Sajnos még egy megtámadott vegoráit járó országot sem tudunk politikai nyomással semmire sem rábírni. Gyakorlatilag tökéletesen súlytalan ország vagyunk. Ez az Orbán fele vergődés jelenleg már kezd annyira szánalmas lenni, hogy ez már tényleg szégyen. Én bejártam, bejárom Európát! És tényleg Európa segllyuka lett Magyarország. Nem tudom, hogy hová van még lefelé. Engem nem érdekel, hogy igaza van-e Orbánnak. Engem az érdekel, hogy ha hazamegyegyek külföldről, akkor mit látok! És az jelenleg borzalmas....
Ha megválasztanánk az ország tejhatalmú diktátorának, akkor te milyen lépéseket tennél szigorúan az ukrán külpollal kapcsolatban, ami miatt fajsúlyosak lennénk?
Mitől fajsúlyosabb ausztria, szlovákia?
Szlovákoknál még a miniszterelnökre is rálőnek, hogy tudják hol a helyük.
Pedig tudjuk, ők sokkal előrébb vannak és kolbászból van a kerítés.
A héten 5 falu lett orosz kézen.
Captured in 2024 :
59 villages (Vesele, krokhmalne, Tabaivka, Pobeda, Sjeverne, Stepove, Tonenke, Berdychi, Nevel's'ke, Myrne, Pervomaiske, Bohdanivka, Novoakhmutivka, Semenivka, Soloviove, Novokalynove, Keramik, Arkhanhelske, Kotlyarivka, Kyslivka, Strilecha, krasne, pylna, Borysivka, Hlyboke, Morokhovets, Oliinikove, Zelen, Ohirteseve, Hatyshche, Pletenivka, Lukyantsi, Buhruvatka, Starytsia, Robotyne, Netailove, Tykhe, Klishchiivka, Andriivka, Umanske, Ivanivka, Berestove, Paraskoviivka, Staromaiorske, Novopokrovske, Heorhiivka, Novookeksandrivka, Shumy, Yasnobrodivka, sokil, voskhod, Spirne, Yurivka, Yevhenivka, Urozhaine, Rozdolivka, kalinivna, Prohres, Ivano-Darivka, Pishchane)
5 Towns (Lastochkino, Orlivka, Ivanivske, Novomikhailovka, Ocheretyne)
1 city (Avdiivka)
Village (Tykhe)