommenteltél. Hol voltál?
Foreign Minister Dmytro Kuleba was "outraged" by the report accusing Ukraine's military of putting civilians in danger by creating bases and placing weapons in residential areas, including schools and hospitals. Russia has regularly been caught using this excuse to hit Ukraine's civilian areas, like in March 9 attack on the maternity hospital in Mariupol. "Stop creating a false reality where everyone is a little guilty of something," Kuleba said.
Lehet nemelyik volt mar, ma/tegnap igen sikeresek voltak az ukranok, tul sok a megosztanivalo
Konkrétan azt mondták, hogy csak Oroszország teljes kapitulációjáról és a DNR,LNR+ a Krím "visszaadásáról" hajlandók tárgyalni. A nagy arc megvolt és meg is van az ukrán kormányzat részéről. Csak most, kiegészült némi hisztivel is.Zelenszkij: Az oroszok megkötik a kezünket és levágják a nyelvünket
Az ukrán elnök szerint ez nem párbeszéd, hanem „terrorizmus”.
„Az Oroszországgal folytatott tárgyalás valójában nem párbeszéd, hanem az ő ultimátumuk”– mondta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy online találkozón, melyen az afrikai média képviselőivel beszélt – adta hírül az Unian.
„Mindenhol azt mondják, hogy készek a párbeszédre. De ez hazugság. Miféle párbeszéd ez?
Ez nem párbeszéd, ez terrorizmus, ami könyörtelen az emberi élettel szemben” – fogalmazott az ukrán elnök.
Zelenszkij: Az oroszok megkötik a kezünket és levágják a nyelvünket
Az ukrán elnök szerint ez nem párbeszéd, hanem „terrorizmus”.„Az Oroszországgal folytatott tárgyalás valójában nem párbeszéd, hanem az ő ultimátumuk”– mondta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy ...www.vadhajtasok.hu
Én emlékszem rosszul, hogy az ukránok hátráltak ki a tárgyalásokból. Nem ők mondták, hogy csak akkor tárgyalnak, ha felszabadítják az elfoglalt területeket? Nem a Nyugat mondta, hogy fegyverrel kell megoldani a konfliktust?