Nézd, az index, 444, Hír Tv, Mandiner, Telex, stb. mind, mind az Unian és hasonló autisták vágyvezérelt faszságaiból dolgozik, akiknek a Kijev Szellemét és az ARMA IIIas videókat köszönhetjük. Egyéb okosok még a brit, amerikai és egy tudósok. Ezeknél több fokkal értelmesebb az általad megkérdőjelezett portál, annak ellenére, hogy az ukrán támadás hírére ("végre, végre, Steiner támad") a csőstül megjelent alregekkel megerősített proukrán felszópók ezen röhögnek.
Erről az a vicc jut eszembe, amikor a két orosz VDVs üldögél a Fehér ház romjai előtt és arról beszélget, hogy: Te Szása! Azért engem még mindig idegesít, hogy elvesztettük az információs háborút ...
Akkor annyit kérdezek: te hol támadtál volna a fronton? Ha már azt mondod, hogy gyenge egységek védték és nem volt kiépített védelem? Hol tudott volna az ukrán és a NATO támadást megtervezni és megkísérelni az oroszok ellen, ha nem itt? És ha már kiépített védelem, itt miért kellett volna kiépített védelem? Ezt nem védekezésre tervezték. Az oroszok innen akartak továbbmenni és innen bármikor vissza tudnak vonulni értelmesebb pozíciókba. Miért kellett volna kiépített védelem, ha másfél nap alatt ez ami volt 3k veszteséget okozott az ukránoknak?
Rendőrök. Itt rendőr feladatok (beszivárgók, rendfenntartók, stb.) voltak a középpontban. De ezek a rendőri alakulatok is vegyesek. Én nem temetném a helyzetet. Az Oszkol azért nem jó, mert kizártnak tartom, hogy az Orosz Föderáció területére beengedjék őket az oroszok, hacsak nem pont azért, hogy mozgósítsanak, de nekem ez túlzottnak tűnik ...
És ha már helyzet, mi maradt Odesszában? Hová tűnt a felhalmozott orosz nehézfegyverzet Grúziától Kurszkig? Mert lassan két hete már csak a töredéke van ott, amit a határ mentén felhalmoztak. Ja, és miért éppen most szervezték meg a III. Hadtestet, ha "nem tudtak" az ukrán készülődésről? Ha itt Ukrajna veszít, az oroszok megindulnak még a tél előtt egy olyan offenzívába, amit ez az ukrán maradék képtelen lesz a NATO nélkül megállítani ...