[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
23 832
47 145
113
Ezzel az a baj, hogy demonstrative fogják az egész kontingenst en bloc megölni. Az ukrán haderő most sem kevésbé korrupt, mint 2014-ben, vagy 2022-ben. Még csak komoly összegekbe sem fog kerülni a hollétük megtudása, hiszen kiképzőnek mennek. Ha jól emlékszem, akkor valamelyik szóvivő már be is jelentette, hogy vérdíj lesz a hivatalosan belépő NATO katonákra.
Eddig is sorban vezették a NATO tisztek csoportjai ellen a támadásokat az oroszok. Most meg majd lehet nagy sajtónyilvánosan hazavinni a koporsókat. Már ha meglesznek a földi maradványok... :( :mad:
És megint az oroszok lesznek a genyók...:hadonaszos:
 

Sunlight56

Well-Known Member
2022. március 1.
2 016
16 354
113
@wolfram:

Köszönöm a válaszodat az adatok pontosításával, én erre utánanéztem h mit találok:

Utánanéztem a régebbi archivumokban, és e szerint amire emlékeztem, a szálloda legfelső szintjéről váltakozva rendőrre és tüntetőkre leadott lövések nem február 19 - én este történtek, hanem a legvéresebb, február 20-i nap estéjén . Onnan volt egy fényképem is a vizsgálati anyagból, mely egy videóból kivágott képkockán utcán balról jobbra futó rendőrt ábrázolt a találat pillanatában, a lövedék a felkarján keresztül a combjába csapódott és kezd összecsuklani.. Sajnos ez már nincs meg, az anyagba ezzel bizonyították hogy a lövések felülről lecsapva érkeztek (szálloda).
Tehát összefoglalva:
Január 22.: Az első halálos áldozatok ezen a napon estek el. Legalább két tüntető halt meg lövések következtében.
Február 18.: Legalább 26 halálos áldozat, köztük tüntetők és rendőrök. Ezen a napon súlyos összecsapások törtek ki Kijevben.
Február 19.: Az erőszak folytatódott, és további áldozatok estek. A pontos szám nehezen meghatározható, de több jelentés szerint több halott is volt.
Február 20.: A legvéresebb nap a tüntetések során, több mint 48 halálos áldozat. A mesterlövészek lövései számos tüntető halálát okozták.
Február 21.: Az előző napokhoz képest kevesebb áldozat, de még mindig voltak halálesetek az előző napi sebesültek közül.
Február 22.: A helyzet kezdett stabilizálódni, de a korábbi sebesülések miatt még voltak halálos áldozatok.

Az áldozatok pontos száma nehezen meghatározható, mivel az események gyorsan változtak, és a jelentések sokszor ellentmondásosak voltak. Azonban a legfontosabb dátumok és hozzávetőleges áldozatszámok a fentiekben találhatók. Az összes áldozat száma a teljes tüntetéssorozat alatt több mint 100-ra tehető, köztük tüntetők, rendőrök és arra járó, civil áldozatok.

Ukrajna Szálló szerepe mint ismeretlen mesterlövészcsapat harcálláspontja:

Az Ukrajna Szállóból leadott lövések időpontjai és körülményei továbbra is vitatottak és nehezen rekonstruálhatók, mivel a jelentések gyakran ellentmondásosak.

A mesterlövészek február 20-án reggeltől kezdve tüzeltek, és a nap folyamán folytatták tevékenységüket. A lövések időpontjai és a célpontok változhattak, és több beszámoló is arról szól, hogy este is folytatódott a lövöldözés. Ez arra utal, hogy nem minden mesterlövész hagyta el a helyszínt délután, hanem néhányan továbbra is az épületben maradtak és folytatták a lövöldözést.

Az, hogy a mesterlövészek egyszerre rendőrökre és tüntetőkre is lőttek, tovább növelte a zavart és a feszültséget. Az események pontos rekonstrukciója nehéz, de az biztos, hogy a nap folyamán és este is intenzív lövöldözés folyt, ami számos halálos áldozatot követelt.

Rendőr áldozatok hozzátartozói pert indítottak az Ukrán állam ellen ami majdnem 10 évig húzodott, de nem sikerült meghatározni, hogy kik voltak, és összesen hányan a szálloda legfelső szintjére költözött csapat tagjai és azok kiktől kapták az utasításokat. Ennek alapján a városban több, különböző szervezettől küldött mesterlövész csapat is működhetett, egymástól függetlenül irányítva..

Janukovitsal kapcsolatban is igazad van, a saját parlamentje rúgta ki, részletezve:

Viktor Janukovics ukrán elnök nem oszlatta fel a parlamentet (Verhovna Rada) 2014 februárjában. Ehelyett február 21-én Janukovics és az ellenzéki vezetők, európai közvetítők jelenlétében, megállapodást írtak alá a politikai válság megoldásáról. A megállapodás tartalmazta az alkotmány 2004-es változatának visszaállítását, amely korlátozta az elnöki hatalmat, valamint előrehozott elnökválasztásokat írt elő az év végéig.
Azonban a megállapodást követően a helyzet gyorsan változott. Február 22-én a Verhovna Rada, Ukrajna parlamentje, megszavazta Janukovics elnöki tisztségéből való eltávolítását és új elnökválasztások kiírását 2014. május 25-re. Janukovics ezt az intézkedést államcsínnyel vádolta, és elhagyta Kijevet, majd később Oroszországba menekült.
Tehát februárban nem Janukovics oszlatta fel a parlamentet, hanem a parlament intézkedett Janukovics elmozdításáról és az új választások kiírásáról.
Amilyen videókat felraktam, az mind a február 20-i események független vizsgálati anyagából van.
 

Sniper

Well-Known Member
2018. április 10.
2 096
24 711
113
Ezzel az a baj, hogy demonstrative fogják az egész kontingenst en bloc megölni. Az ukrán haderő most sem kevésbé korrupt, mint 2014-ben, vagy 2022-ben. Még csak komoly összegekbe sem fog kerülni a hollétük megtudása, hiszen kiképzőnek mennek. Ha jól emlékszem, akkor valamelyik szóvivő már be is jelentette, hogy vérdíj lesz a hivatalosan belépő NATO katonákra.
Eddig is sorban vezették a NATO tisztek csoportjai ellen a támadásokat az oroszok. Most meg majd lehet nagy sajtónyilvánosan hazavinni a koporsókat. Már ha meglesznek a földi maradványok... :( :mad:
És megint az oroszok lesznek a genyók...:hadonaszos:
Nem baj, hagy menjenek, én nem látok szignifikáns különbséget aközött, hogy eddig is voltak ott kiképzők, meg ezután is lesznek ott kiképzők, ami viszont azóta változott, hogy lassan nem lesz kit kiképezni, a minap volt hír valahol, hogy már a 17 éveseket veszik katonai nyílvántartásba, (és biztosan nem azért mert annyira jól állnak emberből), viszont 18 éves kortól már lehet őket vinni a frontra, na kb itt tart Ukrajna jelenleg. (persze van még aki mobilizálható, de azok is annyira igyekeznek, hogy hol ezen, hol azon a határszakaszon próbálnak lelépni Ukrajnából,hol a toborzók emberrabló furgonjának ablakán menekülnek, hol egy lopott tankkal dezertálnak, teszem hozzá rögtön,igazuk is van!!)

küldhetnek oda toronyórát láncostól, ha nem lesz aki harcoljon vele,és melyik lesz vajon a motiváltabb katona Ukrajnában (vagy bárhol) egy hazai vagy egy idegen?

Viszont ha a "török csel" a cél, és úgy akarnak bemenni ukránba a "barátok", hogy körülnéznek mint a janicsárok Budán aztán "véletlenül" ott maradnak, a lehető legjobb úton járnak, nem lesz aki ellenálljon.

Nálam egyébként elképzelhetőnek tűnik Ukrajna esetén egy háború utáni Németország 2.0 leosztás, NSZK/NDK viszonylatban,bár itt az én elképzelésem szerint Ukrajnának már Lvov a fővárosa (Kijev orosz város), és tengerpartja sincs.

Na.. meglátjuk hogy alakul
 

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 630
48 289
113

Biden engedélyezte az ukrán fegyveres erőknek, hogy amerikai fegyvereket használjanak az Orosz Föderációban a Harkov régió határán lévő célpontok ellen.​

Joe Biden amerikai elnök felhatalmazta Ukrajnát, hogy amerikai fegyvereket használjon a Harkov térséget fenyegető oroszországi célpontok elleni harcban – közölte az amerikai külügyminisztérium.

Egyúttal érvényben hagyta az ATACMS hadműveleti-taktikai rakéták és más nagy hatótávolságú tűzfegyverek használatának tilalmát.

„Az elnök a közelmúltban utasította csapatát, hogy lehetővé tegye Ukrajnának, hogy az Egyesült Államok által szállított fegyvereket ütegelleni célokra használhassa Harkov térségében, hogy Ukrajna válaszolhasson az azt támadó vagy támadni készülő orosz erőkre” – mondta az amerikai külügyminisztérium szóvivője a RIA Novostinak.

Tisztázta, hogy az oroszországi célpontokkal szemben az ATACMS vagy nagy hatótávolságú fegyverek használatának tilalmára vonatkozó politika változatlan marad.
Источник: https://rusvesna.su/news/1717131587


Az USA megcsodálta a legújabb orosz fegyvereket​

Az orosz S-500 Prometheus légvédelmi rakétarendszer a légvédelem új korszakának kezdetét jelenti – írja a Defense TV.

„Az S-500 Prometheus légvédelmi rendszer lényegében kiterjesztett hatótávolságával, fejlett rakéta- és radartechnológiáival, valamint a célpontok nagy magasságban történő eltalálhatóságával a légvédelem új korszakát hirdeti, és soha nem látott hatékonysággal biztosítja az égbolt biztonságát és megbízhatóság” – hangsúlyozta a videó.

Mint a megfigyelő rámutatott, az új orosz légvédelmi rendszer nemcsak a hiperszonikus rakéták azonnali elfogására képes, hanem az alacsony Föld körüli pályán lévő célpontok elérésére is.

Azt is megjegyezte, hogy a legújabb radaroknak köszönhetően az S-500 párezer kilométeres körzetben képes észlelni az ellenséges ballisztikus rakétákat.
Источник: https://rusvesna.su/news/1717079628


Krasznodari régió, a Temryuk régió vezetője :

Éjszaka egy olajraktár infrastruktúráját megrongálta egy UAV légicsapás. Ennek következtében három vasúti fűtőolajos tartály gyulladt ki.

Jelenleg a tüzet teljesen eloltották.

A veszélyhelyzet következtében két olajtároló alkalmazottja megsérült. Az orvosok könnyű sérüléseket rögzítettek a férfiakon, egészségük nem volt veszélyben.


Összefoglaló 2024. május 31-én reggel

▪️A második éjszaka az ellenség a Krímet és Krasznodart támadta meg a levegőből. Az ukrán fegyveres erők két hullám UAV-t, köztük repülőgépeket indítottak a krími híd és Taman területére . A jelentések szerint tüzek ütöttek ki a kikötői szállítási terminál területein. Így a Temryuk régióban egy olajraktár infrastruktúrája megsérült, 3 kőolajterméket tartalmazó tartály megsérült és leégett, és a cég alkalmazottai között is voltak áldozatok.

▪️A Harkov régióban, Volchansky irányban, heves harcok folynak a városban. A rohamcsapatok áttörték az ukrán fegyveres erők védelmét a sokemeletes épületek környékén, és haladnak előre, az ellenség kénytelen mélyebbre vonulni a térségbe. Lipcovszkij irányában az Ukrán Fegyveres Erők akár két osztaggal is ellentámadásba lendültek, de visszaverték őket. A tartalék egységek bevetése, amelyet Kijev ellentámadásra tervezett, továbbra is beszáll a csatába.

▪️Chasov Yar felé az orosz fegyveres erők támadó akciói folytatódnak a város keleti szélén, Kleshcheevka és Bogdanovka közelében .

▪️Avdievkától nyugatra csapataink kiterjesztik a Netailovo körüli ellenőrzési zónát . Az Umanszkij és Novopokrovszkij közötti elülső szektor közepén az ukrán fegyveres erők állásait félig elfoglalták, Szolovjevótól nyugatra az orosz fegyveres erők sikereket aratnak.

▪️A Vremevsky - nél beszámoltak csapataink Staromayorskyban és Urozhainyban elért sikereiről, a több napon át tartó heves harcok eredményeként az orosz fegyveres erők előrehaladtak.

▪️A Zaporozsjei Fronton az ellenségeskedés fokozódásáról számoltak be a település déli részén. Shcherbaki, a helyszínről származó jelentések szerint csapataink aktív harci műveletekre váltottak.

▪️A Kherson régióban , Nesztriga sziget közelében , az ellenség korábban elfoglalt pozícióiról való kiszorítása kapcsán a 810. dandárból származó tengerészgyalogosaink a szigeteken való megszilárdításra és az ellenség kiütésére összpontosították erőfeszítéseiket, hogy megakadályozzák az ellenség áthelyezését a szigetekre. a bal part. E tekintetben csökkent az aktivitás a bal parton.

▪️A belgorodi régióban az ukrán fegyveres erők nem állítják meg a civilek elleni terrortámadásokat. Egy civil meghalt, további 9-en megsérültek a Boriszovi járásbeli Zozuli községben : az Ukrán Fegyveres Erők kamikaze drónnal támadtak meg egy Gazellát, amely egy mezőgazdasági vállalkozás alkalmazottait szállította a munkából. Zozuli faluban két ember megsérült egy magánház elleni dróntámadás következtében. A Shebekinsky városi kerület Beljanka falujában egy férfi halmozottan megsérült egy ellenséges UAV által egy másik mezőgazdasági vállalkozás területén végrehajtott támadás következtében. A Boriszovi járásbeli Gruzszkoje községben egy civil megsérült egy robbanószerkezet egyik felrobbantásának következtében. Zamoscon , Grayvoronsky városrészben egy drón robbanása következtében egy férfi zárt koponyaagyi sérülést, arcon és lábon repesz sérüléseket szenvedett.

▪️A Kurszki körzetben szintén támadások voltak a kurszi települések ellen-

▪️A DPR jelentése szerint egy civilt megöltek a nácik, és további kettőt megsebesítettek.

Az összefoglalót összeállította: Két őrnagy
 

Loken

Well-Known Member
2016. november 24.
2 442
4 226
113

rappali_

Well-Known Member
2016. szeptember 18.
3 711
17 033
113
Komolyan nem értem őket, tényleg nem :( .

Nem volt jó a SZU-ban, ok, utálják az oroszokat, ok, de hogy életösztön sincs bennük az azért fura...

Az ő helyükben én folyamatosan magyaráznám a béke fontosságát, tárgyalások tömegét, párbeszédet.

Ezek meg keménykednek a semmire, érthetetlen...
Mint a búzakalász. Minél üresebb a feje, annál hetykébb. Volt szerencsém észtekkel együttműködni. Úgy sétált a cégnél körbevetetéskor, mint egy császár. Fitymáló tekintet, gőg, stb. Elmagyaráztuk, h mit mivel tudunk gyártani, mivel tervezünk, hol van a 3d nyomtató rész. A német fél ugyanezt az alapanyaggal tette meg. Kérdés; ők mivel tudnak részt venni?! Ja, neki van egy irodája. Azt hittük tervező iroda, 3d szkennerekkel, stb. Nem. Kimentünk és megmutatta a 3x2-es irodáját, 2 székkel, megy 1 íróasztallal :D De még ott is megvolt az arc.
 

meszike91

Well-Known Member
2016. június 3.
1 767
9 169
113
Ezt nem hiszem el ! Ezt szándékosan csinálod. Ennyire kevés neuronnal nem születhet ember.

Csak akkor Miért csinálod azt, amit ?

Nem a Pro és Kontra vélemény a probléma, hanem hogy havonta vagy akár kéthetente ugyanazokat az ezerszeresen megcáfolt sületlenségeket újrakezded. És soha nem tanulsz semmit sem belőlük. Nem értem, miért...

A hozzászólásaid azok hazugság, butaság, trollkodás, és nonszensz vágyakozás egyvelege. Felesleges neked magyarázni, leállni vitázni, látszik csak unalomból írod ezeket.

Főleg, hogy néha beismered, hogy valóban szegényesek, vagy egyáltalán nincsenek politikai, történelmi, és katonai ismereteid.

Akkor hogyan találtál erre a topic-ra ?

És miért csak ebben a topicban vagy ilyen aktív ?
Az nem cáfolat hogy ugyanazokat a propaganda bullshiteket ismétlitek mint egy robot.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 934
87 333
113

Biden engedélyezte az ukrán fegyveres erőknek, hogy amerikai fegyvereket használjanak az Orosz Föderációban a Harkov régió határán lévő célpontok ellen.​

Joe Biden amerikai elnök felhatalmazta Ukrajnát, hogy amerikai fegyvereket használjon a Harkov térséget fenyegető oroszországi célpontok elleni harcban – közölte az amerikai külügyminisztérium.

Egyúttal érvényben hagyta az ATACMS hadműveleti-taktikai rakéták és más nagy hatótávolságú tűzfegyverek használatának tilalmát.

„Az elnök a közelmúltban utasította csapatát, hogy lehetővé tegye Ukrajnának, hogy az Egyesült Államok által szállított fegyvereket ütegelleni célokra használhassa Harkov térségében, hogy Ukrajna válaszolhasson az azt támadó vagy támadni készülő orosz erőkre” – mondta az amerikai külügyminisztérium szóvivője a RIA Novostinak.


Источник: https://rusvesna.su/news/1717131587


Az USA megcsodálta a legújabb orosz fegyvereket​

Az orosz S-500 Prometheus légvédelmi rakétarendszer a légvédelem új korszakának kezdetét jelenti – írja a Defense TV.

„Az S-500 Prometheus légvédelmi rendszer lényegében kiterjesztett hatótávolságával, fejlett rakéta- és radartechnológiáival, valamint a célpontok nagy magasságban történő eltalálhatóságával a légvédelem új korszakát hirdeti, és soha nem látott hatékonysággal biztosítja az égbolt biztonságát és megbízhatóság” – hangsúlyozta a videó.

Mint a megfigyelő rámutatott, az új orosz légvédelmi rendszer nemcsak a hiperszonikus rakéták azonnali elfogására képes, hanem az alacsony Föld körüli pályán lévő célpontok elérésére is.

Azt is megjegyezte, hogy a legújabb radaroknak köszönhetően az S-500 párezer kilométeres körzetben képes észlelni az ellenséges ballisztikus rakétákat.
Источник: https://rusvesna.su/news/1717079628


Krasznodari régió, a Temryuk régió vezetője :

Éjszaka egy olajraktár infrastruktúráját megrongálta egy UAV légicsapás. Ennek következtében három vasúti fűtőolajos tartály gyulladt ki.

Jelenleg a tüzet teljesen eloltották.

A veszélyhelyzet következtében két olajtároló alkalmazottja megsérült. Az orvosok könnyű sérüléseket rögzítettek a férfiakon, egészségük nem volt veszélyben.


Összefoglaló 2024. május 31-én reggel

▪️A második éjszaka az ellenség a Krímet és Krasznodart támadta meg a levegőből. Az ukrán fegyveres erők két hullám UAV-t, köztük repülőgépeket indítottak a krími híd és Taman területére . A jelentések szerint tüzek ütöttek ki a kikötői szállítási terminál területein. Így a Temryuk régióban egy olajraktár infrastruktúrája megsérült, 3 kőolajterméket tartalmazó tartály megsérült és leégett, és a cég alkalmazottai között is voltak áldozatok.

▪️A Harkov régióban, Volchansky irányban, heves harcok folynak a városban. A rohamcsapatok áttörték az ukrán fegyveres erők védelmét a sokemeletes épületek környékén, és haladnak előre, az ellenség kénytelen mélyebbre vonulni a térségbe. Lipcovszkij irányában az Ukrán Fegyveres Erők akár két osztaggal is ellentámadásba lendültek, de visszaverték őket. A tartalék egységek bevetése, amelyet Kijev ellentámadásra tervezett, továbbra is beszáll a csatába.

▪️Chasov Yar felé az orosz fegyveres erők támadó akciói folytatódnak a város keleti szélén, Kleshcheevka és Bogdanovka közelében .

▪️Avdievkától nyugatra csapataink kiterjesztik a Netailovo körüli ellenőrzési zónát . Az Umanszkij és Novopokrovszkij közötti elülső szektor közepén az ukrán fegyveres erők állásait félig elfoglalták, Szolovjevótól nyugatra az orosz fegyveres erők sikereket aratnak.

▪️A Vremevsky - nél beszámoltak csapataink Staromayorskyban és Urozhainyban elért sikereiről, a több napon át tartó heves harcok eredményeként az orosz fegyveres erők előrehaladtak.

▪️A Zaporozsjei Fronton az ellenségeskedés fokozódásáról számoltak be a település déli részén. Shcherbaki, a helyszínről származó jelentések szerint csapataink aktív harci műveletekre váltottak.

▪️A Kherson régióban , Nesztriga sziget közelében , az ellenség korábban elfoglalt pozícióiról való kiszorítása kapcsán a 810. dandárból származó tengerészgyalogosaink a szigeteken való megszilárdításra és az ellenség kiütésére összpontosították erőfeszítéseiket, hogy megakadályozzák az ellenség áthelyezését a szigetekre. a bal part. E tekintetben csökkent az aktivitás a bal parton.

▪️A belgorodi régióban az ukrán fegyveres erők nem állítják meg a civilek elleni terrortámadásokat. Egy civil meghalt, további 9-en megsérültek a Boriszovi járásbeli Zozuli községben : az Ukrán Fegyveres Erők kamikaze drónnal támadtak meg egy Gazellát, amely egy mezőgazdasági vállalkozás alkalmazottait szállította a munkából. Zozuli faluban két ember megsérült egy magánház elleni dróntámadás következtében. A Shebekinsky városi kerület Beljanka falujában egy férfi halmozottan megsérült egy ellenséges UAV által egy másik mezőgazdasági vállalkozás területén végrehajtott támadás következtében. A Boriszovi járásbeli Gruzszkoje községben egy civil megsérült egy robbanószerkezet egyik felrobbantásának következtében. Zamoscon , Grayvoronsky városrészben egy drón robbanása következtében egy férfi zárt koponyaagyi sérülést, arcon és lábon repesz sérüléseket szenvedett.

▪️A Kurszki körzetben szintén támadások voltak a kurszi települések ellen-

▪️A DPR jelentése szerint egy civilt megöltek a nácik, és további kettőt megsebesítettek.

Az összefoglalót összeállította: Két őrnagy
Szvsz a következőket fogjuk látni:

- Mivel ukránéknak végük van, a nyugat meg nem akarja ezt elfogadni, hogy vesztett, folytatódni fognak a minél pofátlanabb támadások, drón, szabotázs, terrorista támadások, stb, akár NATO-országok területéről vagy azok asszisztálásával. A cél: Oroszország tárgyalni akarjon, akármilyen módon is tárgyal, de tárgyaljon, ne pedig behúzza amit akar. Ezt elvi szinten akár ukrán/NATO/USA/demokrata (a kivánt rész aláhuzandó!) győzelemként is el lehetne adni, így politikailag nyerhetnének belőle a globalista erők.

- A probléma: Oroszország nem akar tárgyalni. Oka: Minszk I-II-2022 április. Ezért a nyugat egyre durvább dolgokat fog megengedni: nagyobb hatótávolságú rakéták, ki tudja milyen gépek akik ki tudja honnan támadják Oroszországot.

- Mi lehet Oroszország válasza?
-Maradjunk annyiban, hogy Oroszország nem véletlenül NEM sütött el mindent a kezdetek óta. Eldurvulásra számított a kezdetektől, vsz a fent vázolt lehetőségekre totális légi háborúval fog válaszolni, mint pl. minden híd, kormányzati épületek, stb bombázásával, a vsz kezdetek óta felállított vörös vonal átlépésével, mert a nyugat is többször átlépte azt.
-Mi van, ha ennek ellenére a nyugat továbbra se engedi el a választások (USA elnök, EUs, stb.) miatt Ukrajnát és folytatja a fent vázolt támadásokat?
Na, akkor lesz az, amiről a NATO bohócok most regélnek: Oroszország vsz oda fog csapni a Baltikumra, Lengyelországra, és minden másra, amit csak megengedhet magának. Hogy ez még jobban eldurvul-e és végünk lesz, mint a Twin Peaksnek vagy lenyugodnak a felek, az pedig attól fog függni, hogy éppen hogyan állnak a belső felmérések alapján a pártok. Mert bár tüntetnek a német gazdák, azért az AfDt még betilthatják, és bármennyire is debil Biden, az Egyesült Államok sajnos gazdaságilag jobb helyzetben van az odatelepülő európai cégek miatt, mint volt korábban az orosz-ukrán előtt, így - a bevándorló szavazatokkal, csalással -, Biden akár újrázhat is.

- Egyéb opció? Az ukránok saját kezükbe veszik a sorsuk ...
Szóval, várhatóan ez lesz, amit hónapokkal ezelőtt írtam ...

De azt nem látják a nagyfejűek, hogy minél jobban eldurvul, annál nehezebb lesz leállni. Utána pedig marad a sugárzó sivár föld mindenhol. :(
 

malleusorbis

Well-Known Member
2022. március 21.
822
7 524
93

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
6 992
23 114
113
Az nem cáfolat hogy ugyanazokat a propaganda bullshiteket ismétlitek mint egy robot.
Ne vedd sértésnek, de a fenti kijelentés pont Tőled, hát...gáz :oops:

Megj.:
Én szeretem ha van különvélemény, meg kell is hogy legyenek másként gondolkodók. Azt is megértem, ha valaki érzelmi alapon tud csak megközeliteni dolgokat, bár el nem fogadom, de megértem.
De kinos az, amikor valaki teljesen mellőzi a tényeket, nem vesz tudomást a valóságról. Egy idő után nehéz kultúráltan társalogni egy ilyen emberrel és gyorsan le tudja rombolni a fórum szinvonalát.
Véleményem szerint sokan vannak azért itt, akiknek vagy egy alapos pszichológiai kivizsgálás kellene, mert láthatóan baj van a toronyban, vagy a NIK-tól egy átvilágitás, biztos ami biztos. ;)
 

ornagy

Well-Known Member
2014. október 24.
2 986
11 979
113
Már komolyan kellene a fórumon egy Buhankás topik


És ha tán az elozo videó után az az érzésetek lenne, hogy már láttatok mindent ... hát nem:

Na tessék, most már tudjuk mire kellenek a mosógépek. Chipeknek és Buhankás szauna ablakoknak. :D
Ne vedd sértésnek, de a fenti kijelentés pont Tőled, hát...gáz :oops:

Megj.:
Én szeretem ha van különvélemény, meg kell is hogy legyenek másként gondolkodók. Azt is megértem, ha valaki érzelmi alapon tud csak megközeliteni dolgokat, bár el nem fogadom, de megértem.
De kinos az, amikor valaki teljesen mellőzi a tényeket, nem vesz tudomást a valóságról. Egy idő után nehéz kultúráltan társalogni egy ilyen emberrel és gyorsan le tudja rombolni a fórum szinvonalát.
Véleményem szerint sokan vannak azért itt, akiknek vagy egy alapos pszichológiai kivizsgálás kellene, mert láthatóan baj van a toronyban, vagy a NIK-tól egy átvilágitás, biztos ami biztos. ;)
Ez valahol rajtatok múlik, akiknél továbbra sincs bannolva az ilyen. Végülis a mazohista is tudja, hogy fájni fog, mégis elolvassa a hozzászólást... :D
 

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
10 542
32 023
113