A nyilvánvaló kamufilm hidegen hagyott, természetesen nem ahhoz szóltam hozzá. A térképre ránézve döbbentem meg. Őszintén szólva lesújtó a véleményem az orosz hadseregről, de főleg Putyinról. Értelmes embernek tartottam. Lehet az is, de rettenetesen gyáva. (a katonai és gazdasági ill titkosszolgálati intézkedéseket nézve) Egyébként ha jobban belegondolunk a jelek azok elég egyértelműek voltak az elejéről fogva. De én csak akkor kezdtem gyanakodni, amikor ez az orosz napi 1-2 km-es vagy kevesebb haladásról ment a téma. Ezek után tényleg fel kell számolniuk Ukrajnát. Minden más megoldás orosz vereségnek értékelhető. Lehet,hogy tényleg ennyire sz@rok. Nem tudom. Valószínű egyik napról a másikra nem fognak megtáltosodni. De inkább olvasom a fórumtársakat. Mindettől függetlenül Ukrajna az ellenségünk. Magyarként hazaáruló az, aki az ellenségeink győzelmének örül.CGI, kamufilm. Viszont lenyegtelen hogy M777 vagy A 10, fegyver/fegyver. Ezt nagyon elbaxtak az oroszok, egy ilyen bandatol ennyit feladni nonszensz. Egy rohadt varost sem lett volna szabad feladni, tartani kellett volna mindet par napig amig megerkezik az erosites. Dzsihadmobilos terroristak ugyanugy megfuttattak az oroszokat ahogy a szireket par eve! Akkor hogy leneztuk a szir sereget, most meg nesze ujra itt van, raadasul a szomszedban. Senkinek ne legyen szemernyi ketsege sem hogy ez az ukran horda ugyanugy harcolna, es lehet hogy fog ellenunk is.