<blockquote rel="Kuruc71"><blockquote rel="joker"><blockquote>Mashogy felteve a kerdest ha az ukik csinaltak volna ezt akkor mennyire tartanank oket a hunyonak ?
Semennyire, mert nem hozná le sem a nyugati média, sem a vizsgálatot folytatók nem beszélnének róla. Amerikai oldalról elég nagy a nyomás, hogy milyen irányba kell elmennie a nyomozásnak, még le sem esett a gép és 0 bizonyték alapján telekürtölték a világot, hogy a szakadárok lelőtték a gépet.
Véleményed szerint, ha sikerül a roncsok meg a feketedobozok alapján kideríteni és bebizonyítani minden kétséget kizáróan, hogy az ukránok lőtték le, akkor hagynák az amerikaiak, hogy a lehető leggyorsabban és ebben a formában a jelentés nyilvánosságra kerüljön annak minden következményével együtt? Vagy inkább húznák az időt / átírnák, hogy nem egyértelmű / átírnák, hogy nincs megfelelő bizonyíték / beleírnák, hogy a szakadárok voltak?</blockquote>
Mind a hollandok ausztralok plane malajok latjak felugyelik a vizsgalatot. Az hogy mindenkit elhallgatattnak az amerikaiak az szerinted mennyire valoszinu.
Szerintem a fekete dobozok adatait hamarosan lathatjuk de alapos lesz a vizsgalat mivel baromi sulyos dologgal fogja kozvetve vagy kozvetlenul az egyik vagy masik oldalt vadolni. Eppen ezert ezer oldalrol bebiztotsitottnak kell lennie. Ez pedig ido.
De ez csak talalgatas reszemrol mert nem vagyok ott.</blockquote>
Nem hiszem, hogy az elkövető kiderül. 2 ukrán és egy szaki BUK is lőtávolon belül volt. A 75ös libanoni Malév gép se derült ki, pedig vagy 10 embernek tudni kell az igazat.
</blockquote>
Szerintem itt kiderul. A Malev gepnel is tudni mi tortent ki lotte es azt is hogy miert. Pont a "miert" miatt nem akarjak a magyar hatosagok hanytorgatni az ugyet.
Ettol fuggetlenul te is megg en is tudom ( tudni veljuk ) hogy az izraeliek lottek le a malev gepet a feltetelezett palesztin delegacio es a fegyverszallitmanyok miatt.
De ez itt off.