Bravó!
Az Európai Unió beleegyezett, hogy 60 dolláros hordónkénti árplafont szabjon ki az Orosz Föderációból származó olajhordókra, miután Lengyelország beleegyezett.Lengyelország elfogadta, hogy az Eur...
www.vadhajtasok.hu
Nem érem én fel ésszel ezeket a jó képességűeket, tehát van egy olyan nyersanyag megint aminek van egy kitermelt mennyisége, amit növelni nehezebb mint csökkenteni, főleg ha akarat sincs hozzá, mert brutális extraprofit lehet egy piaci hisztéria során a kitermelő országok számára.
Mert a helyzet továbbra is az lesz hogy az oroszok ha nem szállítanak európába, akkor azok elkezdik pánik vásárolni más kitermelők olaját, és elkezdenek a vevők versengeni az olajért, és minő meglepő fordulat, az olaj ára elkezd nőni, főleg ha mondjuk a többi kitermelő közül néhányan bedurciznak hogy azért mégsem kéne ezzel játszani, hát kicsit ilyen olyan okkal csökkentsük a termelést mi is, és 60 dolláros ár helyett lesz pár nap alatt 120 dolláros, amit a G7 majd megvehet kínai és indiai és egyéb olaj néven 160 dollárért, ez alól kivételt képez az USA aki kitermelő ismét jól jár nagyon, Oroszország megint csak jól jár, Kína is, az usát leszámítva a G7 többi tagja+ az eu meg ismét torokra veszi.
A forgatókönyv ismert, a fos hívei elkezdik mondani hogy győztek, Putyin jövőhéten bukik, vége a háborúnak, aztán elellik pár hónap, minden ismét drágább lesz, a háború nem áll meg, és majd előjönnek egy újabb világmegváltó ötlettel a korábbi baklövéseket pedig addig próbálják foltozni ameddig az eu fel nem éli minden tartalékát és teljesen el nem adósodik, illetve iparát teljesen el nem veszíti, és akkor jön majd a ráeszmélés hogy amikor az utolsó ukrán elfogyott, akkor a legatyásodó EU és annak polgárait "megmentő" usa cserébe a demokrácia nyugati értékek, stb.... védelmét anyagilag támogatja, de bizony ez áldozattal jár, hús kell a darálóba, és az európaiak, és ez az új hús bizony ezúttal már ők lesznek.
Majd az átláthatatlan céghálók megoldják a megkerülését, illetve
nézzük meg ki a legnagyobb hajóépítő, aki arról ismert hogy elég jól növeli termelő kapacitását ha kell. Az angolszászok mit fognak tenni kalózkodnak? Jaaaa hisz ezt teszik évszázadok óta
Én úgy vagyok vele aki hülye az haljon meg,szóval rendkívül élvezném a műsort, de azt nem szeretem ha ilyen hülyékhez kötöznek engem is.