.
.
En viszont egyelöre ugy latom, hogy Putyin pont kezd ugy jarni ezzel a Lukasenkaval, mint anno Hitler jart Francoval. Hitler is azt hitte, hogy Franco halas lesz az addigi segitsegekert, es vele lesz, de amikor a szivesseget vissza kellett volna adni, kiderult, hogy Franco nem akar a haboruba bevonodni, nem akarta Gibraltart lerohanni, amit Hitler kert, es kb semleges maradt. Ezzel amugy el is erte, hogy halalaig diktator maradhatott, szoval jol taktikazott, es nagyon elörelato volt, mert amikor ö nemet mondott, meg jol ment a haboru nemet szempontbol, tehat volt ebben böven riziko neki.
.
Szerintem Lukasenka is valami hasonlon dolgozik, szeretne kimaradni ebböl az egeszböl. Rendkivul kreativ nyilatkozat a reszeröl:
.
"Ami az ukrajnai különleges katonai műveletet illeti, részt veszünk benne. Nem titkoljuk. De nem ölünk meg senkit. Sehová sem küldjük a hadseregünket. Nem szegjük meg kötelezettségeinket. A mi feladatunk elsősorban az, hogy megakadályozzuk, hogy ez a konfliktus átterjedjen Belarusz területére. Másodszor, hogy megakadályozzuk, hogy Lengyelország, Litvánia és Lettország csapást mérjen Belaruszra. Mint mondtam, senki sem fogja hátba támadni az oroszokat Belarusz területéről. Ez a mi szerepvállalásunk”
.
Szoval az ö feladatuk, h nem csinalnak semmit, feltetelezem, az azert nem valos veszely, hogy Litvania v Lettorszag "csapast mer" barkire. En meg abban sem vagyok biztos, hogy Lukasenka ujra megengedne, hogy az oroszok az ö orszagabol probalkozzanak.