[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
16 857
47 377
113

PFZ

Well-Known Member
2022. március 23.
2 274
9 497
113
A próféta szóljon belőled!

Én csak azért gondoltam arra hogy egy zsebkendőnyit sem hagynak meg nekünk mert az jó hogy a Viktor meg a Mórickaviecki meg a szász Klaus vannak ezen országokban hatalmon, de ...de mi lesz (gondolhatja Putyin) ha ezekben megbuktatja a CIA a kormányokat és valami 7 próbás feketeöves hazaáruló dilettáns bagázst tesz a helyükre akik miatt Kijev és Belarusz (Oroszország) küszöbére kerülne ütközőzóna nélkül (!) közvetlenül az USA stratégiai fegyverzete ráadásul a Putyin mögötti hatalmi erők már felosztották az egyébként rohadtgazdag meg tengeri kikötős ukrajnát...ők biztos, hogy nem engednék az új "országukat" a nato-nak EU-nak, akik csak lefoglalták a magánvagyonukat szerte a világban.

Sokkal nagyobb érdekek vannak a dolgok mögött mint gondolnánk. Szerintem a francia migránshorrorlázadás mögött is olyan direkt felszító gerjesztő erők vannak akiknek nem jön be a Máhron oroszokkal mérsékeltebb meg a kínaiakkal barátibb és BRICS közeli politikája. Az arab tavasz és a migrációt segítő ngok eredménye egy -előre európába betett- időzített bomba volt és most valakik szeretnék is felrobbantani.
Ezek olyan relatív kis területek amelyek igazán nem osztanak vagy szoroznak. Ha ütközőzóna akkor egész Lengyelo, Mo, Románia, Szerbia (Koszovó vissza Szerbiának). El tudnád képzelni, hogy, ha visszakapnánk Kárpátalját lenne olyan politikai erő aki nekimenne az oroszoknak? Az kb politikai öngyilkosság lenne.
 

Vipera kapitány

Well-Known Member
2021. május 11.
940
8 155
93
Mikor egyszer egyszer véletlenül a fos megírja leközli a valóságot is:



Az ukránok számára és az ukránpárti szemellenzősök számára ez az égő nem a faláb!

Nem vagyok oroszpárti csak pusztán nem vagyok valóságtagadó ukránfan sem. Ennek az usa gerjesztette háborúnak semmi értelme nem volt csak velünk magyarokkal jól kib.sztak meg az oroszokat felupgrade-elték katonailag, harci tapasztalatban, gazdaságban, morálban de minden más területen is...még egy-két ilyen - a fos szerint- "veszteséges" orosz év és lassan úgy néz majd ki Moszkva mint Dubaj!!
 

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 464
11 538
113
Jóvan, ez is benne lehet, csőre van, úszni is tud, totyogás az nem az igazi, a gágogás már erősen necces, meg persze még Prigo is eleshet hogy pont elüti egy autó :D !

Eddig a viccet félretéve én azt látom, az oroszokat akarta eltemetni a nyugati média, aztán a vélt vagy valós puccsból hamarabb és kisebb kárral jöttek ki, mint a franciák egy igazoltatásból! Prigo meg még él, az ukránok meg erőlködnek, de sehol semmi komoly áttörés, pedig elvileg az oroszoknál hatalmi válság, puccs, zendülés volt pár napja.


Ez nem igazán adja ki nekem azt, amit a sok megmondó ember, szakértők hada szakértett eddig... Kb. olyanok ezek is mint Aigner Szilárd volt, mondanak valamit, aztán jellemzően nem jön be!
Ez nem igazán adja ki nekem azt, amit a sok megmondó ember, szakértők hada szakértett eddig... Kb. olyanok ezek is mint Aigner Szilárd volt, mondanak valamit, aztán jellemzően nem jön be!
Aigner Szilárd...hát...nyugodjon békében...
...nekem az volt a kedvencem, amikor előrejelezte (most nem szó szerint), hogy várható eső, fújhat a szél, süthet nap, meg lehet szélcsend is...mi meg néztünk egymásra a párommal, mint egyszeri nyugdíjas házaspár a reggeli tévétornában a félkezes fekvőtámasz sorozatra...

Atomeromu...Szeljarast figyelni...Amikor durran amerre fuj,akkor a masik volt.

Aki képes azt hazudni, hogy egy fegyveres erő a saját kontrollja alatt levő nukleáris erőművet lövi, azt pont nem fogja érdekli a széljárás...sőt; attól tartok, a lényeg, hogy meggyőző legyen a hamis zászló.
 

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
10 739
32 438
113
Ukrán agyonlő sebesült oroszt...
 
W

Wilson

Guest


Katonai informátor


július 4., 20:34



Ukrán M109 önjáró löveg (olasz verzió) utólagosan felszerelt drónok elleni védelemmel...





Strelkov Igor Ivanovics #KRP


július 4., 14:33


A rendelkezésemre álló információk szerint egyelőre nincs szó az ukrán fegyveres erők offenzívájának leállításáról. Az ellenség intenzíven erősítést és lőszert szállít a Zaporozsjei Frontra, nagyon intenzív üzemmódban.
 
  • Tetszik
Reactions: PPP and Vogon

Bubu bocs

Well-Known Member
2021. január 6.
3 772
15 739
113
Tényleg lesznek olyan elmebetegek a felek (nagyobb eséllyel az ukránok), hogy felrobbantsák az erôművet?

Rohadtul nem tetszik, hogy ennyire tolva van ez a téma. Nagyon gyanús, hogy valakik be akarjàk “vonzani” a dolgot ugyanúgy, ahogy anno az orosz támadást.
 

Kulso_54

Well-Known Member
2010. június 14.
2 971
5 943
113
Hát ez a fickó jobban beszél angolul, mint az összes ismerősöm (inkluzíve németek, osztrákok, portugálok, szlovákok, akik éveket éltek UK-ben vagy dolgoztak angol nyelvi környezetben) együttvéve. Vagy az USAban töltötte a fiatalkorát, vagy ugyanabban a ("nyelv")iskolában végzett, mint Putyin.

hát azért én észrevettem pár hibát angoljában, szal biztos, hogy tanulta