Ukrajna Orosz megye lesz, ha tetszik ha nem.
Mivel ez nem egy társkereső fórum,ezért a minél kisebb, annál jobb verziót támogatom.
Ugyan már az elmúlt több mint egy év intenzív háborúja azt bizonyítja, hogy az ukrik nem kérnek az orosz medvéből Ukrajnában , tudom, hogy a hozzád hasonlóan gondolkodó embereket nagyon zavarja, hogy megdőlt az a teória, hogy csak azért harcolnak az ukrik mert ott vannak mögöttük a záró alakulatok de mint írtam korábban nincs az a központi erőszakszervezet amely rátudja kényszeríteni az embereket, hogy ennyi ideig akár az életüket feláldozzák a fronton az oroszok elleni harcban, 15 hónapig csak az a hadsereg tud harcolni nagy veszteségeket vállalva amelynek a katonái (és a mögöttük álló társadalom) az országukra támadó ellenséges haderő ellen meg akarják védeni a szülőföldjüket, országukat, szeretteiket, és jelenleg is az ukri haderő katonái ezt csinálják.
Ja,mi is ezt csináltuk Mohácsnál,Világosnál,a Donkanyarban,Budapest ostroma alatt,stb...
Megdöglöttünk az amerikai álomért,a fémyességes nyugat profitjáért,az Oroszok meg ugyanúgy elvették amit akartak.
Nem lehet, hogy azert tartanak ki az ukránok, mert a kormányuk,az egész államapparátusuk,politikai, katonai, gazdasági, ideológiai,rendszüket külföldről irányítják?
CSak véletlen eszembe jutott...
Nem lehet, hogy a nevezett felsővezetőknek,ill a meg nem nevezett középvezetőknek is könyékig szaros a keze,a kialakult helyzetért,egyéb háborús/emberiesség elleni/köztörvémyes/stb bűncselekményekért,ezért hagy pusztuljon a pórnép?
Amúgy meg valaki megkérdezte a majdani forradalmi játékok okán,a kedves néptōl,hogy akarnak e egy nyílt háborút Oroszországgal,a nyugati befektetések védelmében?
mert ha igen, vagyis az átlag ukrán Vászja szerint megérte nekiállni az őshonos kisebbségi Oroszokat ki írtani,elüldözni,nettó ,hitleri szintű náci alakulatokat fegyverezni,szervezni,pénzelni,pszihopatákat hatalomba engedni,stb,akkor azt mondom hagy menjen,harcoljanak még kitartóbban,még állhatatosabban,egész Csapig küzdjenek oroszlánként a gonosz Oroszok ellen!
Szerintem az átlag Vászja pedig nem hülye, ennyit minimum ért a helyzetbő,mint én.
Kb ők léptek le.
Ezen a tartótisztes dolgon meg már csak mosolyogni tudok, ahogy a fizetett optimizmuson is , de ha már így felvetetted akkor te vajon rubelben, euróban vagy esetleg dollárban, kapod a fizetségedet, hogy az tartótisztes orosz propit terjeszted?
Tényleg semmi pénzt nem kapsz ezért, csak a szégyen?