Az orosz hírekkel ellentétben mégsem semmisült meg az összes USV...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha segítségre van szüksége, kérem, szóljon nekem. Atomjaim a rendelkezésére állnak!Én is harcoltam keményen: megpucoltam az összes ablakot, kimostam az összes függönyt. Jöhet az atom!
Hihetetlen ez az ember! Biztos jó csapat lehet mögötte, mert olyan információtömeget oszt meg velünk érthetően, amit talán csak Robert C. Casteltől tapasztaltam. Meg talán Szabó Józseftől.
Amúgy ezt a türelmetlen nyugatiak meg eredményt kell felmutatni mémet a Kreml adta utasításba? Miért lenne a nyugat türelmetlen, miért várna el azonnali eredményeket? Tiszta árnyékboksz ami ekörül a mém körül is megy. Eközben Bachmut körül nem volt türelmetlen a közvélemény, mert ott ráérnek az oroszok, mert húsdaráló.Lehet hogy az ukik egyrészt a saját lakosság felé mutatják, lám milyen jól állnak, hiszen képesek orosz területek támadására, másrészt a nyugat felé, akik egyre türelmetlenebbek, hogy a sok segély és fegyver ellenére tovább késik az ukrán ellentámadás. Bár lehet hogy az oroszok valahol asszisztáltak hozzá, mert nagyon megy a hatalmi harc és a kiszorítósdi az orosz vezérkaron belül!
Amúgy csak nekem fura hogy az orosz belügyi alakulatok számolták fel a behatoló egységet?
Mariopul nackói meg már rég nem élnek, meg ha élnek is nem hinném hogy ilyen jó húsban lennének
Az hogy miért nem akcióznak az ukik, az lehet a kiképzés lassú haladása, a kevés katona, meg a segélyként kapott fegyverek eladása a fekete piacon, plusz a hatalmi harcok.
Az oroszoknál meg szerintem hasonló.
Az oroszok nem tudnak hazudni mert az ukránoknak kép meg felvétel van róla! A geran lelovesek is 100 százalékosak lehetnek mert az oroszok nem tudják bizonyítani hogy hova csapodnakAz orosz hírekkel ellentétben mégsem semmisült meg az összes USV...
Oké, de mi értelme van? Most hagyjuk Bahmut elestét, amikor a twitteren még az övék, és a mélyFOS fullra beállt a bandájuk mögé.
Azert annak a babunak tobb valosagalapja van ott kozepen mint a szlovak allami diszpasztoroknak vagy mik azok a nagy kalapjukban.Ami a bizonyítást illeti, ha nem vennéd eszre, a ti oldalotokon pattog a labda, én csak viccelodok ezen.
--------------------------------------------
És ha már viccelodés - Prigó ki nem hagyata az alkalmat, hogy trolkodja az orosz hadsereget:
--------------------------------------------
Még egy fotó Sojguval és két bábbal :
Anno itthon a határőrség is a BM alá tartozott, első körben nekik kellett volna felvenni a kontaktot, persze nincsenek ott minden méteren.Lehet hogy az ukik egyrészt a saját lakosság felé mutatják, lám milyen jól állnak, hiszen képesek orosz területek támadására, másrészt a nyugat felé, akik egyre türelmetlenebbek, hogy a sok segély és fegyver ellenére tovább késik az ukrán ellentámadás. Bár lehet hogy az oroszok valahol asszisztáltak hozzá, mert nagyon megy a hatalmi harc és a kiszorítósdi az orosz vezérkaron belül!
Amúgy csak nekem fura hogy az orosz belügyi alakulatok számolták fel a behatoló egységet?
Mariopul nackói meg már rég nem élnek, meg ha élnek is nem hinném hogy ilyen jó húsban lennének
Az hogy miért nem akcióznak az ukik, az lehet a kiképzés lassú haladása, a kevés katona, meg a segélyként kapott fegyverek eladása a fekete piacon, plusz a hatalmi harcok.
Az oroszoknál meg szerintem hasonló.
Van valami órarend, hogy mikor lehet meglátogatni az ellenséges területeket hogy ott lehessen fotózkodni? Pl. minden csütörtök 3-tól 7-ig szabadon bebuszozhat Kijevbe Sojgu egy Szmenával? Vagy hogy képzeljem el hogy az oroszok kiszolgálják a kedves publikumot akik kiváncsiak a Geran drónok eredményeire? Esetleg adjanak szabad hozzáférést a katonai műholdakhoz a facén? A fórumozók kedvéért?Az oroszok nem tudnak hazudni mert az ukránoknak kép meg felvétel van róla! A geran lelovesek is 100 százalékosak lehetnek mert az oroszok nem tudják bizonyítani hogy hova csapodnak
.
.
Miért ne lehetne 500km hatótávú eszközük az ukránoknak? Az oroszok több ezer km hatótávú cuccokkal lövik őket. Kinzhal kb 1800-200km, Kalibr kb 600km, Kh-55 kb 2500km, Kh-101 kb 4000km.
Nem.Ukrán felségjelzésű gépekkel, de NATO eszközökkel, NATO pilóták által kezelve, és NATO műszakiakkal kiszolgálva ezek a gépek, oroszországi célpontok ellen nem a NATO nyílt részvételét jelentené ?
Meg van ezeknek az az előnye hogy pl egy frontól 200 km-re levő célpontra viszonylag biztonságos távolságból a front mögött 300 km-re lehet indítani.Ugyanez igaz csak fokozottabban az 1000km feletti hatótávú amerikai tomahawk vagy Orosz kalibr cirkáló rakétákraMit akarnak az ukránok 500 + km hatótávú eszközökkel támadni ? Gyanítom, a Storm Shadow, a Taurus, és egy - két társa azok nem frontvonalbeli célokra, beásott gyalogosokra / harckocsikra / raktárakra valók, hanem Deep Interdiction bevetésen magas értékű célpontokra, mint irányítási - vezetési központok, repterek, energetikai infrastruktúra és társaira valók.
Mit támadnának vele ? Fehéroroszországban levő orosz egységeket ? Vagy Szmolenszket / Brjanszkot / Tulát / Voronyezst ? Vagy a Krímet ?
Ukrán felségjelzésű gépekkel, de NATO eszközökkel, NATO pilóták által kezelve, és NATO műszakiakkal kiszolgálva ezek a gépek, oroszországi célpontok ellen nem a NATO nyílt részvételét jelentené ?