Persze, persze.
Az agresszort meg díjazzuk. De legalábbis ne hozzuk kicsit se kellemetlen helyzetbe.
Parádés precedenst fog ez teremteni.
Na az pl az ilyen hozzáállás miatt sem Mo írta a kontinens történelmét, soha
edit: és még mielőtt jönnek a házmesterek, hogy báncsákamagyart, ha tetszik, ha nem
a nagyhatalmi múlttal rendelkező országok által, hovatovább angolszász fenntartású status quo
párszáz évig elég jól elmuzsikált. És fog is.
Ez meg történelmi tény, mentesen +/- indulatoktól.
Khmm.. az agresszort díjazzuk?
"angolszász fenntartású status quo" ?
Aztán hogy tartották/tartják fenn ezt a status quot az "angolszászok"?
pl trubadúrokkal, meg virágokkal győzködik az íreket? Ahonnan erőszakkal bementek ( mert sehova sem hivták őket) ott csak a kizsákmányolás volt a cél, amikor meg eljöttek ott hagyták maguk után a szándékos káoszt a kis szarkavarók.
pl India felosztása vagy Palesztina..
kicsit óvatosabban (de inkább okosabban) kellene dobálózni ezzel az "agresszor díjazással"
vagy annyira "demokratikusan" tolod hogy szerinted vannak egyenlők és egyenlőbbek?
nyílván nehéz lenyelni a békát, hogy Anglia világbirodalomból mára egy pöcs kis sziget lett, de ez van ez is történelmi tény +/- indulat nélkül.
"Felmerül a kérdés, hogy miért is valid, miszerint majd a muszka szavatolja a magyar kisebbségek érdekeit"
igazad van, nem valid, hogy az orosz szavatolni fogja (bár otthon a többi nemzeti kisebbségét szavatolja), viszont az ukrán meg 1000000000000%, hogy nem szavatolja, szóval a bizonytalant rakod össze a biztos rosszal.
@meszike91
fogadjunk hogy te csak felfelé sikítassz a hullámvasúton!
igazából a legnagyobb baj az veled, hogy mindenféle f@szságot összehordasz itt, a "tények ismerete" nélkül, azzal sem vagy "tisztában", hogy Zselé kinek az embere, de azért tudóskodsz (szerencséd, hogy nem vagyok itt admin, már szándékos topicrombolásért biztos reptettelek volna, de hát ez én vagyok.. mindegy is) ..azért az idézőjel, mert itt lopod a napot a topicban, szinte minden kommentere írsz valami hülyeséget, tehát tudod miről van szó, de generálod szándékosan a feszkót a tagokkal, aztán ahelyett hogy híreket hoznál vagy elemeznél, csak a felesleges kommentek számát gyarapítod, nálam mint írtam ez minimum tiltás lenne, de mivel visszaeső vagy biztos menne a bannolás is.
mielőtt nekiállnál picsogni Ádám, van itt olyan ukránpárti fórumozó, aki normálisan adja elő, hírt hoz, normálisan kérdez, nem ilyen 1 bites szinten tolja mint te.
szóval ha azért nem tudod mi a kapcsolat az ukrán nácik meg Zelenszkij illetve a főnöke között mert fogalmatlan vagy, akkor minek kommentelsz ezzel kapcsolatban? ha meg tisztában vagy vele és előadod itt a hülyét akkor meg topicot rombolsz és kettő közül nem tudom melyik a rosszabb.
és hogy én se sértsek szabályt..
Nemrég rakétákkal lőtték az oroszok a Zsitomirban található járműjavító üzemet.(nem kimondott harckocsiüzem, inkább APC renováló)
Az ENSZ kisebbségi bizottsága azzal vádolta Kijevet, hogy diszkriminálja az oroszul, valamint az örmény és roma nyelvet beszélőket. Az ok a 2022-es nemzeti kisebbségekről szóló törvény és annak módosításai.
Ibrahima Guisse bizottsági előadó megjegyezte:
„A törvény diszkriminatív rendelkezéseket tart fenn azok között, akik az EU nyelveit beszélik, és azok között, akik – mint például az oroszok, örmények vagy romák – egyiket sem beszélik.”
tehát magyarul az ukrán törvény nem csak az oroszokat, meg minket érint, hanem az összes ott élő kisebbséget, pl lengyeleket, románokat, stb.. plusz bónusz extraként akit külön kiemelt mint pl az örmények, oroszok, romák stb. (úgy tűnik egyre többen unják már az ukrán kormány hülyeségeit és ennek végre hangot is adnak. )