F16 pilóták nincsenek izgalomban,hogy mehetnek ukrajnába harcolni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
2001-es hír. mi ezen a csoda? ezek voltak a tények.Micsoda?
Oké, azt láttam, de hogy jön ide 2001? Az 23 éve volt. Mi ma a relevanciája?2001-es hír. mi ezen a csoda? ezek voltak a tények.
Jogos. Anno a rákosi-kádár diktatúra üldözöttjei sem szidták soha magyarországot (ez most lett divat); itt inkább arra gondolhatott, h mennyire "elkorcsosult" generáció nőtt fel (már a csajoktól is félős, munkamániás, de a virtuális világban minden perverziót kiélő, hagyománytagadó a többség). Azért valljuk be, ma egy "harcos" habitusú (szeret szenvedni, edz, kemény, nem nyafog) ember innen nyugatra már nem trendi (toxikus ugye). Ezért is ukrajna lett az orosznak tolva (lengyelek erre már korlátozottan felelnek meg). A japán harcost meg sajnálom.Függetlenül attól hogy szerintem is a jó - jobb oldalon harcol - soha nem értettem meg azokat akik a saját népüket kutyázzák,disznózzák ....
Nobeldij gyanus javaslat.A ma hajnali Kievi rakétázás margójára...nem azért...nem vagyok szakértő, de az oroszok sokkal olcsóbban jönnének ki ezekből a bulikból, ha nem rakétákat küldenének, mert az drága, hanem csak lehulló darabokat, ugyanis mindig azok okozzák az objektumok megsemmisülését, nem a rakéták...
Sokat gondolkodtam rajta, hogyan csinálja "kreatívan" a NATO, hogy "hivatalosan" nincs ott - de mégis..Kíváncsian várom erre a NATO élőerő dologra a bizonyítékot, mert folyamatosan előjön ez a bullshit.
Az oroszok azok akik tolakodnak a szomszédiaknál.Jogos. Anno a rákosi-kádár diktatúra üldözöttjei sem szidták soha magyarországot (ez most lett divat); itt inkább arra gondolhatott, h mennyire "elkorcsosult" generáció nőtt fel (már a csajoktól is félős, munkamániás, de a virtuális világban minden perverziót kiélő, hagyománytagadó a többség). Azért valljuk be, ma egy "harcos" habitusú (szeret szenvedni, edz, kemény, nem nyafog) ember innen nyugatra már nem trendi (toxikus ugye). Ezért is ukrajna lett az orosznak tolva (lengyelek erre már korlátozottan felelnek meg). A japán harcost meg sajnálom.
ez már tényleg a drónok háborúja. Nincs olyan hog yelképzelhetetlen a drónokkal kapcsolatosan.
Ez teóriának jó.Sokat gondolkodtam rajta, hogyan csinálja "kreatívan" a NATO, hogy "hivatalosan" nincs ott - de mégis..
Ennek egyik ismert, de kevésbé szép példája a francia Idegenlégió tagjainak beutaztatása a frontvonal közelébe. Mivel az Idegenlégiósok francia állampolgárságot csak leszereléskor kapnak, ha egyáltalán túlélik, igy a gond Macronosan megoldva (hiszen ezek nem is franciák)..
Ennek megfelelően várom már az egyéb kreatív ötleteket, hogy az ukrán élőerő fogytával lehessen más, EU-s nemzeteket is darálóba tolni, látszólag nem NATO lobogó alatt..
Dudi, hogy fogsz te itt sunnyogni amikor kiderül, hogy a NATO végig jelen volt ebben a konfliktusban... Szerinted a brit tengeri drónokat NATO rávezetéssel kik irányítják? Ukrán területvédelmisek? Ne röhögtess... Tisztán brit rávezetéssel mennek. Ez egyébként a NATO részéről megint a legsunyibb játék: harcolnak, de a "mi ott sem vagyunk" elv mögé bújva tágra nyílt szemmel tagadják a nyilvánvalót. Egyszer a medve megunja és lesz nagy sírás Londonban...Ez teóriának jó.
5 év szolgálat után kérhetik az állampolgárságot.Sokat gondolkodtam rajta, hogyan csinálja "kreatívan" a NATO, hogy "hivatalosan" nincs ott - de mégis..
Ennek egyik ismert, de kevésbé szép példája a francia Idegenlégió tagjainak beutaztatása a frontvonal közelébe. Mivel az Idegenlégiósok francia állampolgárságot csak leszereléskor kapnak, ha egyáltalán túlélik, igy a gond Macronosan megoldva (hiszen ezek nem is franciák)..
Ennek megfelelően várom már az egyéb kreatív ötleteket, hogy az ukrán élőerő fogytával lehessen más, EU-s nemzeteket is darálóba tolni, látszólag nem NATO lobogó alatt..
F16 pilóták nincsenek izgalomban,hogy mehetnek ukrajnába harcolni.
A kocsmákban a sokadik liter pancsolt bor elfogyasztása után olyan is elhangzik, hogy a nagy testvérünk is alkalmaz migránsokat és bizonyos év szolgálat után megkapják az állampolgárságot. Az iraki attack idején terjedt el ez a pletyka. Igaz? Nem igaz? Volt már ennél vadabb dolog is.Sokat gondolkodtam rajta, hogyan csinálja "kreatívan" a NATO, hogy "hivatalosan" nincs ott - de mégis..