Ukrán páncélos veszteségek
Leopard-2A4 Rabotinonál
T-72M1 pusztulása
T-64BV
T-64BV

Leopard-2A4 Rabotinonál

T-72M1 pusztulása

T-64BV

T-64BV
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bontsuk fel ezeket a számokat, és hasonlítsuk össze őket az ukrán oldal néhány újabb extrapolációjával. Putyin a mozgósítással kapcsolatos kérdésekkel foglalkozott: Putin addressed questions related to mobilization:
A mozgósítás elején nagy volt az irónia egy ilyen felhívással kapcsolatban, de a mozgósítottak kiválóan küzdenek.
14 mozgósított személy kapott Oroszország hősei címet.
Jelenleg 244 ezer mozgósított van a különleges műveleti övezetben, közülük 41 ezren egészségügyi okok miatt elbocsátottak vagy a maximális életkort elérve.
Idén már 486 ezren csatlakoztak szerződéses alapon az orosz hadsereghez.
Minden nap 1500 orosz katona jelentkezik be az orosz fegyveres erőkbe, és folytatódik a hazát fegyverrel a kézben megvédeni szándékozók áramlása.
Simplicius legújabb- meglepően rövid- szösszenete részben foglalkozik a fronton lévő létszámokkal, a Vörös Tengerbeli helyzettel, az US erők létszámgondjaival stb.
Szerinte az összlétszàm kb 30%-a a harcoló erő. A többi szûkséges a logisztika, karbantartás, rendszerfenntartàs stb feladatokra.
Nem a softwarek jogdíjára írtam .Ezt Te sem gondolod komolyan. Van vállalkozásunk; nyilván jogtiszta szoftverrt kell venni. A helyi adó meg önkormányzati hatáskör. Inkább azt látom, h a komplett közigazgatásban elmaradt a rendszerváltás.
Ezeket nem tudom; ebben igazad van/lehet. Talán Szombathelyi Tibor fogalmazta meg, h nem biztos, hogy összeesküvés van mindenben, hanem profit éhség. Ukrajna kapcsán az Eu ipar/mezőgazdaság zsákban fog futni, amíg az ukránoknak mindent lehet...már ha marad.Nem a softwarek jogdíjára írtam .
Akkor minden CD DVD , SD kártya PEN Drive HDD után jogdíjat kellett fizetni. Amibe belefutottam, a mobiltelefonok memóriája után is kell jogdíjat fizetni, és hologramos matricát alkalmazni a termékre. Az importőr cég ezt nem tette meg, én szívtam meg vele. Nem kell csodálkozni azon, hogy itt magyarban miért drágábbak a telefonok, mint az EU többi országában.
Azóta a telefonok esetén változhatott a szabályzás, a külföldi kereskedőnek illetve telefon gyártónak kell ezt a jogdíjat befizetnie. A többi adathordozó esetében a környező országokban azért olcsóbbak ezek, mert ott nincs jogdíj vagy nem ilyen mértékű..
Ukrajnában sem találkoztam helyi jogdíj kivetésére ezen eszközöknél.
Tegyük hozzá, hogy azután kezdtek el ellenállni, miután egy ügyvédnő elérte, hogy 206(!) esetben elmarasztalja a bíróság az emberlopókat, hogy semmi joguk nincs összefogdosni az embereket. Mondjuk a személyes kedvencem még mindig amikor tavaly megpróbálták elvinni az egyik testvírt a ház elől és az egész kiccsalád kirontott rájuk.Ez a nő a testével akadályozza a katonai toborzókat abban, hogy elérjék a furgonban lévő 2 férfit, akik a korkülönbségek alapján valószínűleg az ő két fia.
A nők nagy csoportja gyűlt össze, bizonyítva a mozgósító egységeknek, hogy nincs törvényes joguk erőszakot alkalmazni.
Hülyeség a cím, 9 éve ott van a helytartó és azóta elvesztette Ukrajna a szuverenitását. Most csak küldtek mégegyet, aki a hadsereget is teljesen átveszi majd. Elég zsíros célpont lehet az oroszoknak, elvégre itt már a proxy háború látszata is kezd eltűnni.Ez a hír vótmá?
![]()
Amerika egy helytartót küldött Zelenszkij nyakára, megszűnt Ukrajna szuverenitása
Antonio Aguto amerikai tábornok az ukrán főparancsnok feje felett fog intézkedni, ami valószínűleg nem kis feszültséget okoz majd Kijevbenwww.magyarhirlap.hu
Hülyeség a cím, 9 éve ott van a helytartó és azóta elvesztette Ukrajna a szuverenitását. Most csak küldtek mégegyet, aki a hadsereget is teljesen átveszi majd. Elég zsíros célpont lehet az oroszoknak, elvégre itt már a proxy háború látszata is kezd eltűnni.
Csak az ok okozati összefüggésre hívtam fel a figyelmet az orosz invázió és a svéd illetve finn nato csatlakozás között. Nyilván van hasonlóság hiszen mindkét ország független ország volt Oroszország szomszédságában és ez mindkét ország számára az egyik legmeghatározóbb politikai kérdés volt. A balti tenger pedig lényegében nato beltenger lett és Kaliningrad pillanatok alatt elvágható lenne tengeren Szentpétervártól.Meszike, a finnek, és az ukránok helyzete között milyen logikai szállal vonsz párhuzamot, legyenek aktuálpolitikai, és történelmi kérdések ?
Így fogják az oroszokat alázni az f-16-okŐ nem hallott róla, hogy jövőre az F-16-osok megfordítanak mindent?
Te sokat iszol?Így fogják az oroszokat alázni az f-16-ok
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..