Látszik, hogy még fiatal gyerek vagy...Zsana meg nem tudom, hogy mi.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Látszik, hogy még fiatal gyerek vagy...Zsana meg nem tudom, hogy mi.
Azért maszkirovka, meg azért mert a legelső "zsákmány" T-80-nal bebukták, hogy ukrán dízel variáns, azóta jobban feldíszítik "orosznak", még T-70B3-at is képesek voltak kívül felcsicsázni T-90MS-nek, igaz azt szépen le is takarták, hogy alig látsszon valami
Azért ezt a "a létszámot tekintve mindenben többszörös fölényben vannak" dolgot gondold át még egyszer...Van egy rossz hírem, 200 napja háborúznak az oroszok és odáig jutottak, hogy már védekezni sem tudnak az ukránokkal szemben, holott a létszámot tekintve mindenben többszörös fölényben vannak.
Vazze már szenilis is vagy ? De tudod a net nem felejt !Miről meséljek? Hogy az ukránok létszámfölényben vannak? Te mit csináltál az elmúlt 6 hónapban?
Láttam ma otthon mielőtt eljöttem ide a sóbányába. Csak találtak 4 embert aki örült az ukriknak. Az elején a postás csaj elég kétértelműen fogalmazott aztán kapcsolt. Legalább is ezt vettem ki. Megkérdezték mi volt az oroszok alatt, erre elkezdte, hogy volt munka bolt stbMarha lusta vagyok de uaz.
https://www.bbc.com/news/world-europe-62899474
https://punisher.com.ua/en/nashivka-r3ich-operator-skull-3d/4031/
Telex Kupyanskban
Kezdem azt hinni, hogy szemet szúrtál a biztonsági tisztnek és azóta satuban van a zacsid, úgy megváltoztál a napokban.Igen, de a valós helyzetről kiváló képet ad.
Nyílván senki nem fogja se az oroszokat se az ukránokat szidni az általuk ellenőrzött területen, egy példa volt erre mikor még Severodonetsk ukrán kézen volt és várták az oroszokat.Láttam ma otthon mielőtt eljöttem ide a sóbányába. Csak találtak 4 embert aki örült az ukriknak. Az elején a postás csaj elég kétértelműen fogalmazott aztán kapcsolt. Legalább is ezt vettem ki. Megkérdezték mi volt az oroszok alatt, erre elkezdte, hogy volt munka bolt stb
Front felett lebegésből Vihirrel lövöldözést már eljátszották a háború elején. Ukrán páncélvadász!! csoportok le is lőttek egy párat Sztuhna rakétákkal, és abba is hagyták.Egy Ka-52-es Vikhr rakétákkal 6-7 km távolságból, lebegésből, kényelmesen ki tud szedni célokat. Ha ezt védekezésben csinálja, saját terület felett, akkor az ukrán Stinger/Igla/Gepárd/Stugna stb csak nézhet.
Most lett volna célpont elég...
Szerintem ezekben a védekező harcokban a Mi-28 és Ka-52 nagyot tudott volna villantani, ha értelmesen használják. Én eddig videókon csak a "szokásosat" láttam.
Fogalmazási hiba volt szerintemVazze már szenilis is vagy ? De tudod a net nem felejt !
Te ezt írtad !
"Van egy rossz hírem, 200 napja háborúznak az oroszok és odáig jutottak, hogy már védekezni sem tudnak az ukránokkal szemben, holott a létszámot tekintve mindenben többszörös fölényben vannak. "
Tudod ha nem vagy szenilis akkor csak nótorius hazudozó lehetsz ! De lehet csak fogalmazni nem tudsz !
A matek sem akar kijönni. Békeidőben az Ukránoknak 130 T-80B/BV-jük volt, meg 100 T-72A, és több százas, 700 + T-64BV és még T-64A is van, addig ott Harkovnál 400 gépet hagytak hátra, és azok T-80-asok és T-72-esek, felváltva.
Ne nevettesd ki magad! 400 harckocsi az 40 BTG teljes harckocsiállománya, 40 BTG pedig alaphangon 40-45000 ember. Most akkor döntsd el, hogy vagy alig védett területeket támadtak meg az ukránok Harkovnál, vagy 400 harckocsit zsákmányoltak. Segítek, biztosan nem az utóbbi!A matek sem akar kijönni. Békeidőben az Ukránoknak 130 T-80B/BV-jük volt, meg 100 T-72A, és több százas, 700 + T-64BV és még T-64A is van, addig ott Harkovnál 400 gépet hagytak hátra, és azok T-80-asok és T-72-esek, felváltva.
Miről is beszélsz? Tényleg nem vagy vele tisztában, hogy az oroszok az élőerő kivételével minden ben többszörös fölényben vannak?Azért ezt a "a létszámot tekintve mindenben többszörös fölényben vannak" dolgot gondold át még egyszer...
Ezt leírtam már hónapokkal ezelőtt is, csak akkor kb senkit nem érdekelt. A nyugati számok amiket hoztam kizárólag a fizikálisan rendszerben lévő mennyiséget mutatják, egy darab letárolt technika nincs köztük! Arról lehet vitatkozni, hogy ebből mennyi azonnal bevethető és mennyit kell javítani, de ne legyenek illúzióid, a javítás itt nem több hónapos gyári nagyjavítást takar, hanem pár naposat.Olyan anyagra gondolsz amitől ennyire hülye leszel?
Egy (szerintem) ezüst Totenkopfmedálom akad valahol a sublótban amúgy. Az sem kizárt, hogy régi eredeti cucc.
Kezdem azt hinni, hogy szemet szúrtál a biztonsági tisztnek és azóta satuban van a zacsid, úgy megváltoztál a napokban.
Ne menjünk le autóskártya szintre, mindenki tudja, hogy a nyugati számok ugyanolyan csalfák mint a ruszkik. A vöröskabátosoktól elkezdve, a hollandusokon, spanyolokon át a németekig minden országban komoly gondok vannak egy ideje a légierő hadrafoghatóságát tekintve. De amúgy is mindegy, mert eszében sincs a ruszkinak megtámadni direktben a NATO-t. Ha meg a NATO próbálkozik, arra szerintem azonnal menne pár taktikai nuki a románokhoz, polákokhoz, németekhez pár komolyabb célpontra, hogy itt a vége a játéknak, hogy ha nem álltok le, akkor megy a többi.
Ne nevettesd ki magad! 400 harckocsi az 40 BTG teljes harckocsiállománya, 40BTG pedig alaphangon 40-45000 ember. Most akkor döntsd el, hogy vagy alig védett területeket támadtak meg az ukránok ŰHarkovnál, vagy 400 harckocsit zsákmányoltak. Segítek, biztosan nem az utóbbi!
nem mintha számítana, 40.Látszik, hogy még fiatal gyerek vagy...
Tejfölösszájú!nem mintha számítana, 40.